В центрі уваги

Якісний ремонт у Луцьку: будматеріали для підлоги, стелі, стін, побутова техніка та дерев’яні вироби

Якісний ремонт у Луцьку: будматеріали  для підлоги, стелі, стін, побутова техніка та дерев’яні вироби

Ремонт квартир чи будинків стає нерідко майже стихійним лихом для власників. Ще більше проблем додає ремонт з нуля, тобто, капітальний, а не лише косметичний ремонт. 

Тож, з чого почати ремонт квартири чи будинку, щоб ремонтні роботи не розтягувалися на невизначений період, а кінцевий результат вас порадував?

Звичайно, з того, що необхідно скласти повний список необхідних будівельних матеріалів та матеріалів для оздоблення: керамічної плитки, натяжних стель, декоративної штукатурки тощо. 

Не менш важливим буде  під час вибору дизайну зовнішнього вигляду кімнат, та, загалом,  інтер'єру, продумати, чи будете ви міняти сантехніку, чи встановлюватимете кондиціонер, якими будуть штори чи меблі, чи потрібно вам міняти старий котел на більш сучасний, що будете обирати у якості підлогового покриття.

Погодьтесь, питань багато. І без допомоги спеціалістів точно не розібратись.

Тож пропонуємо вам ТОП-12 компаній, які займаються ремонтом та оздобленням, продажом побутової техніки та будівельних матеріалів у Луцьку.

«Decor & Ross» - декоративна штукатурка подарує не лише затишок, але і стиль!

Компанія «Decor & Ross» у Луцьку пропонує продаж та професійне нанесення декоративних фарб та штукатурок відомих брендів: FerraraPaint, Oikos,Candis, Valpaint, Tatoo тощо

Бажаєте  дизайнерський ремонт у Луцьку? Ми  - команда дизайнерів екстер’єру та інтер’єру, з радістю вам допоможе!

Топ-5 переваг для клієнтів від компанії «Decor & Ross»:

  1. Компанія «Decor & Ross» досить давно працює на будівельному ринку України і за цей час встигла заслужити не тільки позитивну репутацію у постійних партнерів, що поставляють будівельні матеріали, а й у споживачів, що встигли оцінити переваги роботи з нами.
  2. В нас зібралася команда професіоналів, яка має великий, більш ніж 15-річний, досвід роботи. Щодня ми стикаємося з новими і важкими завданнями. Кожен проект для нас – це виклик, з яким ми справляємося на відмінно.
  3. В нас дуже широкий спектр ремонтних послуг будь-якої складності та в будь-якому стилі, ремонт «під ключ», дизайнерські послуги.
  4. Також в нашому магазині ви зможете придбати шпалери відомих німецьких брендів, поліуретанові плінтуса, світильники (люстри) тощо. Так, серед наших новинок - LED люстри з пультами дистанційного керування.
  5. Нашою головною метою і основним принципом у роботі є задоволеність клієнтів - як роздрібних покупців, так і організацій.

Кожен мріє про затишок в своєму домі, давайте створимо його разом!

Луцьк, вул. Рівненська, 25 б

+38 097 77 27 132

+38 050 76 99 454

+38 098 084 08 77

decorross@gmail.com

decorross.com.ua

facebook.com/decorross

picuki.com/tag/decorross

 інтернет магазин decorross.com

Decor& Ross

«Волиньсантехкомплект» - якісна сантехніка за приємними цінами!

 ТзОВ «Волиньсантехкомплект»  - торгова компанія, заснована в 2001 році, спеціалізується в області дистрибуції провідних брендів інженерної сантехніки.

За роки нашої роботи ми отримали багатий досвід, зміцнили партнерські відносини з провідними виробниками сантехнічної продукції, будівельними компаніями, торговими організаціями, сформували вміння і навички вести справу професійно і якісно.

Серед основних видів нашої продукції: сантехніка, труби водогазопровідні, запірна арматура тощо.

