В центрі уваги

Що таке автострахування

Що таке автострахування

Автострахування є важливим фінансовим захистом для вас та вашого автомобіля. Воно покриває витрати, якщо ви спричинили дорожньо-транспортну пригоду, яка завдає шкоди комусь іншому або його майну. З можливістю придбання автоцивілки можна ознайомитися на веб-сайті https://autobooking.com/ru-ua/insurances/osago/c-harkov. Автострахування також може покрити пошкодження вашого власного автомобіля внаслідок зіткнення або іншого виду небезпеки, такого, як, наприклад:

  • град;
  • пожежа;
  • падіння предметів;
  • крадіжка.

Що покриває автострахування             

Кожен страховий поліс автомобіля складається з різних видів покриття, які забезпечують різні типи захисту. Повне страхування автомобіля означає, що поліс автострахування включає увесь спектр захисту як вашого, так і вашого автомобіля.

На ваш страховий тариф вплинуть наступні фактори:

  • Автомобіль — марка та модель автомобіля, яким ви керуєте, відіб’ється на ваших страхових тарифах. Розкішні машини коштують дорожче, ніж бюджетні, а авто з певними функціями безпеки забезпечать вам нижчий тариф.
  • Покриття — більше видів покриття та вищі ціни означають більший захист, а також — більші премії.
  • Кредитна історія — водії з поганою кредитною історією можуть мати більше проблем з пошуком доступного покриття.
  • Історія водіння — можуть перешкодити недавні аварії та порушення правил дорожнього руху.
  • Вік — молодші, менш досвідчені водії (до 25 років) частіше потрапляють у ДТП, тому вони найбільше платять за автострахування.

Найкращі автострахові компанії

Не завжди найкращою є та автострахова компанія, яка пропонує найнижчі тарифи. Вибираючи автострахування, візьміть до уваги його вартість разом із рейтингом задоволеності клієнтів.

Зберіть потрібні дані

Перш ніж купувати поліс, вам потрібно з'ясувати марку, модель та номер кожного транспортного засобу, який ви страхуєте, а також імена, прізвища, дати народження та номери водійських прав кожного водія в полісі.

Виберіть суму покриття. Перш ніж розпочати покупку, з’ясуйте, які типи покриття вам знадобляться. Більшість страхових полісів автомобілів мають однакові основні компоненти, але більш висока оплата означає більший захист та вищі премії.

Порівняйте ціни на autobooking.com, при цьому слід звертати увагу не лише вартість. Поцікавтесь, наскільки якісне покриття ви отримаєте.

Як придбати автострахування

Придбання автоцивілки може видатися лякаючим процесом, але насправді усе просто. Можливо, ви зможете залагодити цю справу за один день.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: автомобіль, страхування, гроші
В тему

Останні матеріали