В центрі уваги

Де у Луцьку купити покрівельні матеріали для даху за вигідною ціною

Де у Луцьку купити покрівельні матеріали для даху за вигідною ціною

Покрівельні матеріали на будь-який смак і гаманець - на сучасному будівельному ринку представлені найрізноманітніші види покрівлі для даху.

Така велика кількість покрівельних матеріалів здатна загнати у «глухий кут» навіть досвідченого покрівельника, не кажучи вже про звичайних замовників  - адже при виборі потрібного покриття для даху часто доводиться брати до уваги безліч ключових факторів, таких як надійність, довговічність, фізичні характеристики, декоративність, ціна і багато іншого.

Тож розібратися у розмаїтті покрівельних матеріалів, а також купити якісну покрівлю для даху допоможуть професійні компанії у Луцьку та Волинській області.

«Будуй свій дах» - найкращий вибір Вашої покрівлі!

Компанія «Будуй свій дах» пропонує високоякісні матеріали для покрівлі будинків та технічних приміщень від кращих виробників: матову та глянцеву металочерепицю, металопрофіль, композитну черепицю, бітумну черепицю.

Також Ви маєте змогу придбати: водостічні системи, блок хаус (металевий сайдинг) та комплектуючі за доступними цінами.

10 переваг для клієнтів від компанії «Будуй свій дах»:

  1. Компанія «Будуй свій дах» працює на ринку покрівельних матеріалів з 2012 року.
  2. Ми виконуємо замовлення як в Луцьку, Волинській області, так і в Рівненській області: Рівне, Луцьк, Ковель, Сарни, Дубно, Костопіль, Вараш, Рокитне, Здолбунів, Гоща, Радивилів та інші. Наші представники безкоштовно приїздять на заміри у Ваше місто.
  3. В нас представлена матова та глянцева металочерепиця виробництва Англія (Corus), Німеччина (ArcelorMittal made in Germany), Польща (ArcelorMittal), Словаччина, Корея.
  4. Бригади кваліфікованих працівників швидко і якісно виконують монтажні роботи, зокрема: монтаж металочерепиці, металопрофілю, композитної, бітумної черепиці, установку гідроізоляції та протипожежного захисту, створення та облаштування несучої конструкції даху, установку захисту для перешкоджання впливу природних факторів, монтаж водостоку.
  5. Завдяки нашим спецпропозиціям та хорошим знижкам для оптових замовлень ви зможете вигідно придбати якісні покрівельні матеріали та розумно зекономите кошти на роботі. Остаточний розрахунок після прийняття товару на об'єкті.
  6. Знаходимо підхід до кожного вибагливого клієнта, робимо демонтаж старої водозливної системи та монтаж нової, проводимо роботи різної складності.
  7. Пропонуємо доставку покрівельних матеріалів до об'єкта в будь-яку точку України.
  8. Безкоштовні консультації з будь-якого питання, яке цікавить клієнтів. Розрахунок покрівлі та замір також безкоштовні.
  9. Зразки більшості видів продаваної нами продукції ви можете подивитись у нас на офісі у Рівному та Луцьку.
  10. Багато задоволених клієнтів, хороші відгуки, якісно виконані роботи, постійне удосконалення навичок – це здобутки компанії за 8 років роботи.

Звернувшись до «Будуй свій дах», Ви гарантовано отримаєте гарний результат і швидкість виконання роботи! Наші робітники проінформують і допоможуть вибрати кращий варіант для Вашої покрівлі.

м. Луцьк, вул. Шопена, 22

м. Рівне, вул. Старицького, 50а

 (095) 319 2795

 (067) 376 2493

0953192795@ukr.net

bsd.in.ua

facebook.com

youtube.com

twitter.com

Будуй свій дах

«Волинь Сталь» - з нашою покрівлею ви насолоджуватиметесь життям у своєму будинку!

Компанія «Волинь Сталь» працює на покрівельному ринку України з 2009 року. Потужність компанії – у власній виробничій базі: ми експлуатуємо польські лінії – десять по виготовленню металочерепиці та вісім із виробництва металопрофілю.

ТзОВ «Волинь Сталь» пропонує металопрофіль та металочерепицю, металеві штахети та ламелі для паркану, лист оцинкований, мансардні та металопластикові вікна, водостічні системи, ізоляційні матеріали, комплектуючі для гіпсокартону, матеріали для гідро- та пароізоляції.

