В центрі уваги

Секрети популярності житла від «Луцьксантехмонтаж №536»

Секрети популярності житла від «Луцьксантехмонтаж №536»
Джерело фото — facebook.com/lstm536

«Луцьксантехмонтаж №536» — компанія, яка десятиліттями будує житло на Волині, та заслужила довіру тисячі людей. Один з показників цього є те, що квартири у новобудовах «ЛСТМ» розкуповують ще до здачі в експлуатацію. Наприклад, так було з житловим комплексом «Волошковий дім», який звели на межі села Липини та Луцька.

Головне правило компанії: виконання усіх зобов'язань перед клієнтам. Варто зауважити, що квартири від цього забудовника користуються попитом не тільки через якість робіт і матеріалів, зручне планування квартир, вдале розташування новобудов, а й через те, що це — волинський забудовник, який працює чесно і відкрито.

Отож, детальніше про довіру, податки, нюанси будівництва та ціни читайте в нашому матеріалі.

Якість житла

Варто зауважити, що усі новобудови компанії утепленні. У них встановлені 5-ти камерні вікна з енергозберігаючим напиленням, якісні вхідні броньовані двері, індивідуальне опалення, розведено холодну і гарячу воду по квартирі з використанням європейських матеріалів, наявні дитячі майданчики, а в деяких будинках є тепла підлога в окремих кімнатах. Самі ж будинки зводять з червоної рядової цегли.

«Наші квартири продаються зі штукатуркою, стяжкою, теплою підлогою, якісними котлами, повністю розведений кабель електроенергії по квартирі і так далі. Вони максимально готові до облаштування для заселення», - наголошує Ірина Патлашинська.

Ірина Патлашинська
Ірина Патлашинська

І взагалі до своїх житлових комплексів будівельна компанія ставиться, як батьки до дітей: комунікують опісля здачі з мешканцями, радіють, коли створюють ОСББ, співпрацюють з ними та допомагають вирішити питання, пов’язані з функціонуванням та обслуговуванням будинків.

Сумлінні платники податків

Одним з головних принципів підприємства є повна сплата податків. «ЛСТМ» – це соціально відповідальний бізнес, у якого всі виплати – офіційні. Наприклад, лише ПДФО, яке компанія сплатила в 2019 році, складає 16 мільйонів гривень.

На цій відкритості й чесності бізнесу наголошує й генеральний директор ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха.

«Вважаю, що Україна, Волинь буде тоді розвиватися, коли тут створять відповідні умови, коли сплачуватимуть податки та забезпечуватимуть людей високооплачуваними і легальними робочими місцями», - зазначив він в одному з інтерв'ю.

Ігор Чорнуха
Ігор Чорнуха

До речі, «Луцьксантехмонтаж №536» — одна з небегатьох волинський компаній, яка обслуговується в Офісі великих платників податків. Це ексклюзивний клуб, для потрапляння в який треба, приміром, сплачувати більше мільйона євро податків.

Крім того підприємство неодноразово перемагало у Всеукраїнській акції «100 сумлінних платників податків» і визнавалося кращим платником податків України. 

Ціни

Якби там не було, але ціна та її доступність у порівнянні з якістю робіт — це один з перших чинників, який впливає на вибір житла для більшості людей.

І в цьому компоненті «Луцьксантехмонтаж №536» має перевагу, адже одночасно реалізує декілька проектів, що дозволяє пропонувати вигідну ціну покупцям зі збереженням якості житла. Так, в середньому ціна за квадратний метр в новобудовах «ЛСТМ» – 17 000 грн. 

Звичайно, можна знайти меншу ціну за квадратний метр, але перш ніж купувати — детально проаналізуйте з чого складається ціна, на якому етапі готовності житло, які матеріали використано, обладнання якого виробника уже встановлене (якщо встановлене) в квартирі та обов'язково порівняйте з тим, що пропонує «Луцьксантехмонтаж №536» — і тільки тоді вибирайте.

