В центрі уваги

Команда справжніх професіоналів - команда від партії «Громадянська позиція» у Володимирі-Волинському

Команда справжніх професіоналів - команда від партії «Громадянська позиція» у Володимирі-Волинському

«У Володимирі-Волинському на посаду міського голови ми підтримуємо Максима Клим’юка, адже знаємо, що в його програмі та його баченні пріоритетне місце займають насправді важливі речі: здоров’я людей, робочі місця та модернізація житлово-комунального комплексу, яка б могла полегшити тарифне  ярмо», - наголошують у команді справжніх професіоналів, які йдуть на вибори 25 жовтня від партії  «Громадянська позиція» до володимиро-волинської ради.

№5 «Громадянська позиція»

Округ ІІ.

№ 02. Сергій Петровський, освіта вища у галузі комп’ютерних технологій, голова ОСББ «Княжий», учасник АТО. Одружений, виховує доньку.

   - Моя життєва історія проста, але водночас повчальна. Після закінчення навчання та служби за контрактом, наступні шість років працював на виробництві верстатником, звідки у 2014 році був мобілізований в числі перших бійців 51-ї бригади на війну, що розпочалась на Сході України. Переживши жахіття військових дій на Донбасі, по поверненні додому стикнувся із економічною кризою, яка змусила шукати заробітків за кордоном. Там, на чужині, до мене прийшло усвідомлення того, що будувати краще майбуття треба у рідному місті, і не просто будувати, а виборювати своє право на повноцінне, достойне життя.

   Ставши півтора роки тому головою ОСББ «Княжий», дізнався про ряд проблем, які існують у житлово-комунальній сфері міста, але за цей же час  навчився їх ефективно вирішувати. Тепер для мене немає неможливого: знаю, як облаштувати чи відремонтувати дім, орієнтуюсь у проектно-кошторисній, тендерній, закупівельній документації. Переконаний, у кожному багатоквартирному будинку потрібно докласти максимум зусиль, щоб допомогти людям та зберегти їх кошти. А ще серед головних своїх завдань бачу відновлення честі незаконно забутої героїчної 51-ї бригади та забезпечення належного ставлення до кожного воїна, який ризикував власним життям заради цілісності й незалежності держави!

№ 05. Ірина Романюк-Марходей. Мама трьох дітей, одна з яких є особливою через генетичне захворювання.

Перебуваючи майже увесь час вдома у зв’язку із необхідністю догляду за дитиною з інвалідністю, веду активну громадську діяльність завдяки інтернету. Долучившись до всеукраїнських спільнот «Подаруй усмішку.UA» та «Подаруй усмішку.SOS збір», постійно зайнята у благодійній діяльності, що спрямована на допомогу родинам, які виховують особливих діток. Входила до складу журі творчого конкурсу для жінок «Міс особлива мама», який налічував 77 учасниць із 22 областей України.

   Йду в депутати міськради у команді «Громадянської позиції» та підтримую на посаду міського голови Максима Клим’юка – доброго друга і помічника родин, що виховують у Володимирі діток з особливими потребами, бо хочу, щоб суспільство не відверталось від людей з обмеженими можливостями, щоб їм була забезпечена доступність, про яку так багато говориться, а мало робиться. Вбачаю своїм завданням впливати на рішення влади з цих питань, щоб Володимир-Волинський став для усіх містом рівних можливостей.

Округ ІІІ.

№ 01. Григорій Цаль-Цалко, освіта вища економічна, директор Володимир-Волинського відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування,  депутат міської ради, голова постійної земельної комісії, очільник Ради голів ОССБ та голова чотирьох ОСББ міста. Одружений, виховує сина та доньку.

  У команді «Громадянської позиції», з якою я йду на вибори, багато голів ОСББ нашого міста - моїх колег та однодумців. Ми пішли в політику, щоб мати можливість змінювати Володимир на краще. Вважаємо, що в час, коли не можна стояти осторонь проблем у місті, кожен з нас має стати частинкою живого механізму, який рухатиме наше місто вперед.

