В центрі уваги

Гарний та сучасний сквер на проспекті Молоді – із бруківкою LeBruk

Гарний та сучасний сквер на проспекті Молоді – із бруківкою LeBruk

У Луцьку, на проспекті Молоді, проводять капремонт тротуарів (парна сторона).

Для облаштування тротуарів використали бруківку LeBruk «Цеглинка», різних кольорів, товщиною 6 см.

«Буде нова чудова локація, для всього мікрорайону!» - зауважив інвестор компанії Андрій Разумовський.

«В процесі реалізації цього проекту разом з Григорієм Недопадом, Андрієм Разумовським та Безпятко Юрієм запланували раціонально використати зелену зону на перехресті пр. Відродження і пр. Молоді та облаштувати там гарний, сучасний, освітлений сквер замість темного, розбитого, непривабливого місця.

Сподіваємось, що і приміщення колишнього кінотеатру потрапить у дбайливі руки.

Проект скверу та окремі естетичні й практичні рішення щодо тротуару розробив Levko Davydiuk, за що йому дуже дякуємо», - наголосив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

 Бруківка «Цеглинка» - для прибудинкових територій у Луцьку

Бруківкою «Цеглинка» компанія LeBruk 6 см товщиною, сірого та червоного кольору, будуть укладати пішохідні зони у дворах на вулиці Січовій, 3, 3а, 5 та 7, а також вулиці Ковельській, 4, 6.

Така ж бруківка лежить біля Луцької міської ради, на вулиці Лесі Українки тощо.

А ще бруківка моделі «Цеглинка» із технологією «COLORMIX» приоздобила алею казкових героїв скульптора Миколи Голованя, розташовану у Луцьку, в Центральному парку імені Лесі Українки.

До слова, на сьогодні технологія «COLORMIX» є передовою, адже дозволяє змішувати фарби і отримувати в результаті надзвичайно гарні кольорові рішення, до 20 різних варіантів.

Універсальна бруківка «Цеглинка» підходить як для пішохідних, так і транспортних зон. Без проблем витримує вантажний транспорт.

Проста і строга форма дає можливість для величезної кількості варіантів викладки, а великий вибір кольорів додає до цього ще й змогу створювати орнаменти у модерному чи народному стилі.

Саме ця бруківка покликала до життя новий тренд у вимощенні громадських площ українських міст — так звану «вишиванку». Особливо популярні червоний і чорний кольори у своєму поєднанні створюють ефект святковості і додають фарб у сірість міського благоустрою.

 «Ця бруківка є універсальною, її можна використовувати і для великих площ – вулиць, тротуарів, скверів, а також і для подвір’я біля приватних будинків», – розповідає начальник виробництва Le Bruk Ігор Констанкевич.

Вона зручна для пішоходів, адже має маленькі шви, в яких не застряють найтонші підбори. Також це мощення витримує прибиральну техніку.

Тож, бруківка LeBruk - це бруківка для кожного!

Детальніше про усі види бруківки

читайте на сайті компанії — www.lebruk.com

Телефонуйте —

+38(067)3341122;

+38(050)5209580

Приїжджайте в гості —

вул. Вахтангова, 12, Луцьк, 43000, Україна

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, бруківка, Андрій Разумовський, ігор поліщук
В тему