В центрі уваги

Швидкий кредит онлайн

Швидкий кредит онлайн

У кожної людини можуть виникнути фінансові проблеми. На жаль, від цього ніхто не застрахований, а просити в борг у друзів або родичів - означає визнавати свою особисту неспроможність. До того ж не факт, що у них є необхідна сума або вони взагалі захочуть давати в борг. 

В таких ситуаціях завжди є вихід - знайти нові кредити онлайн. Це дуже швидкий та простий спосіб отримати необхідну суму на короткий термін. Мікрофінансові організації не потребують пред’явлення довідки про роботу та інших документів. Ви зможете максимально швидко пройти реєстрацію та отримати певну суму на вашу картку цілодобово на creditonline365.com.ua.

Проте МФО також мають свої умови по видачі кредитів.

  • Відсутність негативних записів в КІ.
  • Позичальник не занесений до чорного списку банківської системи.
  • Повноліття.
  • Відсутність великого фінансового навантаження по кредитам у інших банках або фінансових організаціях.
  • Наявність постійного доходу з будь-яких джерел, окрім соціальних виплат;
  • Наявність картки будь-якого українського банку.

Але, навіть якщо ви повністю відповідаєте цьому списку вимог, вам може бути відмовлено у видачі позики. Справа в тому, що рішення про видачу приймає не працівник фінансової установи, а скорингова система. При цьому невеликі погрішності можуть бути не враховані, і буде прийнято позитивне рішення.

Щоб подати заявку, необхідно пройти реєстрацію та заповнити анкету. Робіть це дуже уважно, та перевірте правильність введеної інформації. Будь-яка помилка або опечатка може призвести до відмови, оскільки скорингова система розпізнає це як спробу ввести в оману. Не намагайтеся вказувати неправдиву інформацію - вам буде відмовлено у видачі позики. 

Якщо ви взяли кредит, то маєте вчасно погасити його згідно з договором. Краще це зробити за декілька днів до кінцевого терміну, оскільки деякі банки можуть переводити гроші на протязі декількох днів. Це може призвести до прострочення платежу. 

Дуже часто МФО пропонують послугу пролонгації. Якщо ви не маєте грошей на повне погашення зобов’язання, то вам запропонують сплатити відсотки за користування. У вас буде ще один пільговий період для сплати боргу. Кількість пролонгацій як правило необмежена. Цю інформацію потрібно уточнювати при ознайомленні з умовами договору. 

Повернувши гроші вчасно ви покращуєте свою кредитну історію, після чого можете розраховувати на більшу суму при подальшому запиті на кредитування.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: гроші, економіка, фінанси
В тему