В центрі уваги

Як впізнати справжню селянську курочку?

Як впізнати справжню селянську курочку?

У зимовий період, коли часто є високою ймовірність простудних захворювань, ми всі хочемо підтримувати імунітет та уникнути неприємностей. Хтось з нас підтримує здоров'я вітамінами та часто нехтують аксіомою, що стан імунної системи напряму залежить від нашої з вами їжі.

Суп із курочки стає бестселером серед українських споживачів. Як же впізнати справжню селянську курочку на полиці вашого супермаркету?

“Вона дає наваристий бульйон з жовтими цятками. Її шкіра — теплого сонячного відтінку, а м’ясо солодке на смак”, - зазначають численні покупці в магазинах. 

Стандартам селянської курочки на всі 100% відповідає продукція ТМ “Чебатурочка - селянська курочка”, яку багато хто вже куштував та став її відданим прихильником. Вирощують курей в екологічно чистому регіоні Волині, пташники розташовані в селах Володимир-Волинського району.

Кури торгової марки «Чебатурочка - селянська курочка» поживні та смакують для всієї родини. 

Кілька місяців тому торгова марка пройшла ряд змін. Продукція упакована в прозорий лоток, а стан м’яса можна візуально оглянути з різних сторін не відходячи від полиці супермаркету. 

“Перехід на європейські стандарти й технології — наша власна ініціатива. Ми вирощуємо курей понад 70 років і знаємо про всі складнощі та особливості виробництва. Понад тисячу наших працівників цінують натуральний смак справжньої курочки та годують нею своїх дітей. Вони, їхні малюки та родини й є першими споживачами, від яких нічого не сховаєш. Робити на совість або не робити взагалі — вибір простий. Ми обрали совість і чесну курочку”, - зазначають представники ТМ “Чебатурочка - селянська курочка”.

Для того, щоб дізнатися більше про ТМ “Чебатурочка - селянська курочка” переходьте на офіційну сторінку за посиланням.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: зима, володимир-волинський, Волинь, їжа
В тему