10 переваг для клієнтів від компанії «Волинь Сталь»:

  1. Ми є виробником металопрофілю – тож пропонуємо високоякісний і міцний металопрофіль за доступними цінами. Зокрема, для дахів (профнастил Т-45, Т-35, Т-57, Т-18) та для парканів і фасадів (профнастил Т-12, Т-18, Т-7, Т-15, Т-13).
  2. Ви зможете придбати нашу продукцію на території західної України в таких містах, як Луцьк, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Рівне, Чортків, Бережани, Тернопіль та ін.
  3. Всі необхідні для комплектації даху аксесуари - за доступними цінами,  іноземних та українських виробників
  4. Якість нашої продукції повністю відповідає всім стандартам ГОСТу.
  5. Наша компанія виробляє те, що продається, а не продає те, що виробляється на ринку.
  6. Здійснюємо доставку товару по всій Україні безпосередньо на Ваш об'єкт в найкоротші терміни (3-4 робочі дні).
  7. Надаємо детальну безкоштовну консультацію про покрівельний матеріал, який Вас зацікавив, або ж зорієнтуємо у величезному асортименті продукції і порадимо оптимальний варіант.
  8. Виконуємо послуги замірів Вашого даху, шляхом виїзду нашого менеджера на об'єкт, або згідно Ваших замірів.
  9. У нас наявна найактуальніша інформація про всі новинки будівельного ринку.
  10. Серед наших головних принципів - відкритість до спілкування, щирість, увага до кожного клієнта і професіоналізм!

Збудувавши дах разом з фахівцями ТзОВ «Волинь Сталь», Ви забудете про існування ремонтних робіт і будете насолоджуватися життям у своєму будинку!

Волинська область, Луцький район

с. Боголюби, вул. Набережна, 20.

 (050) 724-97-77

 (097) 914-36-05

volynstal.com.ua

facebook.com

instagram.com

volynstal@ukr.net

youtube.com

Волинь Сталь

«Дах Волині» – 100% якісна покрівля за доступними цінами

Діяльність компанії «Дах Волині» розпочалася у 2018 році. І хоча це досить молода команда спеціалістів, вона вже встигла завоювати репутацію серед учасників будівельного ринку Луцька та Волині.

«Дах Волині» реалізує оцинкований та кольоровий металопрофіль, металочерепицю,  а також прогони та стовпчики  для огорожі.

10 переваг для клієнтів від компанії «Дах Волині»:

  1. Наша основна ціль – зробити процес вибору і покупки матеріалів для даху Вашого майбутнього будинку - максимально комфортним, зручним та продуманим.
  2. Ми пропонуємо покрівельні матеріали та аксесуари найвищої якості за найнижчими цінами.
  3. Завітавши до нас, Ви зможете придбати покрівельні матеріали для дахів різних видів, форм і складності, як зарубіжних, так і вітчизняних виробників.
  4. Ми тримаємо руку на пульсі тенденцій та змін на будівельному ринку – постійно оновлюємо наш асортимент.
  5. Швидка доставка товарів будь-яких обсягів на замовлення.
  6. Безкоштовна допомога клієнту від досвідчених консультантів, консультації по застосуванню, параметрам і особливостям щодо правильного вибору покрівельного матеріалу.
  7. Вигідні ціни на будівельні матеріали та гнучка система знижок при оптових покупках.
  8. Особливий, індивідуальний підхід щодо кожного клієнта. Система лояльності до постійних клієнтів. Для нас дорогий кожен клієнт, тому ми намагаємося допомогти Вам прийняти оптимальне рішення щодо ціни та якості.
  9. З компанією «Дах Волині» ви можете бути впевненими, що ваші покрівельні роботи пройдуть легко, швидко та приємно.
  10. Ми маємо постійну клієнтську базу, тому можемо впевнено стверджувати, що покрівельні матеріали купити саме у нас — це вигідно і зручно.

