В центрі уваги

«Ми були просто зобов'язані дати лучанам можливість пити справжнє пиво!» - крафтова пивоварня LUCHAN BROTHERS' BREWERY

«Ми були просто зобов'язані дати лучанам можливість пити справжнє пиво!» - крафтова пивоварня  LUCHAN BROTHERS' BREWERY

Минуло вже два місяці після гучного відкриття броварні LUCHAN BROTHERS' BREWERY і першого фірмового магазину! Вони розпочали свою роботу у серпні 2020 року. І вже зараз можна підбивати перші підсумки.

А ще ми дізналися про подальші плани для Луцька від броварні, чиїм пивом смакує більшість лучан, та чому не варто сумувати через відміну цьогорічного проведення всесвітньо відомого фестивалю пива Oktoberfest у Мюнхені.

Чудову екскурсію для журналістів t1.ua провела Наталя Попович:

«Мрію про відкриття власної крафтової пивоварні Олексій та Валентин Поповичі виношували давно. Але остаточно вона сформувалась  в бізнес-ідею після відвідування курсів пивних сомельє Kyiv Beer Academy від  Київської Пивної Ліги.  Там вони побачили, наскільки різноманітним може бути цей хмільний напій.

Далі були численні поїздки по крафтових пивоварнях, спочатку у Західному регіоні, потім далі. Власники охоче ділилися своїми секретами, може не всіма. У кожного, зрозуміло, є своя «родзинка», яку він береже.

Так розпочалась історія нашої пивоварні. На сьогодні наші клієнти проживають не лише у Луцьку, на Волині, а й на Рівненщині, в Києві, Івано-Франківську, Ужгороді,  інших регіонах».

З’явився новий вид пива! Цікаво, який?

Луцька крафтова броварня на сьогодні виробляє 6 видів пива:

  • Німецький Пілс / German Pils / Світлий лагер
  • Червоний Ель / Red Ale / Напівтемне
  • Шварцбір / Schwrzbier / Темний Лагер
  • Пшеничне / Вітбір / Witbier
  • Індійський Світлий Ель / India Pale Ale (IPA)
  • Американський Світлий Ель / American Pale Ale (APA)

«Чому обрали для початку саме цих 6 видів пива? Нас проконсультував наш головний пивовар - Іван Вашкевич , який сам любить пиво і прагне розвивати культуру його споживання у Луцьку.

Він отримав профільну освіту на курсах пивоваріння на базі Національного університету біоресурсів. Тепер він знає усе про культуру споживання пива. Любить експериментувати зі смаками хмільного напою

Крім базової лінійки, на броварні щомісяця плануються лімітовані варки різних цікавих сортів пива.

 Першою новинкою став Milk Stout.

Наш Milk Stout - темне насичене пиво з густою кремовою пінкою. Поєднання світлого і паленого ячмінних солодів, паленого ячменю, а також карамельного та шоколадного солодів, робить пиво щільним, а лактоза дає додаткову густоту і кремовість. У ньому відчуваються нотки шоколаду, карамелі і солодкого еспресо», - розповідає представниця LUCHAN BROTHERS' BREWERY.

До слова, для тих, хто ще не знає, яке пиво цієї пивної броварні смакуватиме йому найліпше, можуть скористатися чудовою пропозицією та взяти БЕЗКОШТОВНИЙ ПИВНИЙ СЕТ!

Для цього потрібно оформити картку  «LUCHANина » від LUCHAN  BROTHERS' BREWERY, та скуштувати усі види пива в одному наборі, розташовані у відповідності зі збільшенням відсотку гіркоти,  аби обрати найулюбленіший смак.

Ще одним бонусом стане БЕЗКОШТОВНИЙ 26-ий літр пива.

А для тих, хто дуже поспішає, та не може чекати, створено дуже зручний сервіс - "Візьми готову пляшку свіжоналитого пива та прямуй до каси!".

Пивні закуски – лише найсвіжіші та оригінальні

Будь-яке пиво найкраще смакує «вприкуску» з різноманітними смаколиками. У LUCHAN BROTHERS' BREWERY ви знайдете стандартні чіпси, проте нестандартної форми, хорошої якості  і надзвичайного смаку. 

