1 Квітня 2021
Новини

У Луцькому НТУ відбувся круглий стіл з Бернськими зенненхундами

У Луцькому НТУ відбувся круглий стіл з Бернськими зенненхундами

У Луцькому національному технічному університеті відбувся Міжнародний науково-практичний круглий стіл «Жорстоке поводження з тваринами: проблеми відповідальності», організований з ініціативи к.ю.н., доцента кафедри права ЛНТУ Вікторії Аніщук спільно з групою ПР-21 та ГО Волинське Об'єднання ЗооЗахисту.

Про це йдеться на сайті університету.

У круглому столі взяли участь науковці, викладачі та студенти Луцького НТУ, представники органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, волонтери, організації зоозахисту міста Луцька, Волинської області та України, а також учасник з Великої Британії.

Справжнім подарунком для учасників заходу стала присутність засновника собачого розплідника “AlexBerns” Олександра Червинського та його вихованців. До Луцького НТУ завітали Соня (чемпіонка Европи 2017), Нюша (віце-чемпіонка Европи 2019) і Верда – дуже дружелюбні та виховані собаки, породи Бернський зенненхунд.

Загалом, дискусія була дуже жвавою, через актуальність її тематики, а присутні відмітили важливість заходу, обмінялися контактами для налагодження подальшої взаємодії і співпраці у напрямку подолання жорстокого поводження з тваринами!

Висловлюємо велику вдячність за участь: Mark Randell (Director of Operations Hidden-in-Sight and Campaign Manager, Naturewatch Foundation), Надії Красовській (заступник голови ГО Волинське об‘єднання зоозахисту), Марині Сурковій (Віце-Президент Асоціації зоозахисних організацій України, м. Києв), Інні Остапович (майор поліції, начальник СЮП УПД ГУ Національної поліції у Волинмькій області), Тетяні Павловій-Багрійчук (депутатка Луцької районної ради, заступник керівника виконавчого апарату Луцької районної ради), Вадиму Нечаєву (волонтер-зоозахисник).

Варто зазначити, що захід відбувався з дотриманням карантинних вимог і обмежень!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, тварини, ЛНТУ
В тему

Останні матеріали