В центрі уваги

Натяжні стелі у Луцьку: серед переваг – ціна, якість та безпека

Натяжні стелі у Луцьку: серед переваг – ціна, якість  та безпека

Натяжні стелі – це сучасне, яскраве та неповторне рішення для Вашої квартири, будинку чи офісу. Створити незабутнє враження, домашню, затишну та теплу атмосферу та вишуканий інтер'єр допоможуть правильно підібрані натяжні стелі.

Естетично, красиво та вишукано – саме ці переваги збільшують день за днем популярність натяжних стель. Матові або глянцеві натяжні стелі, вважають ідеальним рішенням для будь-якого житла і будь-якої кімнати.

Щодо інших переваг натяжних стель, то можна зазначити такі:

  • ідеально рівна поверхня,
  • безпечні для здоров'я,
  • швидкий монтаж,
  • приховані стельові комунікації та проводи,
  • термін служби – 25-30 років при дбайливому догляді,
  • ціна,
  • стійкість до вологи.

Проте варто досить скрупульозно підійти до вибору матеріалів, з яких зроблена натяжна стеля, та компаній, які пропонують цей вид оздоблення.

Ми підібрали для вас ТОП-10 компаній, що пропонують натяжні стелі на теренах Волині, які точно підберуть якісний матеріал, а також колір, який підкреслить загальний дизайн кімнати, а кінцева ціна натяжних стель стане приємним сюрпризом для вас.

«ArtFleur» – високий рівень професіоналізму та власне виробництво

«ArtFleur» – компанія, що здійснює виробництво та реалізацію високоякісних і надійних натяжних стель. Високий рівень професіоналізму та налагоджене виробництво дозволяють нам створювати проєкти різних типів складності в мінімальні терміни зі збереженням бездоганної якості.

Ми пропонуємо для вас: натяжні стелі власного виробництва: матові; глянцеві; сатинові; фотодрук; комплектуючі для натяжних стель.

5 переваг для клієнтів від компанії «ArtFleur»:

  1. Гнучка система знижок та доступі ціни. Ми намагаємося тримати ціни на натяжні стелі на прийнятному для покупців рівні і не завищувати вартість натяжних стель без об'єктивних причин. Не потрібно платити більше.
  2. Висока якість продукції та послуг. Працюємо на технологічному сучасному обладнанні. Використовуємо в роботі європейські матеріали відповідної якості.
  3. Індивідуальний підхід до кожного клієнта щодо розробки та втілення проєктів, врахування ваших побажань та особливостей приміщення. Великий асортимент кольорових рішень та відтінків дозволить вам обрати дизайн своєї мрії.
  4. У нас працює команда професійних, кваліфікованих та творчих майстрів. Відтак ми пропонуємо мінімальні терміни на виготовлення і установку стель, забезпечуємо оперативну доставку замовлень за вказаною локацією, гарантуємо 10 років надійності в експлуатації.
  5. Нас рекомендують. 63% клієнтів звернулися до нас за рекомендаціями друзів і знайомих.

Відточений до ідеалу досвід фахівців «ArtFleur» дозволяє виконувати стелі будь-якої складності в мінімальні терміни з високою якістю.

м. Луцьк, вул. Привокзальний майдан,1

(067) 27-49-040

(050) 202-98-46

artfleur83@gmail.com

artfleur.com.ua

facebook.com

facebook.com

instagram.com

ArtFleur

«SUPER_STELI» - не заощаджуємо на якості!

Безліч закінчених проектів та щасливих клієнтів – компанії SUPER_STELI є чим пишатись за роки діяльності. 

Індивідуальний та професійний підхід - основна ціль компанії. Тут слідкують за трендами, різноманітними презентаціями, вподобаннями своїх клієнтів, тому у «SUPER_STELI» можливий монтаж будь-яких натяжних стель.

Ми працюємо у Волинській та Рівненській областях, зокрема Луцьк, Рівне, Дубно, Млинів, Горохів, Ковель, Берестечко, Нововолинськ, Володимир-Волинський, Рожище, Ківерці, Устилуг, Любомль, Шацьк.

5 переваг для клієнтів від компанії «SUPER_STELI»:

  • Все включено. Виїзд майстра, проведення замірів, консультування - безкоштовні й проводяться у зручний для Вас час.
  • Надійна співпраця. Компанія надає гарантії на продукцію та подальше обслуговування, а розпочату справу завжди доводить до кінця!
  • Мобільність. Реалізуємо замовлення у вказаний період. Ми цінуємо Ваш час і не допускаємо затримок.
  • Взаємна довіра. Для нас цінні стосунки з кожним замовником. На першому місці - вирішення Ваших потреб і задоволення Ваших інтересів, а не амбіцій організації.
  • SUPER_STELI не заощаджують на якості! Під час монтажу натяжних стель, майстри користуються сучасними інструментами і перевіреними сертифікованими матеріалами!!!

м. Луцьк

099 6813 990

super_steli@meta.ua

supersteli.com.ua

supersteli

«Гарна хата» - це стабільність!

