В центрі уваги

Лицарі, смачні наїдки та спортивні розваги: яким був День доброго сусіда на ЖК «Юпітер»

Лицарі, смачні наїдки та спортивні розваги: яким був День доброго сусіда на ЖК «Юпітер»

На території ЖК «Юпітер» оригінально та яскраво відзначали День доброго сусіда. Для мешканців комплексу це вже стає доброю традицією, адже таке святкування проходить не вперше.

У жовтні минулого року будівельна компанія «Інвестор» вперше організувала свято для жителів двох новозбудованих будинків ЖК «Юпітер», аби вони могли у невимушеній доброзичливій атмосфері познайомитися один з одним.

Як тут не зауважити, що такі свята – ноу-хау для нашого регіону. На теренах України їх організовують лише лідери будівельного бізнесу, а в Луцьку – лише компанія «Інвестор». Мета таких заходів не лише в тому, аби допомогти незнайомим людям, що проживають в одному комплексі потоваришувати, стати добрими знайомими чи друзями, а й запевнити їх, що турбота про своїх клієнтів – першочергове завдання «Інвестора».

Цього ж року на проведення Дня доброго сусіда у компанії є дві вагомі причини: по-перше, «Інвестор» здав у експлуатацію третій будинок, по-друге, у мешканців є чудова нагода познайомитися з новими власниками квартир і зав’язати добросусідські відносини.

«Сьогодні навіть погода нам вирішила допомогти. Бо в такий прохолодний день вийшло сонечко. Нарешті нам вдалося здати третій будинок. Ми робили все, що могли, аби це сталося скоріше, але, на жаль, не все залежить від нас. Більше ми не будемо розбудовувати комплекс, адже тут все готово для комфортного проживання. Ми офіційно обіцяємо, що всім чим можемо будемо допомагати. Тому нам залишається тільки побажати – насолоджуйтеся проживанням у «Юпітері». Повірте, я неймовірно щасливий бачити, що нас тут так багато», - сказав директор «Інвестора» Андрій Разумовський.

«Інвестор» вже не вперше проводить День доброго сусіда. Для нас це не просто свято, а нове досягнення, бо нам вдалося здати третій будинок. Бажаю, аби кожен з вас отримав максимум задоволення і весело провів час», - додав співінвестор ЖК «Юпітер» В’ячеслав Разумовський.  

А свято і справді вдалося на славу. Всі присутні мали можливість оцінити неймовірні смачні трюфелі з шоколаду різних сортів, скуштувати запашний глінтвейн чи інший напій.

День суцільних пригод для дітей влаштували група аніматорів та організатори лицарських змагань для дітей та стрільби з лука. Тому, незважаючи на похмуру осінню погоду, настрій у найменших жителів комплексу був по-весняному піднесеним та щасливим. А щирі посмішки та влучні добрі жарти дорослих стали незмінним доказом того, що свято пройшло на «ура».

Потім ведучий провів вікторину, учасники якої отримали цінні призи та дізналися багато нового про свій житловий комплекс, зокрема, у якій квартирі проживає найчисельніша сім’я та скільки квартир ще потрібно продати в двох раніше зведених будинках. Як виявилося, жодної. Найкращий доказ того, що лучани гідно оцінили якість, практичність та комфорт квартир «Інвестора».

Згодом Андрій та В’ячеслав Разумовські разом із жителями комплексу посадили дерева біля третього будинку.

А численні конкурси, такі як перетягування канату, лицарські турніри, стрільба із лука тільки додали шарму святу. Спражньою ж родзинкою став виступ шоу-балету Lavita, серед учасників якого є мешканці житлового комплексу. До слова, минулого року вони теж розважали публіку в День доброго сусіда на «Юпітері». 

А наприкінці свята розігрувалися цінні призи: робот-пилосос, брендові чашки, пледи та брелки, блендер, кофеварка, тостер, телевізор тощо. Багатьом жителям комплексу пощастило стати власниками цінних дарунків.

Інна та Роман Оліфіруки - жителі ЖК «Юпітер»:

«Ми переїхали сюди минулого року в березні і дуже задоволені. Тут так спокійно, тихо, комфортно, хороші сусіди, зручні умови та дуже гарний краєвид. Нам подобається тут все і ми просто в захваті від такого свята. Ми вже вдруге приходимо на це свято і подобається те, що це зближує з сусідами, відчувається, що тут у нас всі такі молоді, прогресивні. Це дуже весело. Приємно, що всі люди підтримують цю ініціативу», - повідомила Інна.

«Ми тут в основному й познайомилися з сусідами. Перший раз було дуже цікаво, впевнений, що цього разу буде не гірше. Це дійсно круте свято для всіх: дорослих, діток, тут кожен знайде, чим зайнятися. Знаю, що тільки в інших будинках «Інвестора» проводять подібні свята, а чи є в інших новобудов Луцька не знаю, але сумніваюся, що такого масштабу як у нас», - доповнив Роман.

Світлана – жителька ЖК «Юпітер»:

Я тут проживаю вже другий рік і мені дуже подобається, бо тут дуже зручно і комфортно. На святі від «Інвестора» я вже другий раз і неймовірно цьому рада. Так приємно дивитися, як молодь спілкується між собою, як всі знаходить спільні теми для розмов, як розважаються маленькі дітки. Я навіть помітила, що тут переважна більшість жителів – молодь. Так як жителька першого будинку можу сказати, що в нашому будинку я знаю тільки дві старші сім’ї. Ми товаришуємо і дружимо з багатьма жителями із другого будинку і в цьому нам допоміг День доброго сусіда.

День доброго сусіда для жителів ЖК «Юпітер»

Також у компанії «Інвестор» подякували за підтримку партнерам свята:

IKEA_lutsk

    Онлайн-школа англійської мови «EN_ACTION»

    Меблі «Марксон»

    Натяжні стелі «Art Vision»

    Мирослава БИЦЬКА

    Фото Павла БЕРЕЗЮКА  

    Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

    Читайте також
    Все про: Андрій Разумовський, луцьк
    В тему