В центрі уваги

У «Супернові» — акція на просторі та світлі 3-кімнатні квартири

У «Супернові» — акція на просторі та світлі 3-кімнатні квартири

Карантин вніс зміни в усі сфери життя, не виняток - і ринок нерухомості.  Вимушена потреба в самоізоляції та робота з дому робить все більш  популярними трикімнатні квартири і заміське житло.

Для тих, хто цінує особистий простір і прагне комфорту за будь-яких  обставин, "Інвестор" пропонує акційну ціну на 3-кімнатні квартири в ЖК  "Супернова".

Акція передбачає ціну від 17 000 грн/м2, а також можливість для  відтермінування виплат із мінімальним першим внеском - від 10%.

3-кімнатні квартири у "Супернові" мають площу 76,13 м2 та ряд переваг:

  • Зручне розташування кімнат. Кухня розміщена поруч із входом в квартиру, далі по коридору - 3 кімнати, одна з яких - взагалі з іншого краю квартири. Це дуже зручно, якщо в домі є маленькі діти, а батьки люблять приймати гостей. Або ж - працюють з дому і хочуть це робити в тиші.
  • Оптимальна площа. Для 3-кімнатної квартири площа 76,13 м2 - ідеальна: не надто велика, що позитивно впливає на вартість, але при цьому кімнати досить просторі.

Планування акційних квартир

  • Роздільний санвузол. Коли в квартирі живе більше однієї людини, це дуже важлива особливість.
  • Простора лоджія, що виходить із кухні, а також - окремий відкритий балкон.
  • Квартири - теплі, затишні і світлі. Попри те, що всі вікна в квартирі - панорамні, вони високої якості (3 скла, 6-камерний профіль) і добре зберігають тепло в квартирі. Крім того, жодне вікно не виходить на північну сторону, що теж зберігає температуру в помешканні.Завдяки панорамним вікнам - в усіх кімнатах гарний доступ денного світла.
  • Подвійна краса краєвидів. У цих квартирах вікна виходять на обидва боки ЖК, тому мешканці зможуть насолоджуватись легендарними краєвидами "Супернови" з подвійною силою. Тут відкриються і казкові сходи сонця, і романтичні заходи, і неймовірний краєвид на ботанічний сад та Старе місто, і не менш приваблива панорама на Омеляник.

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: 

Де в Луцьку/Ковелі добре жити?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: квартира, Нерухомість
В тему