«Гарна Хата - Французькі натяжні стелі» вже 16 років сумлінно та якісно виконує свою роботу не лише в Україні, а й у Європі. Варто наголосити, що вже у 15 країнах світу встановлені натяжні стелі від цієї компанії, а також розроблені профіля тіньовий ГХ1 та для натяжних картин ГХ2.

Клієнти фірми з радістю рекомендують її, а саму ж «Гарну хату» легко можна впізнати за красиво зробленими об’єктами будь-якої складності, яку не всі майстри можуть виконати.

«Гарна хата» - це команда професіоналів, яка спеціаліується на питаннях, що стосуються натяжних стель. Тут стабільно над довершеним простором працює 5-7 бригад монтажників. Окрім цього, компанія має власне виробництво натяжних стель та мережу торгових точок у Волинській, Рівненській та Львівській областях.

«Пропонуємо якісні та екологічні натяжні стелі матові, глянцеві, сатинові, зоряне небо (STARPINS + LED підсвітка) або голубе небо з перфорацією та натяжні стелі з фотодруком, малюнками», - розповідають у «Гарній хаті».

До речі, в каталозі фірми ви знайдете дворівневі стелі з підсвіткою, ширяючі натяжні стелі FLASH, натяжні стелі DOUBLE VISION, напівпрозорі натяжні стелі TRS з підсвіткою, натяжні стелі в два кольори тощо.

5 переваг для клієнтів від компанії «Гарна Хата - Французькі натяжні стелі»:

  • Впроваджуємо сучасні технології та створюють стелі з використанням теплозберігаючої ПВХ-плівки. Такі стелі зберігають тепло в холодну пору року і не впускають спеку влітку. В результаті 365 днів в році у вас в квартирі буде комфортна температура і мікроклімат.
  • Наші натяжні стелі, неважливо, матові чи глянцеві, не провисають і не вигоряють, надають широкі можливості для дизайнерських експериментів, як з освітленням стелі, так і з його обробкою. Вони не притягують на свою поверхню пил і статику, і тому догляд за ними дуже простий — для цього можна використовувати звичайний мийний засіб.
  • Установка натяжної стелі – важливе практичне та дизайнерське рішення для домівки, офісу чи іншого приміщення. Тому цю справу варто довірити лише професіоналам, таким як спеціалісти «Гарної Хати». Так, співробітники компанії Гарна Хата щороку відвідують курси підвищення кваліфікації за кордоном.
  • Наша мета - це зробити кожну оселю унікальною, тому якість та індивідуальність на першому місці. Використання якісного обладнання та матеріалів дозволяє надавати гарантію — 10 років на плівку і 3 роки на роботу.
  • Усі використовувані матеріали підтвердженні на санепідеміологічність, а також – сертифікатом пожежної безпеки. Також маємо в наявності допуски на газове обладнання. А наші монтажники проходять техніку безпеки.

«Гарна хата» дбає про якість на кожному з етапів робіт та може виконати навіть найскладніші замовлення, має величезний досвід в монтажі натяжних стель і пропонує своїм клієнтам великий вибір як серед матеріалу, так і дизайну.

м. Луцьк, вулиця Козакова, 4

+38 (050) 378 17 32

 (03322) 25 10 97

Viber: 0993234365

GARNAHATA.UA

facebook.com

instagram.com

youtube.com

GARNAHATA.UA

«Круто» - ідеальна стеля у Вашій оселі!

Із професіоналами «Круто» ви зможете втілити в життя будь-які ідеї в дизайні стелі. Компанія на ринку знаходиться вже 10 років. Отож, Вам потрібно лише покластися на майстрів своєї справи!

Тут запропонують монтаж глянцевих, матових, дворівневих, з підсвіткою, фотодруком, сатинових натяжних стель, а також стелі зі світловими лініями та трековими світильниками.

Клієнти «Круто» з радістю рекомендують компанію, адже ця команда візьметься за найскладнішу справу та доведе її до кінця.

5 переваг для клієнтів від компанії «Круто»:

  • Ми допоможемо підібрати дизайн стелі, надамо корисні рекомендації та консультації. Свою роботу виконуємо совісно, як для себе.
  • Зробимо безкоштовні заміри вашої стелі, а за 3 дні ви вже матимете готовий проект!
  • У нас ви отримаєте гарантію на монтаж. До всього ж наші працівники здійснюють регулярне обслуговування та чистку стелі. Ми нікуди не зникаємо і завжди закінчуємо розпочате. Не відмовляємося від роботи, навіть від найскладніших проектів.
  • Використовуємо лише високоякісні матеріали.
  • Підтвердженням нашого професіоналізму в своїй роботі слугують позитивні рекомендації клієнтів!

«Ми зробимо Вашу оселю стильною та сучасною!» - зазначають в «Круто».