Що кажуть клієнти «Волошкового дому»

Неподалік редакції t1.ua розташований згаданий вище «Волошковий дім». Ми поговорили з його жителями та розпитали про враження від житла.

Олег, 27 років:

«Коли ми планували купити квартиру в «Волошковому домі», то першочергово звертали увагу на ціну та інфраструктуру. Оскільки в нас маленька донечка, то хотілося, аби їй було недалеко до школи, щоб було де безпечно погратися на вулиці, щоб будинок був подалі від вулиць, на яких літають машини.

Щодо ціни, то вона нас повністю влаштувала, бо були житлові комплекси, де пропонували меншу ціну, але нас не влаштовував стан чорновий стан квартир. Тому наша сім'я вибрала «Волошковий дім».

Світлана, 35 років:

«Купуючи тут квартиру мене «підкупило» те, що ми ніби й в місті, але вже ні. А це означає, що шум з вулиці чути в рази менше, але при цьому ти знаходишся й близько до міста — недалеко йти до маршрутки, бо наша сім'я поки немає машини і ми постійно користуємося громадським транспортом.

Також для нас було важливе питання опалення. Тому ми звертали увагу на наявність таких речей, як якісний котел, радіатори, тепла підлога. В цьому плані «Волошковий дім» відповідав нашим вимогам».

Назар, 29 років:

«Я працюю в будівельному бізнесі з 19 років. Тому знаю усю начинку цього бізнесу. І поки що моїм вимогам найбільше відповідають будови від «Луцьксантехмонтажа». Вони дійсно дорожать своєю репутацією. Якщо виникають якісь проблеми, то приїдуть і виправлять. 

Дуже приємно було працювати з їхнім відділом продажів. Я під час огляду квартири намагався нагрузити їх будівльної термінологією, але вони молодці. Справилися з усіма питаннями. Добре обізнані в сврїй справі».

Володимир, 54 роки:

«Про свою квартиру мріяв давно. Тому з дружиною у нас був дуже ретельний відбір. В першу чергу вибрали цей житловий комплекс, бо можна було швидко заселитися в квартиру. Посудіть самі — пофарбували стіни, стелю, зробили підлогу, поставили сантехніку, поклеїли плитку в ванні і все. Завозь меблі і живи. Не було проблем з кривими стінами чи вентиляцією. 

Всі комунікації вже були підключені і готові до використання. «Волошковий дім» – ідеальний варіант. Нам тут дуже комфортно й затишно».

Олександра, 29 років:

«Я звертала увагу на паркомісця, бо у нас з чоловіком є по автомобілю. І знаєте, що біля багатьох новобудов в Луцьку просто нема де запаркуватися. Машини стоять одна на одній. Але тут такої проблеми нема.

Також мені подобається, що територія огороджена і в безпеці. Я розумію, що це на 100% не береже, але хоча б не будуть посторонні люди ходити через наш двір».

Тарас, 31 рік:

«Нам з дружиною були важливі три критерії, які ми знайшли в цьому житловому комплексі. Власне, це паркомісця, дитячий майданчик і розташування. У нас маленька дитина, тому без автомобіля – ми нікуди. Аби донечці було де бавитися, а нам з дружиною, де відпочити, то важливим був і дитячий майданчик. Ну, а коли дочка підросте, то хотіли, аби до школи було близько йти. А тут: ми не в місті, але до школи недалеко йти».

___________________________________________

Ці відгуки ще одне підтвердження того, що квартири в ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» обирають не тільки через ціну, але й увагу забудовника до деталей. В першу чергу — до внутрішнього начиння житла та його готовності до останніх робіт перед заселенням. А допомогам мешканцям житлових комплексів навіть після їх введення в експлуатацію чергове підтвердження того, що «ЛСТМ» — відповідальний бізнес. 

І не забувайте, що купівля житла в компанії, яка справно платить податки та працює відкрито, це ваш внесок у розвиток міста.

«Волошковий дім»

Текст - Іванна СОЛОМАНЧУК

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, Нерухомість, будинок
В тему

Останні матеріали