В центрі уваги

Олег Борбелюк: «Настав час молодих!»

Олег Борбелюк: «Настав час молодих!»

Шановні володимирчани!

   Як керівнику підприємства, яке уже майже 25 років діє у Володимирі-Волинському, мені небайдужа доля міста. Наближаються місцеві вибори 25 жовтня, які є надзвичайно важливими, адже визначається, як житиме кожен із нас і громада в цілому наступні 5 років.

   Отримавши на минулих виборах до міської ради мандат довіри жителів Володимира, за що їм дуже вдячний, все ж цього разу я прийняв рішення не балотуватись у жодну з рад. Але мене часто запитують: за кого я буду голосувати? Напередодні цієї дати хотілось би поділитись враженнями й власними роздумами щодо того, як свідомо й відповідально ми можемо зробити свій вибір.

   Хоч перед Україною стоять безліч важких викликів сьогодення, вважаю, що найстрашнішою бідою нашої держави ось уже 6 років є війна. Щоб її врешті закінчити, в жодному разі не можна голосувати за ті політичні сили, які її підтримували, зраджуючи інтереси українців заради власного збагачення на людському горі – за партію війни  та політичні проекти, до яких причетний Яценюк.

   Після деяких сумнозвісних зрадницьких подій у команді Зе, яка не виконала обіцянок щодо боротьби з корупцією й політичним рейдерством, мало того - коли розкручений партійний бренд почали продавати за гроші, а справжня, ідейна команда президентської партії змушена була відійти від справи, в яку вклала свої сили, інтелект та працю, рекомендувати підтримку цій політичній силі теж не можу. А власне, сподіваюсь, володимирчани голосуватимуть не за партійні бренди і їх далеких столичних лідерів, а за конкретних мешканців міста, які зарекомендували себе авторитетними, чесними та принциповими людьми, професіоналами своєї справи у різних галузях, прогресивними та дієвими представниками інтересів громади.

   Що ж стосується посади міського голови, то я упевнений – настав час молодих, ініціативних, перспективних лідерів, які не бояться за підтримки громади змінювати Володимир, керуючись інтересами людей, власним досвідом та знаннями, кращими, насправді ефективними практиками самоврядування, які існують в Україні та Європі. Натомість, керівники міських підприємств на зразок нашого, різних закладів та установ міста, я переконаний, з радістю допомагатимуть втілювати в життя хороші справи міської влади на шляху розвитку міста й турботи про його жителів.

 

Олег Борбелюк, генеральний директор

ТзОВ «Гербор-Холдинг»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, володимир-волинський, вибори
В тему