В центрі уваги

Підгайцівська громада оголосила тендер на ремонт дороги

Підгайцівська громада оголосила тендер на ремонт дороги

Капітальний ремонт покриття проїзної частини вулиці Новокотівська в селі Піддубці Луцького району Волинської області запланували здійснити до кінця 2021 року.

Очікувана вартість робіт, згідно тендерної документації, яку оприлюднили на платформі публічних закупівель https://zakupki.prom.ua/ - 1 497 532 грн, - інформують в Підгайцівській громаді.

Подати пропозицію на участь у тендері можна до 3 червня 2021 року, аукціон запланували на 4 червня.

Згідно з технічної документацією, підрядник має виконати капітальний ремонт дороги, підсипати та укріпити узбіччя, встановити дорожні знаки та зробити розмітку. Разом з тим, він зобов’язується усунути недоліки, які можуть виникнути після завершення капітального ремонту у гарантійний термін експлуатації об’єкту.

За словами заступника голови Підгайцівської сільської ради Леоніда Гроголя, у цьому році на укладання асфальтобетонного покриття в Підгайцях використають 1 мільйон гривень субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, решту профінансують із бюджету Підгайцівської громади. Окрім ремонту проїзної дороги, облаштують присипні узбіччя шириною 1 метр.

«Прошу звернути увагу, що це не ямковий ремонт, як було раніше, а повністю демонтаж старого дорожнього покриття та укладання нового – асфальтобетонного, воно має бути міцнішим та зносостійкішим», - підкреслив посадовець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, ремонт доріг
В тему