В центрі уваги

Робототехніка і вишиванки: Луцький НТУ у центрі міста презентував технології майбутнього

Робототехніка і вишиванки: Луцький НТУ у центрі міста презентував технології майбутнього

Луцький НТУ організував манливу виставку «LNTU education: технології майбутнього».

13 травня у ЦУМі в «Art gallery» (5 поверх) сім факультетів «політеху» презентували свої роботи, де охочі в цікавій формі можуть ознайомитися зі здобутками університету та побачити його розвиток.

Щодня з 16:00 до 19:00 в галереї відбуватимуться інтерактиви, майстер-класи, тренінги, виставки та комунікації, а щосуботи – День з факультетом ЛНТУ.

Ректорка університету Ірина Вахович зауважила, що хоч наразі не змогли презентувати усі досягнення ЛНТУ, проте з найцікавішими можна буде ознайомитися до 5 липня включно.

«Сподіваюся, що ця виставка буде корисною та надихне абітурієнтів, наших потенційних студентів і загалом лучан та гостей міста. У такий спосіб ми ще раз підкреслюємо достойний імідж нашого університету, показуємо, які ми є. Якщо звернути увагу на розвиток країн і регіонів, то саме технічні навчальні заклади є осередками та полюсами їхнього росту.

На цій локації ми хочемо презентувати всі аспекти діяльності нашого університету», - зазначила ректорка університету Ірина Вахович.

Варто зауважити, що на експозиції можна буде побачити окуляри віртуальної реальності, робототехніку, фрезерний лазерний станок, лазерний 3D-принтер, картини, дизайни ландшафту й інтер’єру від студентів університету, дерев’яні конструкції, монети й друковані гроші, вишиванки, макет розумного будинку, розпізнавання облич, сувенірну продукцію та брендовий одяг ЛНТУ тощо. Також тут навчатимуть основ першої медичної допомоги.

Отож, нижче ви зможете ознайомитися, в який день той чи інший факультет презентуватиме себе та показуватиме свої напрацювання.

  • 15 травня – факультет цифрових, освітніх та соціальних технологій.
  • 22 травня – факультет архітектури, будівництва та дизайну.
  • 29 травня – факультет транспорту та механічної інженерії.
  • 5 червня – факультет митної справи, матеріалів та технологій.
  • 12 червня – факультет комп’ютерних та інформаційних технологій.
  • 19 червня – факультет бізнесу та права.
  • 26 травня – факультет аграрних технологій та екології.
«LNTU education»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, ЛНТУ, виставка, техніка
В тему

Останні матеріали