В центрі уваги

На споживачів «Волиньгаз» чекає 20 подарунків

На споживачів «Волиньгаз» чекає 20 подарунків

З 20 листопада по 20 грудня 2020 року АТ «Волиньгаз» проводить акцію для клієнтів. Споживачі, які до 20 грудня включно оплатять за розподіл газу до кінця 2020 року, можуть отримати у подарунок сигналізатор газу.

Під час опалювального сезону АТ «Волиньгаз» дарує 20 сигналізаторів газу для клієнтів компанії.

Для участі в акції потрібно:

 – з 20 листопада по 20 грудня сплатити за послугу з розподілу природного газу (доставку газу) АТ «Волиньгаз» до кінця 2020 року. Після цього ви автоматично станете учасником акції.

Двадцятьох переможців АТ «Волиньгаз» визначить 22 грудня за допомогою генератора випадкових чисел. Акція діє з 20 листопада по 20 грудня 2020 року. Деталі за номером телефону: (067) 33 39 104 або (0332) 280 104.

Оплатити доставку газу можна онлайн – у сервісах 104.ua (Особистому кабінеті, чат-ботах Viber або Telegram, мобільних додатках 104Mobile для Android і для iPhone). Також оплатити рахунок за зимові місяці можна у веб-банкінгу (Ощад 24/7, Приват24 тощо) чи найближчому відділенні Укрпошти.

Сигналізатор газу – прилад, який рятує людські життя. Сигналізатори бувають різні – з детекторами чадного газу, метану, пропану, бутану та інших газів. Для дому переважно використовують детектори природного газу (СН4) і чадного газу (СО). Пристрій безперервно контролює концентрацію газів у повітрі приміщення та у випадку небезпеки видає звуковий та світловий сигнали. А якщо на газопроводі встановлений клапан-відсікач, то сигналізатор направляє до нього імпульс і подача газу на газове обладнання припиняється, щоб запобігти аварійній ситуації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: газ, волиньгаз, конкурси
В тему