   Ми упевнені, що майбутнє лише за спільним управлінням будинками його жителів, а ОСББ – найкраща форма, яка дозволяє мешканцям багатоквартирних будинків самостійно ухвалювати усі рішення щодо благоустрою і ремонту. Саме тому підвищуємо свідомість громадян, переконуємо, що потрібно взяти на себе частину відповідальності – за свій будинок, за свій двір, за наше місто, а влада повинна всіляко сприяти цьому і допомагати.

  В найближчі роки наше місто чекають серйозні виклики. Критично важливо нарощувати об’єми капітальних ремонтів та заміну загальноміських мереж,  ремонти комунікацій в багатоквартирних будинках, підтримувати ініціативи жителів у вирішенні проблем міста. Ми з практики багаторічного досвіду знаємо, що саме потрібно зробити для покращення добробуту і безпеки людей, адже спільними зусиллями цілий ряд проектів та програм благоустрою й енергоефективності уже втілили в життя.

    Сотні сімей у місті довірили мені й моїм колегам управління багатоповерхівками, а сьогодні ми сподіваємось і на вашу довіру до нас як до кандидатів у депутати міської ради, адже у представницькому органі влади наш голос зазвучить ще переконливіше. На посаду міського голови ми підтримуємо Максима Клим’юка, адже знаємо, що в його програмі та його баченні пріоритетне місце займають насправді важливі речі: здоров’я людей, робочі місця та модернізація житлово-комунального комплексу, яка б могла полегшити тарифне  ярмо. У справі спільного управління нашими оселями, попри безліч бюрократичних перепон, ми змогли дуже багато, зможемо ще більше за підтримки та розуміння місцевої влади у нашім єдинім домі – Володимирі-Волинському!

  

№ 02. Андрій Веремеєнко, лікар-травматолог Володимир-Волинського ТМО, одружений, батько двох синів.

    До цього часу я ніколи не цікавився політикою, але тепер йду в депутати міської ради, щоб свій багаторічний практичний досвід реалізовувати у конструктивних рішеннях щодо галузі медицини. Я відвідав багато клінік у різних країнах світу, переймав кращі, дійсно ефективні практики, тому переконаний, що проблеми лікарні можна вирішити завдяки правильним підходам до господарювання та менеджменту.

   Я знаю, що життя та здоров’я людей є найбільшою цінністю. Тому лікарі, які щодня борються за порятунок пацієнтів, заслуговують на достойні умови праці, а люди – на доступне, кваліфіковане лікування. Це можливо не лише за кордоном, а й тут, в Україні.

   Я підтримую кандидата на мера, який у своїх поглядах та діях мені дуже близький – Максима Клим’юка, довіряю лише йому. Нещодавно після чергового тиску на мене з боку керівництва ТМО я вирішував складну дилему: залишатись надалі на роботі чи звільнятись і, як багато інших моїх колег, влаштуватись у медичному закладі в іншому місті. Але коли Максим зареєструвався кандидатом на посаду міського голови, у мене з’явилась надія на те, що й у нашому місті галузь медицини та й багато інших сфер можна буде нарешті змінити, осучаснити, запустити в реальну роботу, вивести на рівень, яким ми будемо пишатися. У іншому випадку, коли після 25 жовтня усе залишиться так само, і мені, й багатьом іншим фахівцям своєї справи доведеться покинути улюблену роботу тут і шукати можливості реалізувати себе десь інакше. Але я вірю у мудрість та розсудливість людей, вірю в силу підтримки володимирчан і в те, що зовсім скоро спільною працею ми змінимо Володимир разом!

 

Округ ІV.

№ 01. Дмитро Юзвенко, інженер-будівельник, ефективний підприємець  та управлінець, який має досвід керівництва великими трудовими колективами, голова п’яти ОСББ у місті, щасливий сім’янин та батько маленької принцеси.