Волинська обл., Луцький р-н,

с. Липини, вул. Волинська, буд. 2А

 +38 (050) 901-05-08

shumigor@ukr.net

Дах Волині

«Дах Плюс» - ексклюзивні будматеріали та бездоганна репутація

Компанія «Дах Плюс», яка почала свою діяльність ще у 2008 році, являється одним з найбільших постачальників стійких покрівельних матеріалів та аксесуарів для даху в Луцьку та Волинській області. Вони є надійним партнером у сфері будівельного бізнесу.

«Дах Плюс» пропонує широкий вибір будівельних матеріалів: керамічна черепиця, металочерепиця, фальцева покрівля, водостічні системи, утеплювачі, клінкерна цегла, бруківка, мансардні вікна, аксесуари для даху, сходи на горище та інше.

До речі, фахівці компанії з радістю проконсультують щодо наявних товарів та допоможуть з вибором.

«Ділова репутація та професійна компетенція співробітників дозволили нам отримати права на ексклюзивне представлення на території Волинської області багатьох торгових марок, які давно вже завоювали статус лідера в Європі», - зауважують у фірмі.

Варто наголосити, що компанія бере активну участь в проектуванні провідних об’єктів у м. Луцьк та за його межами.

10 переваг для клієнтів від компанії «Дах Плюс»:

  1. Більше, ніж 15 років бездоганної роботи на ринку покрівельних матеріалів.
  2. Реалізації покрівельних матеріалів європейських виробників, таких як Braas, Creaton, Jacobi, Koramic, ArcelorMittal, Metrotile, Gerard.
  3. Широкий асортимент комплектуючих аксесуарів для покрівлі MDM, IVT, Dorken, та водостічних систем європейських виробників Zambelli, Struga, Budmasz, Proaqua, Bryza.
  4. Величезний досвід щодо забезпечення будівельних об'єктів всім необхідним для покрівельних робіт. Наші працівники постійно вивчають ринок та підвищують кваліфікацію.
  5. Цінностями компанії є компетентність та професіоналізм, які працівники постійно розвивають, та йдуть нога в ногу з сучасними технологіями.
  6. Ексклюзивні будівельні матеріали, яких немає в інших, та які може постачати лише «Дах Плюс».
  7. Індивідуальний підхід до замовника, зі спеціальним рівнем знижок як для будівельників, так і для звичайних покупців.
  8. Ціна від «перших рук» (власні склади, логістика, контракти із прямими постачальниками будівельних матеріалів)
  9. Кур’єрська доставка в різні куточки України.
  10. Індивідуальні послуги майстрів, які детально зроблять розрахунок покрівлі, та підберуть дизайнерське рішення для Вашого будинку.

Якщо Ви завітали до нас, це означає, що Ваш вибір – це якість та гарантія.

У нас ви знайдете всі необхідні покрівельні матеріали та аксесуари для облаштування покрівель будь-якої складності!

м. Луцьк (с. Рованці)

вул. Дружби, 56 (об’їзна траса)

+38 (099) 327-96-27 (viber)

+38 (066) 500-20-10

+38 (098) 500-20-10

+38 (050) 200-68-59

info@dahplus.net

dahplus.net

facebook.com

Дах Плюс

«ДАХПРОФІЛЬ» - виробник металевих дахів та фасадів

У своєму постійному розвитку завод «ДАХПРОФІЛЬ» прагне запропонувати покупцям найбільш популярні види подібної продукції.

  • металочерепиця. На сьогоднішній день один з найбільш привабливих варіантів покрівельних покриттів.

В асортименті нашої компанії представлені чотири види металочерепиці: Класика, Квадра, Симетрія,Логіка.

  • металопрофіль. Оздоблення фасадів, встановлення огорож, покриття дахів, побутових будівель, реноваційні рішення старих будівель та будівництво нових - металопрофіль сьогодні застосовується повсюдно.

Дахпрофіль реалізує широкий спектр стінового і покрівельного металопрофілю таких типів:Омега,Альфа,  ТП-7,ТП-8,ТП-12,ТП-13,ТП-14,ТП-15,ТП-18,ТП-20,ТП-35,ТП-45

  • комплектуючі та добірні елементи. У нашому асортименті знайдеться все, що необхідно для швидкого і якісного монтажу фасадів і покрівель будь-якої складності.

Вся продукція виробляється з високоякісного металопрокату, що поставляється нашими партнерами: ArcelorMittal (Німеччина,Польща), U.S.Steel (Словаччина).

