В центрі уваги

Хто очолив «слуг народу» в Луцькій міськраді

Хто очолив «слуг народу» в Луцькій міськраді
Роман Бондарук

Фракцію партії «Слуга Народу» в Луцькій міській раді очолив Роман Бондарук.

27 листопада відбулася перша сесія ради, під час якої обранцям громади вручили посвідчення та значки.

Нагадаємо, від «Слуги Народу» в міськураду пройшли п'ятеро депутатів: Роман Бондарук, Юлія Сачковська, Олександр Ткачук, Оксана Руднік, Андрій Костенко. 

«Попереду п'ять років наполегливої роботи задля успіху Луцької громади. Сподіваюся, що депутатський корпус об'єднається навколо цієї ідеї та зуміє відкинути політичні вподобання, поставивши на перше місце саме інтереси жителів громади», — сказав Роман Бондарук.

Також він побажав колегам не забувати, що вони відповідають за результат в першу чергу перед своїми виборцями.

До слова, у міськраді Роман Бондарук працюватиме в комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. 

«Як і більшість лучан, живу в багатоповерхівці, отримую платіжки за централізовані комунальні послуги. Крім того багато років працюю в сфері житлово-комунального господарства, займаю посаду віцепрезидента Всеукраїнської ради голів ОСББ, був членом виконавчого комітету, знаю цю сферу зсередини, і знаю, як змінити її в кращий бік. Я написав першу в Україні «Програму сприяння діяльності ОСББ», тому планую й надалі працювати саме в цій галузі», — додав депутат.

Луцькі «слуги народу» та народний депутат Валерій Стернійчук

Луцькі «слуги народу» та народний депутат Валерій Стернійчук

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Політика, луцька міська рада, Фото
В тему