В центрі уваги

Онлайн та без ЗНО – як цього року абітурієнти вступатимуть до Старопольського університету у Луцьку

Онлайн та без ЗНО – як цього року абітурієнти вступатимуть до Старопольського університету у Луцьку

Нині Старопольський університет у Луцьку завершив навчальний рік у режимі онлайн. Студенти змінили аудиторії на власні оселі, навчилися контролювати свій час, а дехто вразив надзвичайною продуктивністю у домашніх умовах. Заклад вищої освіти чудово пристосувався до умов карантину і вирішив на цьому не зупинятися. Віднині подати заявку на вступ можна заповнивши електронний документ та відчути усі переваги європейської освіти в Україні.

Згідно з офіційною статистикою, щорічно 70 тисяч українців виїжджають за кордон на навчання. Причини різні, втім домінує думка, що освіта за кордоном якісніша, надійніша та перспективніша. Ні для кого не секрет, що освітня мандрівка у країни Євросоюзу обходиться батькам абітурієнтів у кругленьку суму і для багатьох є непосильною ношею. Задля того, щоб зробити європейську освіту доступнішою для українців, Старопольський університет у 2012 році відкрив філію у Луцьку. Разом з тим заклад вищої освіти якнайкраще зарекомендував себе в Ірландії, Словаччині та звісно ж на своїй Батьківщині – у Польщі.

Наразі Старопольський університет у Луцьку готує фахівців за 3-ма спеціальностями освітнього ступеня «Бакалавр» та «Магістр»:

  • Економіка та організація підприємств;
  • Готельна справа та туризм;
  • Підприємництво та господарська діяльність.

Термін навчання бакалаврату – 3 роки, тривалість магістерських програм – 2 роки.

Навчання відбувається українською мовою із поглибленим вивченням польської (з нуля) та англійської мов. Магістри освітнього закладу обов’язково раз на семестр їдуть на додаткове навчання до університету в Кельцах (Польща).

Після кожного курсу  студенти проходять практикуу кращих представників бізнесу Волині:

  • Спільне Україно-польське підприємство Товариства з обмеженою відповідальністю «Модерн Експо» ;
  • СКФ Україна;
  • Теремно Хліб;
  • Готель Україна у Луцьку;
  • ТзОВ «Техно Модуль Ультра»;
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Забіяка».

Студенти, яким виповнилося 18 років, можуть вирушити на практику до Іспанії, Португалії та Греції завдяки програмі стажування Erasmus+ у країнах ЄСіз повним забезпеченням проживання та харчування,  отримавши при цьому стипендію 1650 євро на три місяці. Також магістри Старопольського університету мають можливість семестрового навчання в одному із університетів-партнерів із стипендією 400 євро на місяць.

Старопольський університет у Луцьку щедро нагороджує тих, хто прагне навчатися та приділяє максимум зусиль для цього. Відмінники отримують ректорську стипендію, яка коливається від 400 до 1000 польських злотих на місяць, а власники карти поляка гарантовано отримують стипендію від 400 польських злотих на місяць.

Старопольський університету Луцьку максимально спростивпроцедуру вступу для абітурієнтів. Зважаючи на те, що навчальний залад є польським, для вступу не потрібно здавати ЗНО, зарахування відбувається після співбесіди. Подати заяву можна у форматі онлайн, заповнивши електронний документ, який ви знайдете на сторінці закладу у Facebook. Опісля з абітурієнтомконтактує менеджер, який детально пояснить коли і кудиможна принести повний перелік документів, а це:

  • Атестат та додаток до атестату (або диплом молодшого спеціаліста із додатком);
  • Паспорт;
  • 4 фото розміром 3,5*4,5 см.

Старопольський університет у Луцьку доводить, що якісна європейська освіта доступна для українців в Україні! Це навчальний заклад, студентом якого можна стати без зайвого стресу, стажуватися у країнах ЄС, вивчити іноземні мови та отримати диплом, який визнаний у Європі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: освіта, польща, Волинь, луцьк
В тему