Топ-5 переваг для клієнтів від ТзОВ «Волиньсантехкомплект»:

  1. Тільки якісне обладнання, на яке діє гарантія! Маємо широкий вибір інженерної сантехніки для будь-яких трубопровідних систем (труби для внутрішньої та зовнішньої каналізації (VALROM), фасонні частини для внутрішньої та зовнішньої каналізації (VALROM), труби та фітинги поліпропіленові Firat (Туреччина), лінійний водовідвід Standartpark, контрольно-вимірювальні прилади, засувки, крани кульові BREEZE, рушникосушарки тощо), радіатори опалення (Радіатори панельні TERMOTEKNIK) для найвибагливіших клієнтів.

В нас Ви можете знайти найбільший склад полімерних труб для опалення, водопроводу та каналізації.

  1. Кваліфікована технічна консультація! Кожному клієнту ми пропонуємо допомогу при виборі потрібної продукції від персонального менеджера і технічну консультацію;
  2. В нас ви отримаєте гнучку систему знижок для постійних клієнтів;
  3. Ми працюємо професійно, тож серед наших переваг: можливість комплектації замовлення в одному місці; можливість поставки товару під замовлення; доставка замовлень по Луцьку і області, а також в регіони компаніями перевізниками;
  4. Стабільність - 19 років роботи компанії свідчать про наш великий досвід та визнання на ринку як клієнтами, так і партнерами!

Концепція нашої роботи з клієнтами: «Найкраще співвідношення ціна – якість»

Луцьк, Молоді, 14

 (033)278-01-20,

 (033)278-84-22,

 (033)278-84-43,

 (033)277-01-50,

 (066)745-89-00,

 (068)044-02-02

vsk.lutsk.ua

Волиньсантехкомплект

«Вуаля» - особливі рішення для оформлення ваших вікон!

Салон гардин «Вуаля» у Луцьку спеціалізується на оформленні вікон, розробці дизайну та пошиву штор, покривал, подушок та інших декоративних аксесуарів.

Тож пропонує широкий спектр послуг по оформленню ваших вiкон! Бажаєте придбати щось особливе та оригінальне? Тодi вам до нас!

Топ-5 переваг для клієнтів від салону гардин «Вуаля»:

  1. Допоможемо у виборі тканин і аксесуарів! У нас надзвичайно великий вибір тканин. Є однотонні, структуровані, класичні, квіткові, різного ґатунку. Підбір тканин проходить як і під стіни, так і під інтер'єр загалом.
  2. Серед асортименту нашої продукції: красиві гардини в різноманітному стилі, оригінальній декор, рулонні та римські системи, вертикальні та горизонтальні тканинні жалюзі тощо
  3. Є виїзд дизайнера на об'єкт! Погодивши з вами зручний час для виїзду з каталогами на об'єкт, проведемо усі необхідні заміри і ретельно виконаємо замовлення
  4. Лише оптимальний для вашого інтер'єру і бюджету текстильний дизайн у Луцьку! Ми підберемо тканини та проконсультуємо вас згідно вашого інтер’єру та сучасних тенденцій.
  5. Великий досвід роботи, широкий вибір тканин, а також детальне вивчення з року в рік модних тенденцій дозволяють нам виконати замовлення будь-якої складності та обсягу в найкоротші терміни.

Салон гардин «Вуаля»  - створимо стиль для Вашого вікна!!!

Луцьк, вул. Винниченка, 51

(066) 335-14-74

facebook.com

Вуаля

«Даніель» - шпалери, як в італійських знаменитостей!

Магазин «Даніель» у Луцьку пропонує шпалери високої якості від провідних компаній-виробників Італії, Німеччини, Франції, Бельгії тощо.

Наші шпалери прикрасять будь-який інтер’єр, адже в нас широкий асортимент різних кольорів стилю та видів, з різними принтами чи орнаментами; фотошпалери за індивідуальним замовленням тощо.

Топ-5 переваг для клієнтів від магазину «Даніель»:

  1. Більше 500 видів шпалер у наявності, та більше 10 000 видів шпалер під замовлення. З повним асортиментом ви зможете ознайомитись у 200 каталогах, які знайдете у магазині.
  2. Шпалери від світових брендів – за цінами вітчизняних. Адже у магазині постійно проводяться цікаві акції та розпродажі. Шпалери з минулорічних колекцій ви зможете придбати за 50% знижкою.
  3. Швидке виконання замовлень вашого, навіть найвибагливішого замовлення – усього 1-2 дня.
  4. Увесь товар має відповідні ліцензії, характеризується гіпоалергенними якостями.
  5. Навіть найякісніші дорогі шпалери можна зіпсувати, якщо клеїти їх візьметься горе-майстер. Відтак, у магазині «Даніель» вам нададуть контакти кваліфікованих майстрів.

