В центрі уваги

Що нового збудують на «Супернові»

Що нового збудують на «Супернові»

Нові висотні будинки, дитячий садочок і благоустрій території – у житловому комплексі «Супернова» запланували кілька інфраструктурних новинок.

«На території «Супернови» має бути власний дитячий садок. Спочатку ми його проектували поруч із великим будинком, але наші архітектори порадили змінити концепцію. Навколо ЖК – наскрізні проїзди, а біля ігрових майданчиків все-таки не повинно бути дороги. Тож дитсадок буде трохи осторонь і відокремлений», – розповів директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський під час підсумкової пресконференції.

Він поділився й іншими планами: тут збираються звести висотні будинки із максимальною кількістю поверхів, яку дозволить містобудівна документація.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Зараз у «Супернові» діє акційна ціна на 3-кімнатні квартири - від 17 000 грн/м2, а також можливість для  відтермінування виплат із мінімальним першим внеском - від 10%. Площа акційних квартир - 76,13 м2. 

Деталі акції можна дізнатись за посиланням.

«Ми мріємо навести лад в ботанічному саду, який поруч. Поставити лавки і ліхтарі, прибрати від сміття. Ми вже говорили про це із ректором ВНУ Анатолієм Цьосем (ботанічний сад – у користуванні університету, – ред.), і вже наступного року візьмемось за це», – розповів Андрій Разумовський.

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: 

Де в Луцьку/Ковелі добре жити?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Андрій Разумовський
В тему