В центрі уваги

Суші Мастер — мережа ресторанів доставки японської кухні в Чернівцях

Суші Мастер — мережа ресторанів доставки японської кухні в Чернівцях

Суші Мастер Чернівці – чудовий спосіб гарно провести час. Японські страви стали досить популярними серед клієнтів, роли люблять діти й дорослі, тому кількість закладів постійно зростає. Але в кожному місті виділяється декілька суші-барів, які заслуговують найбільшої уваги. Одним з таким є Суші Мастер – заклад, де можна отримати найкращі враження від куштування ролів.

Що таке Суші Мастер

У Чернівцях працює два заклади Суші Мастер. Це ресторани мережі, відомої вже у 11 країнах світу. Суші-бари з такою назвою можна знайти у всіх великих містах України, тому про них відомо багатьом.

Ресторан пропонує страви японської кухні, які обов’язково сподобаються замовникам. Заклад працює на доставку замовлень, швидко розвозить їжу за вказаними адресами. Завдяки якості страв, високому рівню сервісу про ресторани мережі клієнти залишають гарні відгуки, а це підвищує рівень суші-бару.

Клієнтів завжди вражає меню, бо в ньому можна знайти багато цікавих страв, які обов’язково потрібно спробувати. Це не тільки роли, яких також дуже багато, а й супи та закуски, ВОК-страви, салати та солодке. Усе готують за східними рецептами, які дуже ретельно підшукують. Страви завжди смачні та цікаві. Вони не схожі на традиційну українську кухню, тому й заслуговують уваги.

Переваги ресторану

Закладі мережі Суші Мастер пропонують гарне меню та високу якість страв. Усі інгредієнти шукають ретельно, постачальники привозять найсвіжіші продукти. А це безпосередньо впливає на смак.

Але це не всі переваги, які можуть гарантувати відомі в країні заклади. Є й інші:

  1. Низькі ціни – вартість страв у меню середня, вона майже не відрізняється від звичайної вартості страв у конкурентів. Але акції, які пропонує заклад, дозволяють непогано заощадити. Більшість пропозицій стосується сетів, які можна обрати на двох або більше гостей. Можна знайти пропозиції на комбо-меню, яке включає одразу декілька страв та чудово підійде для обідньої перерви.
  2. Швидка доставка – кур’єри довезуть пакунок за годину. Саме такий час відмічено на сайті компанії. Варто зазначити, що ресторани вкладаються у нього. Затримки – це дуже велика рідкість і ми навіть не можемо сказати, що має статися, щоб кур'єр не довіз їжу до замовника. Тому клієнти так часто обирають ресторан – у Суші Мастер вони отримують свій обід своєчасно.
  3. Оновлення меню – одні й ті самі роли їсти нецікаво. І у Суші Мастер добре про це знають. Тому періодично асортимент оновлюється. З'являються нові пропозиції, цікаві страви, оригінальні сети.

Завдяки таким перевагам кількість клієнтів Суші Мастер у Чернівцях постійно зростає. Ресторан проводить регулярну та ефективну роботу для покращення сервісу, тому сюди хочеться повертатися знову, щоб отримати порцію смачних ролів та гарного настрою. Всі, хто вже робив замовлення у закладах мережі, не шукають щось нове, а залишаються з Майстром надовго.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, їжа
В тему