В центрі уваги

ТОП-5 фірм на Рівненщині, де продають якісні паливні матеріали

ТОП-5 фірм на Рівненщині, де продають якісні паливні матеріали

Не встигли ретельно підготувати будинок до холодів? Не знаєте, який вид твердого палива обрати? Або ж не знаєте, в яку фірму звернутися, аби отримати якісний продукт?

t1.ua підібрав для вас п’ятірку кращих виробників брикету та пелетів на Рівненщині.

РОLCO

У цій компанії процес виробництва пелетів та іншої продукції контролюють від початку до кінця.

Це дозволяє відповідати Європейським стандартам та продавати товар безпосередньо від виробника на найвигідніших умовах для покупця. 

Як зазначають у фірмі, компанія РОLCO з 2011 року працює та вдосконалюється у виробництві альтернативного палива.

Завод з виробництва паливних гранул (пелет) потужністю до 420 тонн/місяць високоякісних гранул діаметром 6мм (для невеликих котлів та камінів) і 8 мм (для великих промислових котлів) з тирси та щепи сосни.

Загальна площа виробничого цеху складає понад 360 кв. м., складських приміщень для накопичення і зберігання тирси - 1200 кв. м., складу готової продукції (біг-беги) – 800 кв.м.

Варто зауважити, що окремо розміщений цех для фасування гранул в поліетиленові мішки та їх складування на європіддони.

У компанії додають, що виробляють пелет з екологічно чистої деревини (це деревна тріска і стружка без будь-яких хімічних і механічних домішок).

Завдяки цьому наша продукція відрізняється найкращою якістю, низькою зольністю і високою теплоємністю пелет.

У РОLCO пелети фасують як в біг-бети по 1000 кг, так і в поліетиленові мішки від 15кг до 40кг з перфорацією.

Адреса: м.Дубровиця, Рівненська область, вул. Нагоранська,11

Телефон: 0978496223

РОLCO

 ТОВ «БІ ПАЛ»

На фірмі, що на ринку з 2011 року, виготовляють паливні брикети німецького стандарту RUF. Це екологічно чисте паливо, яке виготовляється із тирси хвойних порід дерев, переважно із сосни, без будь-яких домішок методом гідравлічного пресування.

Брикети застосовуються не тільки для опалення приміщення, а також у виробництві різноманітної продукції в різних галузях промисловості, зокрема у виробництві цегли, хлібопекарської продукції тощо.  

На підприємстві наголошують, що брикети RUF – прямокутної форми, розфасовані по 10кг та складені на дерев’яні піддони. Прямокутна форма надає зручності транспортування, дає можливість складування у декілька поверхів, заощаджуючи площу складського приміщення, а також їх зручніше використовувати в паливних котлах, адже прямокутні брикети легше складати безпосередньо у топці твердопаливного котла, заповнюючи топку максимально паливом.

Незважаючи на те, що цей вид твердого палива на початку виробництва планувався реалізовуватися оптом на експорт в країни західної Європи, із збільшенням цікавості та попиту внутрішнім споживачем, наразі підприємство також реалізовує брикети у роздріб із доставкою по місту Рівне та по Рівненській області. 

За словами директора фірми Максима Пушкара, брикети мають стабільну щільність та вологість від 8 до 10% та зберігаються у поліетиленових пакетах, що гарантує тривале зберігання без втрати якості, - всі ці фактори є запорукою  стабільного горіння  у котлах та видачі тривалого тепла, чого не скажеш про звичайні дрова, під час спалювання яких не можна досягти рівномірного та тривалого горіння.

Брикети RUF мають теплову калорійність вдвічі кращу, ніж дрова, тобто для видачі певної кількості тепла потрібно спалити в два рази більше  дров, ніж брикетів RUF. 

До того ж, у Рівненському районі ми самі можемо доставити товар до споживача, мінімальною транспортною партією – від 3 тонн. Якщо ж цікавить споживача  оптова поставка (від 22 тонн), то ми привеземо товар будь-куди по Україні», - додає директор.

Варто зауважити, що на підприємстві планують виготовляти та реалізовувати ще й паливні пелети. Наразі йде наладка технологічної лінії по їх виробництву.