Горішки, фісташки розфасовані порційно у фірмові паперові пакети. Смачно, поживно, корисно!

У широкому асортименті представлені також рибні смаколики, які знайти можна далеко не в кожному пивному чи спеціалізованому  магазині: сушені, в’ялені, копчені. Таранька, лящ, окунь, судак, корюшка тощо.

Своєрідною гордістю є копчений сом, вирощений до відповідних розмірів у рибному господарстві поблизу Клеваня. Свіжовиловлена риба коптиться із дотриманням вимог коптіння на дровах, протягом 12 годин.

«Ті, хто куштував нашого сома, а це, зауважу, кларієвий або африканський сом, приїжджають до нас за ним ще раз і ще раз. Відзначають його неперевершений смак, адже готується риба досить довгий час, а не так, як зараз багато хто робить – вимочують в  «рідкому диму», - розповідає Наталя.

НЕ рибою єдиною – вирішили на броварні, тож тут пропонують ще й м'ясо. Як-от, чудові запашні копчені перепілки, які так і тануть у роті.

А ще напрочуд якісні вагові креветки ідеального розміру для споживання їх за кухлем пінистого напою.  До слова, це та звані «дикі» холодноводі креветки, які набагато кращі за промислові, та вирізняються солодкувато-приємним смаком.

«Наразі готуємо пивну кулінарну карту, де будемо рекомендувати кожному гостю відповідні пивні смаколики, які найкраще пасують до кожного з видів нашого крафтового пива», - наголошує Наталія Попович.

Фірмова та сувенірна продукція розроблена до найменших деталей

Для своїх гостей LUCHAN BROTHERS' BREWERY пропонує брендові футболки, виготовлені у корпоративних кольорах.

Є також і фірмові пивні кухлі!

 «Мало хто знає, але існують спеціальні келихи для кожного виду пива, які якнайкраще розкривають його смакові якості. Ось, для прикладу келих для пшеничного пива – це стильні високі  склянки з тонкого скла, які  відмінно передають колірну гамму напою і мають достатньо місця для фірмової пшеничної пишної і щільної піни. Келих внизу тонкий, а догори злегка розширюється. Передбачається, що у вузькій нижній частині келиха повинен збиратися дріжджовий осад, а в широкій верхній частині повинна формуватися пишна піна.

У нас представлені  келих «Парма», який має форму склянки для американського шейкеру,  та відмінно підходить для подачі розливного пива, а також «GUSTO», що має досить нетрадиційну інтелігентну форму, а ще келих з кришкою «Банка», з яким зручно їздити на фестивалі. 

Ми пропонуємо пивні подарункові набори, оформлені у дерев’яному (2 пляшки 0,33л  будь-якого пива за бажанням + фірмовий бокал @luchan.brewery)  та паперовому коробі (наповнення сформують за вашим бажанням).

А щоб цікаво та корисно провести час, у нас ви можете придбати настільну гру «Луцький Пан» - це гра, у якій сучасність нашого міста поєднується з його історією, у якій зібрані реальні місцеві підприємства та постаті з минулого, яка принесе не лише приємні емоції, а й користь. Спробуйте перетворити свої вечори в компанії друзів на надзвичайно цікаві мандри містом, заволодіти усіма компаніями та встановити титул «Луцький Пан» у своєму оточенні.

Бліц-запитання для LUCHAN BROTHERS' BREWERY

  1. Кого вважаєте своїм головним конкурентом?

Ми схильні називати їх не конкурентами, а колегами. Кожен з нас робить різні види пива, кожен має свою цільову аудиторію. А кінцевий споживач виграє у будь-якому випадку, в результаті цієї здорової конкуренції.

  1. Який для вас ідеальний клієнт: той, який бере багато різноманітного пива, чи той, який завжди повертається за улюбленим видом, щиро захоплюючись його смаком?

