В центрі уваги

Особливості та переваги послуг вантажного таксі

Особливості та переваги послуг вантажного таксі

Що можна перевозити на вантажному таксі

Так звані вантажні таксі з’явилися відносно недавно. Зазвичай, це автомобілі, а частіше мікроавтобуси, які здатні перевезти певний вантаж. Даний спосіб вантажоперевезень дозволяє дуже легко та швидко забрати вантаж і доставити його в потрібне місце. Здебільшого така послуга стала популярною при здійсненні квартирних переїздів, коли разом з пасажирами перевозяться:

  • особисті речі;
  • меблі;
  • книги та багато іншого.

Вантажоперевезення Biggy — це точність, швидкість та акуратність при перевезенні ваших вантажів у Києві та Київській області.

Сервіс вантажного таксі від транспортної компанії Biggy зніме усі питання, які стосуються перевезення вантажів. Це можуть бути:

  • переселення з квартири у квартиру;
  • офісний переїзд;
  • перевезення габаритних товарів і т. д.

Переваги таких перевезень

Мікроавтобус — дуже мобільний та практичний транспортний засіб. У свою чергу, з його допомогою можна дуже швидко та комфортно переміщатися по місту, завантаживши в салон необхідний вантаж і взявши пасажирів. Крім того, можна лише один раз зателефонувати в службу вантажного таксі і вже через півгодини в нього можна буде вантажити речі.

Даний спосіб перевезень дозволяє заздалегідь обумовити з водієм та компанією усі особливості транспортування вантажу, що перевозиться і характер поїздки. Це допоможе підібрати найбільш відповідний транспорт, а також виділити необхідну кількість співробітників для здійснення вантажопідйомних операцій. Таким чином, є можливість заїхати на кілька точок, де здійснюватиметься подальше довантаження або розвантаження речей.

Оплата у вантажних таксі проводиться дуже просто. Зазвичай тут діє погодинна тарифікація, тому можна уникнути додаткових витрат, якщо це не передбачено договором з компанією. За необхідності клієнт може замовити доставку цінних або специфічних вантажів. 

Особливості послуги

Як згадувалося вище, однією з важливих особливостей послуги вантажного таксі є можливість перевезення пасажирів і вантажів одночасно. Це чудова альтернатива традиційним таксі, коли в транспортному засобі може перебувати тільки водій та вантажник, а господареві майна доводиться добиратися до місця призначення своїм ходом. У такій ситуації вантажне таксі має ряд додаткових сидінь, тому власник вантажу може його супроводжувати. Це дуже важливо, коли мова йде про перевезення цінних предметів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: автомобіль, Україна, таксі
В тему

Останні матеріали