Адреса виробництва ТОВ «БІ ПАЛ»: село Лісопіль, Костопільського району, Рівненська область, вул. Грушевського 3

Телефон: +380503755711                                  

Пошта: bpalua@gmail.com

Сайт: https://briquettes-ruf-ua.all.biz/

«БІ ПАЛ»

Житин Pini Key

Молода фірма Pini Key вийшла на ринок Рівненщини у 2020 році.

Як зазначають на виробництві, їхніх вибір «впав» на виготовлення одного виду паливних брикетів Pini Key, який роблять з тирси хвойних порід деревини.

«Найвищий коефіцієнт корисної дії саме у цьому виді паливних брикетів. Його густина сягає вище 1,1 см3, тобто він тоне у воді.

Через таку густину Pini Key дає високу температуру при згорянні, цей брикет більше тліє, ніж горить, а це означає, що тепло в будинку довше зберігатиметься», - розповідають на фірмі.

Варто зауважити, що попри те, що компанія вийшла на ринок нещодавно, вони вже налагодили продаж товару в Київську область.

Наразі доставка брикету діє тільки на території Рівненської області.

До слова, у брикету низький ризик самозаймання, відсутність запаху, а також це екологічно чиста сировина, що може довго зберігатися.

Адреса: Рівненський район, село Великий Житин, вул. Незалежності 2а

Пошта: krvbrigadir@ukr.net

Телефон: 0680160009

Житин Pini Key

«ОРГАНІК-ГРУП УКРАЇНА»

Ще одна фірма, яка потрапила в ТОП t1.ua, - «ОРГАНІК-ГРУП УКРАЇНА».

Тут виготовляють пресовані циліндричні паливні гранули – пелети (без хімічних закріпителів, під високим тиском). Їх роблять з тирси та дрібної стружки дерев м’якої породи та твердих порід.

На фірмі зазначають, що найчастіше використовують м’які породи, без кори, піску та землі.

У «ОРГАНІК-ГРУП УКРАЇНА» додають, що це біопаливо є одним з економічних та ефективних видів твердого палива, адже паливні пелети дешевші за вугілля і газ.

«Пелети є ефективнішими за дрова, щільнішими за деревину та мають нижчу вологість, що забезпечує більше тепла. Малий об’єм відходів (зольність 0,4 %) зменшує кількість чисток котлів», - розповідають на фірмі.

До слова,  пелети економлять місце для їх зберігання.

Варто зауважити, що при виробництві пелетів У «ОРГАНІК-ГРУП УКРАЇНА» застосовується система подвійної очистки тирси, що забезпечує відсутність запаху. А також при згоранні не утворюється сірки, інших шкідливих речовин та виділяється менша кількість вуглекислого газу.

Продукція «ОРГАНІК-ГРУП УКРАЇНА» відповідає вимогам стандартів європейської якості.

Адреса: м. Рівне, вул. Ньютона, 29

Пошта: organic.group.ua@gmail.com

Телефон: +38 097 330 87 40, +38 067 178 21 45

Сайт: https://organicgroupukraine.com/

Facebook

Instagram

«ОРГАНІК-ГРУП УКРАЇНА»

Єврогранула+

«Єврогранула+» уже 12 років (з 2008 р.) виготовляє пелети із залишків хвойний порід дерев (зокрема із сосни).

Тут точно надійно, адже за роки роботи компанія здобула клієнтів не тільки на теренах нашої країни.

Свою продукцію фірма реалізовує як на території України, так і за кордоном.

«Обмежень у відправці товару в нас немає. Можемо надіслати і «Новою Поштою», і організувати доставку до місця призначення», - зазначають у фірмі.

Пакування пелетів 6мм та 8мм у «Єврогранулі+» є від 15 кілограм до 22 тонн.

Серед найбільших клієнтів компанії - Рівненська кондитерська фабрика, Укртелеком та інші.

«На виробництві ми використовуємо тирсу та обапіл. Серед підприємств, які постачають нас базою для виготовлення пелетів, є, наприклад, ТОВ «Морган Феніче» та місцеві підприємці, які займаються обробкою деревини», - додають у компанії.

Адреса: м. Рівне вул. Д Галицького, офіс 38.

Пошта: evrogranula@ukr.net

Телефони : 0680523646 (директор Мороз Анатолій Миколайович), 0962945131

Єврогранула+

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, опалення
В тему