В центрі уваги

Як у воротнівському Лісівничому молодіжному центрі минув День знань

Як у воротнівському Лісівничому молодіжному центрі минув День знань

У Лісівничому молодіжному центрі, що діє на базі Воротнівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ», відбулися «лісові» уроки на свіжому повітрі.

1 вересня вихованців Крупівського учнівського лісництва (ДП «Ківерцівське ЛГ») та Рудниківського учнівського лісництва (ДП «Колківське ЛГ») привітали директор ДП «Ківерцівське ЛГ» Ярмолюк Анатолій Володимирович, керівник Лісівничого молодіжного центру  Юхимчук Валентина Петрівна та лісничий Воротнівського лісництва Курчик Юрій Олександрович, - інформують в ВОУЛМГ.

Одним із найважливіших завдань для лісівників є показати красу природи дітям, навчити любити. Як постійно наголошує начальник управління Олександр Кватирко, для керівника дуже важливо виховати і залишити зміну після себе. Ви, вихованці шкільних лісництв, наша головна надія. Удачі вам, – зазначив Анатолій Ярмолюк, вітаючи дітей із початком навчального року.

«Бесіду з інтелектуальними розвагами про природу рідного краю підготувала для дітей керівник Центру. Валентина Петрівна провела також навчальну екскурсію. Далі дітей чекала  зустріч із пасічником. І як зазвичай – частування смачнючим лісовим чаєм.

Перші заняття відбувалися у «зеленому» класі Лісівничого молодіжного центру з дотриманням усіх санітарних вимог. Дітям однозначно сподобалося, вони не приховували своїх емоцій. Вчителі ж зі свого боку наголошували на безпечності таких занять у нинішніх умовах», - зазначають у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, ліс, діти
В тему