В центрі уваги

Команда Володимир-Волинської птахофабрики провела благодійний забіг

Команда Володимир-Волинської птахофабрики провела благодійний забіг

У Володимирі-Волинському 20 березня команда птахофабрики провела благодійний забіг на підтримку місцевої дівчинки, яка проходить складне лікування. 

Про це йдеться на офіційній сторінці птахофабрики у Facebook.

Як розповіли організатори благодійної пробіжки, у такий спосіб вони закликали всіх охочих підтримати маленьку володимирчанку Софійку Вавриш, яка проходить складне лікування. Майже 2-річна дитина отримала хімічний опік стравоходу. Сім’я не може покрити самотужки витрати на лікування дитини, тому змушена звернутися до небайдужих за допомогою.

“Наша Володимир-Волинська птахофабрика постійно підтримує не лише різноманітні соціально-відповідальні ініціативи, чи забезпечує потреби медиків, але й не стоїть осторонь інших проблем. Цього разу команда птахофабрики виявила ініціативу фінансово допомогти маленькій володимирчанці на її складному шляху до одужання. Забіг був ініціативою саме нашої команди і спільними зусиллями ми зібрали 5 тисяч гривень. Віримо, що ці кошти допоможуть сім'ї і пришвидшать одужання”, - додає Оксана Богославець, координатор спортивного руху птахофабрики. 

Підтримати родину Вавриш Софії можна за такими реквізитами: номер картки мами Вавриш Наталія 5167 4901 6293 1613 (Ощадбанк).

Нагадаємо, що Володимир-Волинська птахофабрика у 2020 році направила ряд допомоги на потреби медиків у боротьбі проти пандемії коронавірусу на Волині. Зокрема закуповували як медичне обладнання, так і одяг спец.захисту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, володимир-волинський, благодійність
В тему