В центрі уваги

Безпека і захист будинку в Рівному: в кого замовляти ці послуги

Безпека і захист будинку в Рівному: в кого замовляти ці послуги
Фото ілюстративне

Світ, час і життя не стоять на місці. Все змінюється, але константою для людей лишається потреба у безпеці. У сучасному світі кількох замків, металевих дверей та воріт буває замало.

Тому в охороні приватного будинку, квартири, під’їзду, магазину, офісу чи іншого нерухомого майна вам допоможе компанія «ДОМОФОНСЕРВІСЗАХІД», що на ринку вже 13 років. Тут ви знайдете широкий асортимент охоронних систем та відеонагляду.

Наразі компанія вже має магазини у таких містах, як Луцьк, Рівне та Вараш.

Отож, серед послуг, які вам нададуть:

  • продаж, монтаж і обслуговування домофонних систем: багатоквартирних і персональних, у котеджі, квартирі та офісі (аудіо та відео);
  • системи відеоспостереження;
  • автоматизація прибудинкових територій (багатоквартирних і приватних);
  • пультова та GSM охоронна сигналізація;
  • автоматичні ворота.

Усе це допоможе позбутися непроханих гостей. Якщо у вас встановлена GSM сигналізація, то на телефон або охоронній службі надійде сповіщення про проникнення на об’єкт.

Завдяки відеонагляду ви зможете бачити, що відбувається вдома, навіть якщо ви в цей час на роботі або ж далеко на відпочинку.

Наявність домофона ж забезпечить спілкування з незнайомцями на відстані за кількома «замками».

Варто зауважити, що компанія турбується про свій імідж та комфорт клієнтів, тому кваліфікований персонал забезпечить вам якісний сервіс.

Які ж гарантії надасть компанія? Насамперед це захист житла! Послуги вам нададуть оперативно. Також запропонують великий асортимент високоякісного обладнання за доступними цінами.

До речі, у «ДОМОФОНСЕРВІСЗАХОДі» безкоштовно виїжджають на об’єкт, роблять безоплатні консультації телефоном, проєктування.

І, що не менш важливо, вам нададуть як гарантійне, так і післягарантійне обслуговування!

«Наші об’єкти завжди працюють. Ми не кидаємо клієнтів і допоможемо навіть тоді, коли термін гарантії вже вийшов. Адже це наш імідж. Компанія зацікавлена в тому, аби вся продукція слугувала покупцям відмінно довгі роки.

Усі завдання, які перед нами поставить клієнт, ми виконаємо. Нам нецікаво просто продати товар, нам важливо забезпечити покупця необхідним товаром. Так, якщо дуже хотіти, то можна знайти, де придбати, наприклад, домофон дешевше, але дешевше – це не завжди вигідніше, адже можна натрапити на погану якість продукції або ж гірший монтаж», – розповідає власник мережі.

До слова, компанія – офіційний представник у регіоні «Vizit» і «Slinex», також продає та налаштовує сучасну бездротову сигналізацію системи «Ajax».

Адреса: м. Рівне
Вул. Княгині Ольги, 5, каб. 405
Сервісна служба: (0362) 43 51 85, (099) 073 41 34
Відділ збуту: (098) 071 89 20
Сайт: https://domofonservis.com/
Інтернет-магазин: dsw.com.ua
E-mail: domofonsw@ukr.net

«ДОМОФОНСЕРВІСЗАХІД»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, будинок
В тему

Останні матеріали