В центрі уваги

День страховика-2020: вітання від компанії «Страховий Туристичний Сервіс»

День страховика-2020: вітання від компанії «Страховий Туристичний Сервіс»

Як застрахувати себе, своїх рідних, своє майно, свій автомобіль, своє здоров’я  та життя під час подорожі як в Україні, так і за кордон, не докладаючи жодних зусиль?

«Легко! Наші клієнти завжди можуть обрати найкращий варіант для себе» – кажуть у компанії  із більш ніж 15-річним досвідом «Страховий Туристичний Сервіс», яка знаходиться у Луцьку, та має свої представництва у  Львові, Ковелі, Рівному, Нововолинську.

Компанія «Страховий Туристичний Сервіс»  вітає колег та партнерів з професійним святом – Днем страховика! Праця у галузі страхування нелегка і самовіддана.

За будь-яких обставин страховики піклуються про добробут своїх клієнтів, удень і вночі готові прийти на допомогу.

Завдяки справжнім професіоналам життя і майно людей перебуває під надійним захистом.

Компанія надає всі види страхових послуг

«Страховий Туристичний Сервіс» надає всі види страхових послуг та має право представляти у Луцьку найкращі страхові компанії України. Менеджери  допоможуть  обрати з широкого спектра ту страхову компанію, яка підходить за ціною та умовами.

Ми, як брокери, працюємо з ТОП-10 страхових компаній  України, із якими  у нас заключені договори. Отож, ми можемо надавати усі види страхових послуг як кінцевому споживачу, так і менеджерам та агентам, які пропонують клієнтам договори по страхуванню», - розповідає директор  Андрій Новосад.

Які основні види страхування пропонують  у «Страховому Туристичному Сервісі»:

  • Страхування авто: Автоцивілка, «ЗЕЛЕНА КАРТКА»,  КАСКО
  • Медичне страхування, Страхування від нещасних випадків
  • Страхування здоров’я на випадок хвороби (COVID-19)

Електронні поліси страхування – швидко і зручно для клієнтів

Нововведенням від «Страхового Туристичного  Сервісу» є запуск сервісу продажу електронних полісів страхування - https://epolicy.com.ua/ , який успішно працює з жовтня 2019 року. 

Електронний поліс ОСЦПВ  – це зручна альтернатива звичному паперовому, дозволяється і регулюється розпорядженням №3631 від 31.08.2017. 

Серед основних переваг електронного полісу:

  • Для оформлення полісу страхування вам потрібно витратити лише 5-10 хвилин, не виходячи при цьому з дому чи офісу,
  • Ви отримаєте поліс на вашу електронну поштову скриньку, після чого  його можна скопіювати на будь-який цифровий носій або просто видрукувати.
  • Підробити поліс неможливо. Перевірити дійсність і наявність полісу ОСЦПВ можна  в реєстрі МТСБУ, доступ  до якого відкритий для всіх,  за державним реєстраційним номером автомобіля або за номером електронного полісу.

м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 27/5

(0332) 28 28 50, (068) 028 28 50

epolicy.com.ua

office@inservis.in.ua

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали