В центрі уваги

На ЖК «Амстердам» — останній місяць старих цін. Ще й дві вигідні акції

На ЖК «Амстердам» — останній місяць старих цін. Ще й дві вигідні акції

Із 1 березня в ЖК “Амстердам” зросте вартість житла та комерційних приміщень. Старі ціни та старі акції будуть діяти лише протягом лютого.

Наразі діє така ціна: від 16 500 грн/м2 на житло та від 22 000 грн/м2 на комерцію. Також є відразу дві акційні пропозиції:

  • 1-спальні квартири: мінімальний перший внесок від 2 500$ і відтермінування – на 2 роки без жодних відсотків. При цьому місячна виплата за квартиру, залежно від її площі, буде становити приблизно 950$. Більше про акцію читати тут.
  • 1- та 2-спальні квартири за спеціальними акційними цінами від 23 000$. Більше про акцію читати тут.
РЕНДЕР ЖК АМСТЕРДАМ

GALLERY-746

Особливе планування квартир в “Амстердамі” дає можливість для цікавих дизайнерських рішень. Варіант дизайну від Лабораторії сучасного дизайну isbelab

Житловий комплекс “Амстердам” - інноваційне житло, яке зводить Будівельна компанія “Інвестор” в с.Струмівка поруч із котеджним містечком “Струмочок”. У цьому ЖК запланували багато нових будівельних, архітектурних та інших рішень:

Власна котельня, яка дозволить економити на опаленні та забере незручності, пов’язані з обслуговуванням котлів та газовими трубами в квартирах.

Нові дизайни квартир та нова класифікація - за кількістю спалень, а не кімнат загалом.

Перший будинок на Волині, зведений за технологію монолітних керамоблоків.

Багато організованого простору для дозвілля мешканців поза квартирами - на першому поверсі буде просторий хол, де можна буде випити кави, організувати спільний перегляд фільмів чи спортивних матів тощо. Поруч із ЖК - буде велика зона для відпочинку і спортивні та дитячі майданчики.

Професійна обслуговуюча компанія, яка буде доглядати за мережами, благоустроєм і т.д. Свого часу ОСББ стали хорошою альтернативою “жекам”, проте в “Амстердамі” вирішили рухатись далі і довірити обслуговування ЖК професійній компанії.

ХОЛ У ЖК АМСТЕРДАМ

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: Де в Луцьку/Ковелі добре жити?

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, Нерухомість, луцьк
В тему