В центрі уваги

Вибираємо жіночу куртку на зиму

Вибираємо жіночу куртку на зиму

З настанням холодів кожна жінка турбується про покупку зимового верхнього одягу. Багато жінок віддають перевагу зручним і теплим зимовим курткам, адже такий варіант сьогодні вважається найбільш універсальним та практичним. Якщо серед вашого зимового одягу ще немає куртки, зараз саме час її придбати. Великий вибір жіночих курток можна знайти на сайті ua.puma.com. Тут доступний широкий асортимент як жіночих так і чоловічих моделей. Здійснивши замовлення на сайті компанії ви отримаєте приємну знижку та безкоштовну доставку.

Вибираємо куртку по типу фігури

При виборі зимової куртки слід враховувати тип власної фігури. Але не забувайте про те, що під нею буде теплий одяг, тому краще купувати куртку на розмір більшу.

Якщо ви володарка правильної фігури яка має вигляд пісочного годинника, тоді сміливо можете обирати будь-яку модель куртки. Проте якщо маєте тип фігури «груша», то вам не підійде куртка прямого крою.

Головне призначення зимової куртки – зігрівати у холодну погоду. Тому в першу чергу слід звертати увагу на комфорт, а вже потім на інші деталі.

Наповнювач зимової куртки

Надзвичайно важливе значення має наповнювач зимової куртки. По суті, від нього залежить те, на скільки куртка буде теплою. Сучасні виробники пропонують жіночі куртки на пуху, а також наповнені синтетичними матеріалами. Кожен з них має свої плюси та мінуси.

Пуховики нині вважаються найбільш актуальним варіантом на зиму. Основна перевага пуховиків – це те що вони дуже теплі. Сьогодні можна придбати моделі з наповненням з пуху, а також з пера, зустрічаються також комбіновані варіанти. На зиму краще віддавати перевагу курткам які утеплені саме пухом.

Популярними залишаються моделі зі штучним наповненням. Такі куртки досить теплі та водночас легкі. Основна перевага синтетичного наповнювача в тому, що він не втрачає своєї форми після прання.

Підкладка та фурнітура

Не забувайте й про якість підкладки. Краще віддавати перевагу моделям з підкладкою з натуральної тканини. Це може бути віскоза або шовк. Рідше можна зустріти підкладки з поліестеру, але їх частіше всього використовують у виробах гіршої якості. Обов’язково перевірте якість фурнітури. Блискавка має бути надійно захована під планку. У вас не повинно виникати жодних труднощів при її відкриванні та закриванні. В блискавку не повинна потрапляти тканина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одяг
В тему