В центрі уваги

У Луцьку відкриють новий спортивний клуб

У Луцьку відкриють новий спортивний клуб
Роман Ковальчук

У Луцьку 29 серпня відбудеться відкриття нової спортивної зали клубу козацьких бойових мистецтв «Герць», яку облаштували в будівлі профілакторію Волинського національного університету імені Лесі Українки (вул. Ярощука, 30).

Захід розпочнеться о 12:00 на стадіоні ВНУ імені Лесі Українки. У програмі — показові виступи козацького бойового мистецтва. Про це у коментарі t1.ua розповів керівник та головний тренер клубу Роман Ковальчук.

Як він зазначив, потреба у новому приміщенні виникла через велику кількість охочих тренуватися саме в їхньому клубі. «Нам не вистачало діючого залу на вулиці Шопена, 22, тому ми вирішили шукати додаткові варіанти», - сказав Роман.

За його словами, наразі укомплектовують нові групи, яким складають гнучкий графік.

«Діти поділені на чотири групи: молодша (4-7 років), середня (8-11 років) й старша (10-14 років та 14+). У нас загалом заведено, аби групи були невеличкими, щоб зручніше було рухатися під час тренувань. Раніше ми пробували робити колективні заняття з більшою кількістю дітей, але це не було так ефективно», - зауважив керівник клубу.

Він додав, що у попередній залі тренуватимуться діти старшої групи. У залі на вулиці Ярощука займатимуться ж діти до 10 років.

Варто зауважити, що новий клуб «Герць» облаштовував власними силами. Посильний внесок зробили й батьки вихованців спортклубу.

У приміщенні є основний зал, вбиральні, тренерська кімната та другий зал. До слова, батькам не доведеться чекати на дітей на вулиці, адже в нову спортивну залу буде вхід через профілакторій, де є фойє.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: ІНТЕРВ'Ю З РОМАНОМ КОВАЛЬЧУК ПРО КЛУБ «ГЕРЦЬ» 

Роман Ковальчук

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, спорт
В тему