м. Луцьк, вулиця Конякіна, 13

+38 (067) 174-65-51

+38 (099) 161-08-99

kryto.lutsk.ua

Facebook

Instagram

Круто

«Новатор» - якість перевірена часом!

У дизайн студії «Новатор» вам гарантують безпечне встановлення натяжних стель, адже працівники компанії виконають швидкий, якісний та чистий монтаж.

За 10 років на ринку студія чудово себе зарекомендувала якісною роботою, свіжим підходом до дизайну, відповідальністю, різноманітними новинками, вдосконаленими навиками тощо.

Аби створити комфорт у вашій оселі, «Новатор» зробить високоякісний монтаж натяжних стель з використанням ПВХ плівки (екологічний матеріал Німецького виробника Renolit) або тканинного полотна (тканина Descor Premium, німецького виробника Pongs).

Як зауважують у компанії, якщо робити монтаж стелі з використанням тканинного полотна, то для цього не потрібно обробляти матеріал токсичними пластифікаторами, що робить таке покриття більш безпечним та екологічно чистим.

Крім того, при монтажі використовують лише металеві профіля, що є одним з найважливіших факторів для довговічної екплуатації натяжної стелі. Також вам запропонують проектування та візуалізацію стель та обслуговування та ремонт натяжних/тканинних стель.

В асортименті «Новатора» є натяжні стелі: глянцеві, матові, багаторівневі, з ширяючими лініями, з підсвіткою по периметру, напівпрозорі, перфоровані та фотодрук.

5 переваг для клієнтів від компанії «Новатор»:

  1. На матеріал та виконану роботу ми надаємо гарантію! Окрім цього, при монтажі використовуємо лише металеві профіля, що є одним з найважливіших факторів для довговічної експлуатації натяжної стелі. 
  2. Ми втілимо ваші найсміливіші ідеї, які стосуються стелі, й допоможемо надати приміщенню власний стиль.
  3. Наші співробітники постійно навчаються, за їх роботою ведеться постійний контроль якості. Тому вони, як і наші стелі, завжди на висоті!
  4. Наші матеріали сертифіковані та відповідають всім гігієнічним та санітарним нормам України.
  5. У нас ви отримаєте енергозберігаюче якісне покриття, яке підходить до будь-яких змін в приміщені.

м. Луцьк, вул. Рівненська, 25а

099 47 07 001

Сайт

NOVATOR.WORK@GMAIL.COM

Instagram

Новатор

«Сучасні Стелі» - кращі у своїй справі!

Компанія «Сучасні Стелі» працюємо на ринку більше 13 років. За цей час ми досягли великих успіхів та змогли задовольнити потреби багатьох клієнтів.

5 переваг для клієнтів від компанії «Сучасні Стелі»:

  1. З кожним днем з’являються новинки, з якими ми рухаємося «нога в ногу», щоб завжди бути на високому рівні!
  2. Матеріали у нас підтверджується такими документами: висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та протоколи випробування визначення горючості, групи полум’я і коефіцієнта димоутворення.
  3. У нас безкоштовне замовлення прорахунку вартості стелі та монтажу!
  4. Ми завжди втілимо Ваші ідеї в нашій роботі.
  5. Наше місцезнаходження у Луцьку, але це не означає що ми монтуємо стелі тільки в своєму місті, також ми розглядаємо пропозиції поїздок по Україні.

м. Луцьк, вул. Євгенія Сверстюка, 1, оф. 202

(050) 717-14-47

facebook.com

newsteli.com.ua

Сучасні стелі

ФОП Ігор Михайлюк – висока якість та 15-річна гарантія

Підприємець Ігор Михайлюк пропонує натяжні стелі високої якості, яка підтверджена багаторічним досвідом роботи.

«Використовую лише полотно Premium класу, яке немає ані найменшого запаху та характеризується максимальною еластичністю. Таке полотно відрізняється надзвичайною витримкою навантаження: 100 літрів води на квадратний метр. і гарантія на це полотно - 15 років», - розповідає Ігор Михайлюк.

5 переваг для клієнтів від ФОП Ігор Михайлюк:

  1. Наша команда вже багато років працює на вищому рівні та вже встигла виконати сотні проектів різної складності. Кожен, з ким ми працювали, був неодмінно задоволений результатом та не мав жодних проблем зі стелею.
  2. Кожного дня наші спеціалісти працюють над новими замовленнями та готуються провести черговий монтаж.
  3. Ми пропонуємо безкоштовні виїзд до замовника, заміри та консультацію спеціаліста безкоштовно.
  4. Працюємо без посередників по Луцьку, та Волинській області.
  5. Також виконуємо: монтаж будь-яких карнизів, потайна ніша під карниз, встановлення та підключення галогенок, лед-ламп, люстр, світильників.

У нас діють постійні знижки! Виїжджаємо на замовлення у Ковель, Луцьк, Любомль, Маневичі, Стара Вижівка!

ФОП Ігор Михайлюк

097 289 79 03

ФОП Ігор Михайлюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, квартира, будинок, дизайн, Інтер'єр
В тему