Отож, бажаєте оздобити ваші стіни шпалерами, як в італійських знаменитостей? Звертайтесь у магазин «Даніель»!

Луцьк, вул. Єршова, 11

ТЦ «Глобус»; 2 -ий поверх

(068) 838-02-62

Даніель

«Дім Кераміки» – керамічна плитка з Європи від світових брендів!

Мережа магазинів «Дім Кераміки» у Луцьку пропонує керамічну плитку від відомих світових брендів за доступною ціною.

Топ-5 переваг для клієнтів від мережі магазинів «Дім Кераміки»:

  1. Більш ніж 15 років поспіль імпортуємо товар з-за кордону без посередників.
  2. «Родзинкою» салонів-магазинів «ДКераміки» є керамічна плитка категорії «Плитка Сток» - це плитка минулих колекцій, яку не встигли продати у фірмових магазинах європейських виробників.
  3. Завдяки постійному моніторингу фабрик і складів Європи та максимально великим закупівельним можливостям, пропонуємо у Луцьку та на Волині найкращу керамічну плитку, керамограніт за мінімальними цінами.
  4. Звернувшись до будь-якого із салонів-магазинів мережі «Дім Кераміки», клієнт отримує «повний пакет» послуг: від ексклюзивного дизайнерського проекту, різьби плитки під індивідуальний розмір, до доставлення обраної керамічної плитки.
  5. У салонах-магазинах можна ознайомитись із прикладами оздоблення, представленими у різних шоурумах. Або скористатися нестандартними рішеннями від дизайнерів, які запропонують оригінальний дизайн для кожного клієнта, згідно з його смаками та вподобаннями, вдало поєднають різні колекції та формати.
    Для нас важливо не лише продати нашу продукцію – плитку та сантехнічне обладнання – а й запропонувати клієнту ексклюзивні дизайнерські рішення, продемонструвати, наскільки вдало можна поєднати в інтер’єрі різні матеріали!

http://plitkastock.com/

«ДКераміки»

Луцьк, вулиця Конякіна, 18А

 (068) 159-16-77

https://www.facebook.com/DKeramiku/

«Плитка Сток»

Луцьк, вулиця Конякіна, 18А 

 (096) 692-46-46

Центр Кераміки

Луцьк, вулиця Набережна, 2,

(067) 892-52-89

https://www.facebook.com/centrkeramiki/

ДКераміки

«КилимОК» - в нас килимів та доріжок до кольору-до вибору!

В магазині «КилимОК» у Луцьку ви знайдете в широкому асортименті килими, килимове покриття і доріжки,  а також ковролін під замовлення від провідних європейських та українських виробників: для дому, офісу, магазину тощо.                                                                                                          

Наша  продукція – це синтетичні килими (з поліпропілену, мікрополіестру чи акрилу)  та натуральні килими (бавовна, тенсель, віскоза, бамбук), це ворсисті та безворсові килими різної щільності  та на натуральній основі - джут. 

Топ-5 переваг для клієнтів від магазину «КилимОК»:

  1. У нас Ви зможете побачити та придбати килими і килимові покриття з найрізноманітніших матеріалів, які повністю відповідають вашим вимогам
  2. Продавці магазинів «КилимОК» допоможуть обрати потрібний розмір, форму та стиль покриття. А також проведуть консультації та рекомендації щодо догляду та чистки килимових виробів.
  3. Ми гарантуємо якість продукції,  пропонуємо різноманітний дизайн та кольорову гаму, в доступних цінових категоріях.
  4. За необхідності у нас можлива примірка килимів та доставка у межах міста.
  5. Окрім привабливих цін у нас ви знайдете акції та знижки. Тож пам’ятайте правильно підібраний килим або комплекти килимів чи килимових доріжок одного стилю прикрасять інтер'єр Вашого дому, офісу.

Завітайте до нас — купуйте в магазині «КилимОК» із задоволенням!

