В центрі уваги

Юридичні послуги з нерухомості: коли необхідна допомога правового спеціаліста

Юридичні послуги з нерухомості: коли необхідна допомога правового спеціаліста
Юридичні послуги з нерухомості

Нерухомість є важливим об’єктом, що потребує правого захисту. Всі правочини, що стосуються такого важливого питання, мають піддаватися ретельному аналізу та особливій перевірці. Не стати жертвою шахраїв, зберегти вже наявне майно чи придбати нове безпечно та без зайвого клопоту допоможе юрист по нерухомості.

В яких випадках необхідна правова допомога юриста з нерухомості

Кваліфікована правова допомога може знадобитись, якщо ви вирішили:

  • оформити заповіт;
  • подарувати своє майно;
  • продати/придбати будинок, квартиру, земельну ділянку та іншу нерухомість;
  • реалізувати/купити будь-який комерційний об’єкт (магазин, кафе, кабінет, салон краси);
  • здати/взяти в оренду житло, офіс, гараж;
  • перевірити об’єкт нерухомості, що вас зацікавив, на законність, відсутність будь-яких обмежень;
  • зареєструвати право власності на нерухоме майно;
  • узаконити перепланування житла;
  • провести незалежну експертизу;
  • оформити спадщину;
  • оцінити ризики інвестування в нерухомість.

Юрист з питань нерухомості також допоможе тим, у кого виникли спори з цього питання. Він може, наприклад, перешкодити незаконному виселенню, допоможе в оспорюванні майнових прав, розподілі нерухомості між родичами та членами родини, вирішенні спорів із забудовниками, житлово-комунальними службами тощо.

Спеціаліст розгляне питання порушення тиші сусідами, перевірить коректність програм реновації, капітального ремонту, іпотечного договору. Адвокат здійснить правовий супровід вашої справи в суді, а також надасть професійну допомогу на стадії виконання судового рішення.

Переваги звернення до спеціаліста з нерухомості

Пересічному громадянину досить важко орієнтуватись в законодавчій базі нашої держави. До того ж вона постійно змінюється, що заважає достеменно розібратись в питаннях, що стосуються майна. Оптимальний вихід в такому випадку — замовити юридичні послуги з нерухомості.

Такий крок дасть вам ряд відчутних переваг:

  • Професійна консультація. Спеціаліст вивчить надані документи, окреслить перспективи, проведе розрахунок вартості послуг, надасть актуальну інформацію з вашого питання та порадить, як діяти в тій чи іншій ситуації.
  • Досудове врегулювання. Грамотний юрист насамперед буде намагатися врегулювати конфлікт мирним шляхом, що дасть змогу зекономити ваші гроші та час.
  • Представництво інтересів клієнта в суді. Юрист складе всю необхідну процесуальну документацію та буде вести її під час судового розгляду.

Захистити власні права та законні інтереси самостійно не завжди можливо. Особливо, якщо справа заходить про нерухоме майно — це складна та заплутана галузь права. Тому грамотна допомога може знадобитися кожному: і фізичній особі, і представнику приватної компанії.  

Де замовити кваліфіковану допомогу юриста з нерухомості

Допомога юриста з нерухомості
Допомога юриста з нерухомості

Не важливо, потрібна вам разова допомога, щоб вирішити суперечку, яка стосується майна, чи юридичний супровід угод з нерухомістю на постійній основі, головне — звернутися до кваліфікованого спеціаліста.

Юридична компанія «ePravo» має команду досвідчених фахівців, готових взятися за справу будь-якої складності. Довіряйте озв'язання важливих питань тільки професіоналам своєї справи й обов’язково отримаєте позитивний результат.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Нерухомість, Юридичні послуги
В тему