В центрі уваги

Ірина Вахович — ректор Луцького НТУ. ОФІЦІЙНО

Ірина Вахович — ректор Луцького НТУ. ОФІЦІЙНО

У Луцькому НТУ відбулися урочистості з нагоди призначення на посаду ректора університету доктора економічних наук, професора Ірину Вахович.

2 грудня на захід завітали митрополит Луцький та Волинський Михаїл, голова Волинської облради Григорій Недопад, мер Луцька Ігор Поліщук, заступник наглядової ради вишу Андрій Разумовський та інші.

«Для мене це особистий виклик, дуже серйозний. Я - єдина жінка, яка очолює технічний університет в Україні. Хочу, аби наша команда разом вразили перемогами та потужним розвитком. Я йду з амбітними цілями перетворити університет у полюс росту Волині. Ви вибрали людину, яка вимоглива до себе і буде вимогливою до вас. Ми маємо згуртовано виконати свою місію: забезпечити високу якість навчання на Волині», - зазначила Вахович.

Ірина Вахович
Ірина Вахович

Вона наголосила, що в ЛНТУ є недобудовані корпуси, потреба в зведенні нового гуртожитку та облаштуванні наукових лабораторій.

Голова Волинської облради Григорій Недопад зауважив, що сьогодні знаковий день для волинського краю та університету. Він привітав Ірину Вахович з першим робочим днем в ЛНТУ.

«Бажаю всього найкращого не тільки на 5 років, а й надалі. Надіюсь, що ваш корабель під назвою Луцький НТУ буде рухатися в правильному напрямку. Всі завдання, які ви поставили перед нами, ми візьмемо до активу», - додав Недопад.

Ірина Вахович і Григорій Недопад
Ірина Вахович і Григорій Недопад

До вітального слова також запросили й мера міста Ігоря Поліщука.

«Бажаю натхнення для прийнята тих рішень, які змінять життя університету на краще, які творитимуть важливі нововведення, підходи для вирішення проблем та розвитку навчального закладу», - привітав Ігор Поліщук.

Ігор Поліщук
Ігор Поліщук

Представник наглядової ради Андрій Разумовський побажав новому керівництву університету натхнення, наснаги та пообіцяв підтримку в реалізації запланованого.

Андрій Разумовський
Андрій Разумовський

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ЛНТУ, луцьк, Волинь, Ірина Вахович
В тему