В центрі уваги

Як забудовник ЖК «River House» перетворював занедбані підприємства в ефективний бізнес

Як забудовник ЖК «River House» перетворював занедбані підприємства в ефективний бізнес

Бізнесменів з Луцька, які зуміли пережити економічні кризи 1990-х та 2000-х років, та вийти з них сильнішими, мабуть, можна порахувати на пальцях двох рук. Один з них — В'ячеслав Алфьоров. Сьогодні його родина володіє компаніями транспортної, готельної, хлібопекарської та інших сфер.

У цій статті ми розповімо про три підприємства, які завдяки зусиллям В'ячеслава Алфьорова та його команди отримали нове дихання, і сьогодні про них знає чи не весь Луцьк. А те, що ці підприємства не тільки "постали з руїни", а й стали певною мірою окрасою міста свідчить про те, що ім'я В'ячеслава Алфьорова є гарантією якості та надійності.

ГОТЕЛЬНА СПРАВА

Готель «Україна» з часу відкриття був справжньою окрасою міста. Після розпаду СРСР він і далі перебував у комунальній власності і з часом почав занепадати. Колишній працівник готелю розповів t1.ua, що влада не виділяла кошти на ремонт, тому «Україна» втрачала клієнтів і колишню популярність. До того ж почали відкриватися нові заклади, а суттєвими конкурентами залишалися «Світязь» та «Лучеськ».

Суттєві зміни почалися після того, як готель перейшов у власність В'ячеслава Алфьорова. Поступово будівля готеля змінювалася. Встановили теплозберігаючі вікна, змінили систему опалення, зробили ремонти в номерах та коридорах. У готелі стає популярна послуга оренди конференц-залів, тут проводять збори політичні та громадські організації, проводять тренінги та пресконференції.

Близько року тому завершилося оновлення фасаду будівлі і сьогодні «Україна» — окраса центру Луцька. Тут зупиняються не тільки приїжджі з інших міст України, а й делегації з-за кордону, спортивні команди тощо.

Готель в 1980-х роках
Готель в 1980-х роках

Сучасний готель «Україна»
Сучасний готель «Україна»

АВТОРИНОК

Через близькість до державного кордону Волинь – одна з найактивніших областей України у сфері автопромислу. А двічі на тиждень – у четвер і неділю – Луцьк узагалі стає центром автопродажу всієї Західної України.

Від часу створення і до середини 2010-х цей базар часто називали словом «шанхай», це місце асоціювалося з «хаосом» і безладом.  Адже тут не було облаштовано місць для торгівлі, автомобілі паркували на газоні, на узбіччі, загалом - де могли і де хотіли.

Ситуація зміналися в 2015 році, коли ділянка авторинку перейшла в оренду компанії «Волинь-Автопарк» В'ячеслава Алфьорова. З того часу власник «авторинку» помітно облагородив його. Територію ринку підремонтували, облаштували велику парковку, у співпраці з поліцією борються зі звичкою водіїв паркуватися «де вийде». 

Ринок до 2015 року
Ринок до 2015 року

Сучасна парковка на авторинку
Сучасна парковка на авторинку

ЛУЦЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ НА КІЧКАРІВЦІ

Ще одним успішним проектом В'ячеслава Алфьорова є колишній луцький хлібокомбінат на вулиці Ковельській, що більш відомий серед лучан як «Кічкарівка». 

Команда Алфьорова отримала підприємство в занедбаному стані, але за невеликий час зробила його передовим на Волині. Тут пропонують унікальні хлібобулочні вироби ручної роботи, виготовлені виключно з натуральної сировини.

Саме тому хлібобулочні вироби від «Західторгхліб» користуються великою популярністю серед споживачів. А також стали переможцями низки всеукраїнських та регіональних відзнак і премій.

Продукція ТМ Кічкарівка
Продукція ТМ Кічкарівка

БУДІВЕЛЬНИЙ ПРОЕКТ 

У 2016 році стартувала підготовка до реалізації нового проекту — житлового комплексу «River House». Колись тут був каркас промислової забудови, яка роками стояла пусткою, але за останні роки на цьому місці звели 10-поверховий житловий будинок. 

Будівля розташована фактично у центрі міста, де зручна транспортна інфраструктура в пішому доступі. 

Поруч з будинком запроектована Набережна з біговими та велосипедними доріжками, власним сосновим парком, місцем для вигулу домашніх тварин, пірс для любителів риболовлі та відпочинковою барбекю зоною. Також передбачається наявність сучасного ігрового майданчику, поле для мініфутболу і сучасна WORKOUT зона для тих хто серйозно любить активний спосіб життя. В 200 метрах від будинку також розташовується спорткомплекс і тенісні корти, запроектовано ще один окремий заїзд.

Внутрішня інфраструктура передбачає наявність місця під автопарковку, де за кожним мешканцем житлового комплексу закріплять паркомісце. Заїзд до житлового комплексу планують обладнати шлагбаумом, а будинок огородять невисоким парканом. Додаткову безпеку гарантуватимуть камери відеоспостереження, що встановлять по периметру території, декілька таких будуть і всередині будинку.

До речі, провідну роль в цьому проекті відіграє не лише В'ячеслав Алфьоров, але і його син Максим, який обіймає посаду керівника наглядової ради.

«River House»

Щоб дізнатися більше про умови купівлі житла в «River House», домовитися про огляд чи отримати консультацію, телефонуйте — +38 (095) 586-52-70 або +38 (067) 444-94-40.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, квартира, Бізнес, будинок
В тему