В центрі уваги

Подарунки під ялинку: новорічні акції від забудовників Волині

Подарунки під ялинку: новорічні акції від забудовників Волині

Важко знайти бізнес, який в період новорічно-різдвяних свят не влаштовує акцій. Це час, коли можна вигідно придбати товар або річ, на які довго збирали гроші. Компанії, які входять до Спілки забудовників Волині, теж дотримуються цього тренду і, йдучи на зустріч клієнтам, підготували низку пропозицій.

Щоб дізнатися більше про акції, що запроповані в статті, домовитися про огляд чи отримати консультацію, телефонуйте в кол-центр Спілки — +38 (095) 586-52-70 або +38 (067) 444-94-40.

«Сімейна фортеця»

За 7 років на будівельному ринку цей забудовник зробив щасливими 600+ сімей. Усі проекти будівельної компанії увінчалися успіхом.

Якщо ви бажаєте придбати квартиру в «Сімейній фортеці», то у нас для вас чудова новина — тільки в грудні акційна пропозиція на придбання житлової чи комерційної нерухомості — 200$ на м².

Не пропустіть, адже купівля квартири в «Сімейній Фортеці» — це угода без хитрощів. Варто зауважити, що забудовник пропонує розтермінування виплати на 24 та 36 місяців на вигідних умовах.

«Сімейна фортеця»

↓ дивитися відео з будмайданчика ЖК «Сімейна фортеця»

_________________________________________________________________________

«Сафрон»

Ще одна пропозиція у грудні, що може вас зацікавити, — квартири в ЖК «Сафрон», що знаходиться на вулиці Львівській. У 2017 році волинський бізнесмен Руслан Юзва здав у експлуатацію перший будинок ЖК, а наразі ведуть роботи у другому.  Цей житловий комплекс обирають через енергоефективність, доступну ціну, зручне розташування та велику парковку. 

Тут вам запропонують знижки — 200 грн на м2 при купівлі житлової нерухомості та 500 грн при купівлі комерційної нерухомості.

Наголосимо, в другому будинку житлового комплексу залишилося лише декілька квартир за ціною — від 14 000 гривень за квадратний метр (ціна вказана без знижки).

На будмайданчику ЖК «Сафрон» (грудень, 2020)На будмайданчику ЖК «Сафрон» (грудень, 2020)На будмайданчику ЖК «Сафрон» (грудень, 2020)На будмайданчику ЖК «Сафрон» (грудень, 2020)
«Сафрон»

_________________________________________________________________________

«Оселя парк»

У ЖК «Оселя парк», який зводять в Луцьку на вул. В'ячеслава Чорновола, 7, при купівлі однокімнатної квартири зі зручним сучасним плануванням діє акція — 1000 грн на м². 

Акція триває лише до 7 січня.  Увага! Кількість акційних квартир обмежена!

До слова, «Оселя парк» — житловий комплекс преміумкласу, ідеальний для тих, хто цінує комфорт, мобільність та можливість завжди бути в потрібному місці в потрібний час. Він наповнений найсучаснішими енергозберігаючими технологіями, обладнанням та матеріалами. Це довговічні монолітно-каркасні будинки, збудовані з найсучасніших матеріалів з використанням передових технологій.

Рендер ЖК  «Оселя парк» у ЛуцькуРендер ЖК  «Оселя парк» у ЛуцькуРендер ЖК  «Оселя парк» у ЛуцькуРендер ЖК  «Оселя парк» у ЛуцькуРендер ЖК  «Оселя парк» у Луцьку
«Оселя парк»

↓ дивитися візуалізацію ЖК «Оселя парк»

_________________________________________________________________________

«River House»

Неймовірний краєвид на Стир та все місто, продумане планування, набережна з біговими та велосипедними доріжками – все це про новобудову «River House».

Саме тут вам тільки у грудні пропонують знижки на житлову нерухомість — від 150 грн за м² в залежності від площі квартири.

Зверніть увагу, кількість акційних квартир — обмежена!

Рендер ЖК «River House» в ЛуцькуРендер ЖК «River House» в ЛуцькуРендер ЖК «River House» в ЛуцькуНа будівельному майданчику ЖК «River House» (листопад, 2020)На будівельному майданчику ЖК «River House» (листопад, 2020)
«River House»

↓ дивитися відеозвіт з будмайданчика, знятий у листопаді ↓

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, свято, Будівництво, квартира
В тему