Звичайно, для нас дуже важливі клієнти, які дійсно смакують нашим пивом. Тоді ми розуміємо, що усі наші  зусилля,  наша робота дійсно комусь потрібна по-справжньому. Ну, а для бізнесу важливі великі об’єми замовлень.  

  1. Не помиляється лише той, хто нічого не робить. Тому у кожного стаються помилки, які можливо. матимуть негативну реакцію. Що для вас негативні відгуки?

Так, якщо зважати на людський фактор. Але якщо говорити про бізнес, то такі відгуки спонукають рухатись вперед, робити продукцію ще кращою. При цьому ми розрізняємо відгуки конструктивні та відгуки емоційні.

  1. В чому перевага LUCHAN BROTHERS' BREWERY над іншими пивоварнями?

Процес пивоваріння та загалом інгредієнти, які додають в процесі пивоваріння, однакові – це вода, солод, хміль та дріжджі.  А ми любимо експериментувати, і нам це вдається! Маленькі пивоварні мають більше поле для експериментів: можемо підлаштовуватися під смаки свого споживача або навпаки – підготовлювати його до смаку напою, виховувати певну пивну культуру.

Різна кількість та різна комбінація солодів, в які  етапи  варіння додаються різні види хмелів, різні дріжджі по-різному бродять – так нюанси і створюють незвичайне пиво, яке сьогодні можуть куштувати лучани та гості міста. 

Наша крафтова пивоварня варить пиво у меншій кількості, ніж, для приладу, «Земан». Але,  якщо порівняти крафтові пивоварні по всій Україні, то наше виробництво досить потужне.

Крафт – це не про об’єми, крафт дозволяє здійснювати контроль на всіх етапах виробництва: від варіння до бродіння. І ми можемо додавати якісь нові нотки, нові відтінки смаку. 

  1. Чи можна замовити доставку в інше місто?

Так, звісно, умови доставки: безкоштовна доставка (при замовленні від 600 грн.), доставка за адресою в межах міста 50 грн. Мінімальне замовлення від 200грн.

Доставка Новою Поштою - Вартість доставки обчислюється за тарифами Нової Пошти (мінімальна сума замовлення від 200 грн.)

У Луцьку пиво качають з-під землі!

Бажаєте зазирнути у саме серце крафтової броварні?

Тоді вам до нас! Адже LUCHAN BROTHERS' BREWERY пропонує усім охочим надзвичайно цікаву екскурсію!

Тільки тут вам розкажуть історію походження волинського пива і покажуть єдину в Україні пивонапірну вежу. Ви матимете унікальну можливість відвідати секретне підземелля і спробувати свіжовикачане пиво у фірмовому келиху!

Багато цікавої інформації, пам'ятні подарунки і сувеніри, море вражень і позитивних емоцій вам гарантовано!

«Своїм гостям ми розповідатимемо про складники та технологію виробництва пива, разом із дегустацією наших пивних напоїв та закусок.  Прагнемо, в першу чергу, подати пиво у новому світлі, нестандартно та оригінально!

Ми б хотіли показати наше виробництво, нове обладнання,  технології виготовлення. Наші гості зможуть поспілкуватися з нашими пивоварами, задати питання. 

Екскурсовод у нас теж буде незвичайний – Дмитро Безвербний, якого багато хто знає за театралізованими вечірніми екскурсіями в Луцькому замку.

Вже отримали досить багато заявок від людей, які зацікавлені в екскурсії. Група має складатися не більше, ніж з 10 людей. Орієнтовний час – 1,5 години», - розповіла про цікавинки Наталя.

Екскурсії стартуватимуть з листопада, тож лучанам та гостям Луцька, справжнім цінителям цього хмільного напою,  не варто сумувати  з приводу  того, що у Мюнхені відмінили фестиваль Oktoberfest.

Приходьте смакувати пивом до LUCHAN BROTHERS' BREWERY! Буде дуже цікаво!

Ви ж пам’ятаєте, що у Луцьку пиво качають з-під землі!

Телефонуйте

+380501004090 з 9:00 до 18:00

або залишайте заявку (цілодобово)

luchan.com.ua

facebook.com

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, пиво, пиволучан, пивзавод, луцькепиво
В тему