В центрі уваги

«Інвестор» презентував новий ЖК: вишуканий та інноваційний «Амстердам»

«Інвестор» презентував новий ЖК: вишуканий та інноваційний «Амстердам»
Рендер ЖК «Амстердам»

Поблизу Луцька будівельна компанія «Інвестор» зведе заміський житловий комплекс «Амстердам» з новим підходом до планування квартир та оригінальним дизайном будинку.

Презентація нового проекту «Інвестора» відбулася 28 серпня.

В «Амстердамі», який зведуть в селі Струмівка, передбачено більше 200 квартир. Продаж квартир у новому ЖК стартує з 14 999 грн за метр квадратний. У компанії пояснюють, що житло вигідніше придбати на початковому етапі будівництва, адже в процесі воно може подорожчати на 50%.

Компанія-забудовник виділяє 10 переваг житлового комплексу: 

  • Планування квартир
  • Архітектура
  • Система опалення
  • Обслуговуюча компанія
  • Система безпеки
  • Спортивна інфраструктура
  • Сусідське ком’юніті
  • Зручність та доступність
  • Громадська територія
  • Гарна інвестиція

Детальніше про них під час презентації розповів директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський.

«Цей житловий комплекс відрізняється від тих, що ми зводили раніше. Він буде нагадувати будинки в столиці Нідерландів Амстердамі, саме тому ми й обрали таку назву», - розпочав він.

Рендери ЖК «Амстердам»Рендери ЖК «Амстердам»Рендери ЖК «Амстердам»Рендери ЖК «Амстердам»Рендери ЖК «Амстердам»Рендери ЖК «Амстердам»Рендери ЖК «Амстердам»Рендери ЖК «Амстердам»Рендери ЖК «Амстердам»
Рендери ЖК «Амстердам»

Однією з найбільших особливостей цього ЖК є сучасне та комфортне планування квартир.

«У СРСР ніхто не думав про комфорт людей, а лише про санітарні норми. А в Європі квартири давно рахуються кількістю спалень. У нашому комплексі є квартира з спальнею з окремим санвузлом для дорослих та дві дитячі кімнати з гардеробом.

Спальні мають меншу площу, а кухня та зал – навпаки, адже там люди проводять більше часу. Тобто є чотирикімнатна квартира, в якій є три спальні. Загальна площа такої квартири – 86 метрів квадратних», - зазначив Разумовський.

Директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський
Директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський

Значну роль в проекті приділили системі опалення в ЖК «Амстердам», адже вона гарантуватиме:

  • безпеку,
  • гарну якість води,
  • стабільний тиск в системі, 
  • комфортну температуру в помешканні.

Територія ЖК буде закритою та знаходитиметься під відеонаглядом, буде присутня і система доступу та цілодобова охорона, управляюча компанія доглядатиме за газоном, озелененням території, вивозом та сортуванням сміття. До того ж планують сквер для прогулянок, зони барбекю для спільних свят та заходів. Крім того, у ЖК буде свій власний закритий внутрішній двір.

Для майбутніх мешканців облаштують спортивний майданчик зі штучним покриттям для гри в баскетбол, футбол та волейбол, з біговими доріжками, тренажери для воркауту.

А щоб створити дружню спільноту сусідів у будинку облаштують хол, де можна буде поспілкуватися, випити разом кави, чи навіть подивитися компанією футбол.

Проект простору для сусідів у ЖК «Амстердам»Проект простору для сусідів у ЖК «Амстердам»Проект простору для сусідів у ЖК «Амстердам»Проект простору для сусідів у ЖК «Амстердам»
Проект простору для сусідів у ЖК «Амстердам»

У ЖК «Амстердам» буде окрема парковка з розрахунком на кожне авто на квартиру. До будинку усі входи – «під нуль» (без сходів), а в під’їздах будуть сучасні безшумні ліфти.

«У цьому житловому комплексі не буде високих сходів до під'їздів. У батьків з колясками та людей з інвалідністю не виникне труднощів, аби дібратися до своєї квартири. Тут будуть широкі двері та не буде ніяких сходів на вході», - підкреслив Андрій Разумовський.

Як повідомив директор компанії, на першому поверсі житлового комплексу розмістять комерційні приміщення та зону закладів громадського призначення: кав’ярня, аптека, магазин, сімейний лікар, приватний дитсадочок, спортивний зал чи студія йоги, салон краси, відділення банку та пошти.

На презентацію ЖК «Амстердам» також запросили й представників студій «isbelab», «Destyle» та «Panda», які презентували дизайн квартир. 

ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «PANDA»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ ВІД СТУДІЇ «DESTYLE»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «ISBELAB»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «ISBELAB»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «ISBELAB»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «ISBELAB»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «ISBELAB»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «ISBELAB»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «ISBELAB»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «ISBELAB»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «ISBELAB»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «ISBELAB»ДИЗАЙН ВІД СТУДІЇ «ISBELAB»
Дизайни квартир в ЖК «Амстердам» від студій «isbelab», «Destyle» та «Panda»

«У нас вже був досвід роботи з «Інвестором», адже раніше ми розробляли дизайни для «Юпітера» та «Струмочка». Усі планування були досить добре продумані. До того ж комфортно, коли забудовник іде тобі на зустріч. І виходять в результаті дуже цікаві проекти», - резюмував представник лабораторії сучасного дизайну «isbelab» Дмитро Кохновіч.

↓ ДИВІТЬСЯ ФОТО З ПРЕЗЕНТАЦІЇ ЖК «АМСТЕРДАМ» ↓

Презентація ЖК «Амстердам»

За деталями звертайтеся:

096 030 20 10

вул. Коперника, 13 в, м. Луцьк.

Facebook: https://www.facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor

www.investor.lutsk.ua

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, будинок, Андрій Разумовський
В тему