     Попри деякий досвід у політиці, вперше балотуюсь в депутати міської ради. Підтримую кандидата на посаду міського голови Максима Клим’юка та йду в команді «Громадянської позиції», яка згуртувала заради спільної справи достойних, професійних та принципових людей.

   Я народився і виріс у Володимирі й, як більшість моїх однолітків, шукав можливості виїхати звідси, адже не бачив жодної перспективи. Та доля розпорядилась так, що повернувшись сюди ненадовго після закінчення вишу, все-таки залишився у рідному Володимирі – місті, де мешкають мої батьки, місті, яке полюбила моя дружина – уродженка мальовничого Закарпаття, місті, у якому має друзів та улюблений дитсадок моя донечка. І я хочу, щоб це місто розвивалось, ставало лише кращим, і щоб моя дитина, як я колись, не хотіла його покинути. Тому моїм життєвим принципом стало переконання: ми самі творимо світ навколо себе. А у депутати міської ради я йду, щоб свої знання і досвід роботи у сфері будівництва та житлово-комунального господарства використати на користь володимирської громади.   

  Завдяки тісній співпраці із чинним депутатом міськради Романом Горошкевичем, який закріплений за округом, де розташовані будинки, управління якими мені довірили їх мешканці, вдалось чимало зробити – капітальний ремонт прибудинкової території зі встановленням сучасного освітлення, перенесення від дитячого майданчика сміттєвих баків та облаштування до них доріжки, поточні ремонти у будинках, провести заходи благоустрою на різних локаціях, ще ряд проектів заплановано. Знаю, що після обрання мене депутатом міськради, ми зможемо об’єднати, а значить, подвоїти зусилля у справі відстоювання інтересів виборців селища цукрового заводу, бо вони заслуговують на увагу влади не менш, ніж жителі центральних кварталів.

   У своїй діяльності я завжди прагну до вдосконалення, вчусь новому. Більше року, як став членом Асоціації менеджерів житлової нерухомості України, а спілкування з прогресивними, ефективними управителями багатоквартирних будинків, вивчення досвіду роботи ОСББ у інших містах переконали мене, що створити комфортні умови для жителів – можливо. Саме цей напрям буде для мене головним, коли представлятиму інтереси мешканців громади у міській раді.

  25 жовтня - важливий день для нашого міста, день, у який може почати писатись його нова історія, історія древнього, але вже сучасного та комфортного міста. Закликаю усіх прийти на вибори, та підтримати нашу команду "Громадянська позиція'' - №5 у виборчому бюлетені. Давайте змінювати Володимир разом!

 

№ 02. Роман Горошкевич, тренер обласної дитячо-юнацької спортивної школи з видів боротьби, депутат міської ради, майстер спорту України, член збірної команди Волині, багаторазовий призер чемпіонатів України з дзюдо, самбо та сумо. Одружений, виховує сина.

    Найважливішим стимулом до суспільної активності для мене є те, що з дитинства мешкаю у районі колишнього цукрового заводу. Колись, за розквіту підприємства, це було чудове місце для проживання з розвинутою інфраструктурою та власним будинком культури і творчості. А тепер  цивілізація сюди не доходить: старі будинки, розбиті дороги, благоустрій дворів бажає бути кращим. Балотуючись в депутати 5 років тому, я твердо вирішив для себе: намагатимуся зрушити ці проблеми з мертвої точки. І цей процес завдяки десятками депутатських звернень, а часто – й власною працею, організованими заходами з благоустрою, пошуком спонсорів для фінансування певних робіт, вдалось запустити. Але у планах – ще багато проектів, які потрібно звершити.  

   Я йду на вибори з молодою і новою командою «Громадянської позиції», яка має амбітні ідеї щодо оновлення міста, незважаючи на його тисячолітній вік. Підтримую свого колегу та друга Максима Клим’юка, який балотується на посаду міського голови. Найбільше мені імпонує в нашому колі однодумців те, що ми уміємо організовуватись самі та гуртувати навколо себе людей. Тому я й упевнений в тім, що ми змінимо  Володимир разом!

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, володимир-волинський, вибори
В тему