Луцьк, вул. Єршова, 11, ТЦ Глобус

 (095) 8700388

Луцьк, вул. Карпенка-Карого, 1, ТЦ Ювант

 (095) 590 4413 (066) 777 3510

КилимОК

НАТЯЖНІ СТЕЛІ найкращої якості  - від ФОП Зданевич Іван! 

Підприємець Іван Зданевич пропонує високоякісні НАТЯЖНІ СТЕЛІ лише від європейських виробників (Німеччина, Франція, Бельгія).

Безпечна в екологічному плані сировина, унікальні технології та сучасне обладнання є основою якісних, міцних, надійних і красивих натяжних стель. На кожному етапі виробництва здійснюється контроль, щоб виключити  ймовірність найменшого браку, тому наші НАТЯЖНІ СТЕЛІ  мають бездоганну якість і ряд переваг.

Топ-5 переваг для клієнтів від ФОП Іван Зданевич:

  1. Наша команда професіоналів швидко, якісно і надійно виконає монтаж натяжних стель будь-якого рівня складності.
  2. Практикуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта: ваші побажання та особливості приміщення – наша розробка та втілення проєктів! Заміри та консультація безкоштовно!
  3. Великий асортимент кольорових рішень та відтінків дозволить вам обрати дизайн своєї мрії.
  4. Окрім натяжних стель у вашій домівці, ми пропонуємо встановлення будь-яких світильників та стельових карнизів.
  5. При монтажі стель пропонуємо додатково послуги професійного електрика

Натяжні стелі «від Івана» в Луцьку, Волинській та Рівненській областях - Зміни свою оселю за один день!

Зробивши замовлення у нас, Ви можете не сумніватися, що отримаєте найкращі, екологічно-безпечні та абсолютно без запаху стелі - у чітко встановлені терміни і за приємною, конкурентною ціною. Адже основний девіз нашої компанії: «Якість, оперативність, доступність!»

Луцьк

(067) 419-90-02

(066) 335-59-00

facebook.com

Від Івана

«Рольф»  - у нас кращий вибір кухонних комплектуючих!

ПП «Рольф» пропонує якісні плитні матеріали, фасади, якісну, стильну меблеву фурнітуру  преміум-класу за найкращою ціною: комплектуючі на будь-який смак: ручки, петлі, направляючі, крайка, наповнення для кухонь, шаф-купе тощо.

Ми співпрацюємо з багатьма потужними виробниками, такими як Kronospan, Fundermax, LuxForm, Kromag, Marmorin, GTV, HAFELE, LinkenSystem, Gola, Mesan тощо вже багато років, їх продукція не розчаровує.

Ми пропонуємо Вам ознайомитися з широким асортиментом продукції, представленої у нашому каталозі для того, аби Ви зрозуміли: кращий вибір кухонних комплектуючих у нас!

Топ-5 переваг для клієнтів від ПП «Рольф»:

  1. Ми пропонуємо вивчити асортимент плитних матеріалів і меблевої фурнітури й отримати консультацію наших фахівців, які детально розкажуть про характеристики комплектуючих.
  2. У нас діє гнучка система знижок для нових та гуртових клієнтів, а також ми постійно проводимо конкурси та акції, завдяки яким Ви можете отримати хороші товари у подарунок або з великою знижкою. Зверніть увагу: ми працюємо із постачальниками напряму, тому наші ціни найнижчі.
  3. Задоволені клієнти - найкращий показник того, що ми рухаємося у правильному напрямку. При вирішенні будь-яких питань ми завжди на Вашому боці!
  4. Ми хочемо, щоб Ви були повністю задоволені нашим сервісом, тому постійно вдосконалюємось і враховуємо всі Ваші побажання. Ми завжди готові надати Вам кваліфіковану консультацію та допомогу у виборі того чи іншого товару.
  5. У нас працюють професійні консультанти! Ви можете зателефонувати або написати нам - жоден відгук не залишається поза увагою! А також замовити товар безпосередньо на сайті, у соцмережах на наших сторінках, за допомогою Viber, електронною поштою або ж у телефонному режимі.

Луцьк

вулиця Електроапаратна, 3

+38 050 978 15 10

+38 095 563 79 73

WELCOMETOROLFARENA@GMAIL.COM

facebook.com/superfurnitura/

facebook.com/Kronoarena/

rolfarena.com

Рольф

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, квартира, будинок
В тему

Останні матеріали