В центрі уваги

У Луцьку завершують ремонт термомодернізованої школи

У Луцьку завершують ремонт термомодернізованої школи

У Луцьку завершують капітальний ремонт школи №24.

18 серпня начальний заклад оглянули перший заступник міського голови Григорій Недопад та начальник капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан.

«Ми завершуємо роботи по утепленню фасаду і дофарбовуємо його. Не впевнений, що до 1 вересня ми закінчимо ремонт, але у цій школі було багато нюансів, що не зустрічались у інших школах Луцька. Підхід до виконання проектних робіт був надзвичайно скрупульозний, тож сподіваємося, що й результат буде відмінним», - сказав Григорій Недопад.

Варто наголосити, що у закладі проводять роботи із термомодернізації: утеплення фасаду, покрівлі, цоколю, заміни вікон та дверей на енергозберігаючі.

Як зазначив Леонід Карабан, у школі провели масштабну реконструкцію системи природного освітлення за допомогою сучасних зенітних ліхтарів, що мають систему автоматичного регулювання в залежності від погодних умов.

«Тут буде 4 м2 утеплення фасадів, заміна 96 вікон, 16 дверей, облаштування покрівлі (2200 м2), заміна зенітних ліхтарів над спортивним залом та над класами та інші супутні роботи: головний вхід, утеплення цоколя, козирки», - додав Карабан.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, школа
В тему