В центрі уваги

У Луцьку відкрили новий спортивний клуб. Де і який?

У Луцьку відкрили новий спортивний клуб. Де і який?

У Луцьку 29 серпня відбулося відкриття нової спортивної зали клубу козацьких бойових мистецтв «Герць», яку облаштували в будівлі профілакторію Волинського національного університету імені Лесі Українки (вул. Ярощука, 30).

В урочистому заході взяли участь керівник та головний тренер клубу Роман Ковальчук, ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось, представник ГО "Федерація рукопашу гопак України"  Петро Велінець, благодійники, вихованці клубу, їхні родини.

Формат відкриття був традиційним — промови гостей, нагородження, показові виступи. Опісля них охочі пішли оглядати новий зал.

Раніше Роман Ковальчук розповів, що потреба у новому приміщенні виникла через велику кількість охочих тренуватися саме в їхньому клубі: «нам не вистачало діючого залу на вулиці Шопена, 22, тому ми вирішили шукати додаткові варіанти».

За його словами, наразі укомплектовують нові групи, яким складають гнучкий графік. 

«Діти поділені на чотири групи: молодша (4-7 років), середня (8-11 років) й старша (10-14 років та 14+). У нас загалом заведено, аби групи були невеличкими, щоб зручніше було рухатися під час тренувань. Раніше ми пробували робити колективні заняття з більшою кількістю дітей, але це не було так ефективно», - зауважив керівник клубу.

Він додав, що у попередній залі тренуватимуться діти старшої групи. У залі на вулиці Ярощука займатимуться ж діти до 10 років.

Варто зауважити, що новий клуб «Герць» облаштовував власними силами. Посильний внесок зробили й батьки вихованців спортклубу. Також фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" допоміг придбати татамове покриття.

У приміщенні є основний зал, вбиральні, тренерська кімната та другий зал.

Якщо ви зацікавилися клубом бойових мистецтв «Герць» — телефонуйте 066 442 4750.

Новий спортивний клуб Герць

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Фото, спорт, Волинь
В тему