10 переваг для клієнтів від компанії «ДАХПРОФІЛЬ»:

  1. Гнучка цінова політика. Завдяки наявності власного високотехнологічного виробництва і застосування різних варіантів сировини «ДАХПРОФІЛЬ» пропонує своїм клієнтам оптимальне поєднання ціни та якості готової продукції.
  2. Індивідуальний підхід. Ми прагнемо вибудовувати довгострокові відносини з усіма нашими партнерами і передбачати запити клієнта, забезпечуючи максимально широкий спектр послуг - від безкоштовних замірів і розрахунків до підбору матеріалу і виготовлення його в потрібній кількості конкретно під проект замовника.
  3. Розвинений сервіс. Наявність підрозділу збуту означає для наших клієнтів не тільки кваліфіковані консультації фахівців, про та можливість працювати з заводом «ДАХПРОФІЛЬ» безпосередньо, виграючи у вартості і не переплачуючи посередникам.
  4. Сучасне виробництво. Висока потужність виробничих ліній дозволяє нам в короткі терміни виконувати замовлення будь-яких обсягів і складності, при цьому всі готові вироби повністю відповідають світовим стандартам якості.
  5. Доставка. За рахунок наявності власного автопарку здійснюємо своєчасну доставку продукції на об'єкт.
  6. Співпраця з заводом «ДАХПРОФІЛЬ» - це вигідні умови придбання продукції високої якості з гарантіями чіткого виконання всіх зобов'язань.
  7. Завод оснащений сучасним європейським обладнанням, яке дозволяє випускати продукцію, що відповідає найвищим європейським стандартам якості
  8. Ключовий принцип нашої компанії і запорука успіху - це довіра. Постійні партнери довіряють заводу «ДАХПРОФІЛЬ», так як на власному досвіді переконалися в якості пропонованого асортименту, що дозволяє вирішувати завдання будь-якої складності.
  9. Нові покупці довіряють репутації, яку компанія придбала за довгі роки успішної роботи завдяки орієнтованого на клієнта підходу, застосування сучасних технологій виробництва і суворий контроль якості від приймання сировини до упаковки і відвантаження готової продукції.
  10. Компанія продовжує рости і розвиватися, ми завжди відкриті для нового плідної співпраці - і раді, що разом з нами мають можливість рости і розвиватися наші постійні партнери, клієнти та друзі!

Луцьк,

вул. Василя Стуса, 1

 (050) 434-00-11

 (067) 434-00-11

(0332) 78-01-01

(0332) 78-07-07

 dahprofil@gmail.com

facebook.com

dahprofil.com

youtube.com

Дах Профіль

«ЄвроДах» – будуй якісно та надійно!

Завдяки  «ЄвроДах», компанії із 20-річним стажем,  мешканці Луцька та Волині мають можливість купувати європейські покрівельні матеріали за доступними цінами.

А професіонали компанії «ЄвроДах» добре розуміють, що лише якісні покрівельні матеріали – черепиця натуральна, бітумна, композитна, металочерепиця та металопрофіль від виробника – здатні забезпечити комфорт у вашому помешканні та відповідати стильовому дизайну усього будинку.

У нашому каталозі представлені не лише покрівельні, а й стінові матеріали, водостічні системи та системи утеплення, сходи на горище, мансардні вікна та елементи вентиляції.

10 переваг для клієнтів від компанії «ЄвроДах»:

  1. Завдяки регулярному відстеженню потреб споживача ми сформували оптимальний асортимент продукції, відтак заслуговуємо на звання експерта в галузі комплексного постачання товарів для будівництва і ремонту.
  2. Відлагоджені структура організації та бізнес-процеси, транспортно-логістична система, загальна комп’ютерна мережа та сучасна автоматизована система управління підприємством дозволяють нашій компанії бути авторитетним гравцем на українському ринку будівельних матеріалів.
  3. Для наших клієнтів відбираємо лише ті матеріали, з яких готові будувати власні домівки. Це сучасні та інноваційні матеріали перевірених європейських виробників.
  4. Завдяки прямим поставкам від виробника, ми пропонуємо доступні ціни для споживачів, що свідчить про нашу гнучку динамічну цінову політику та індивідуальний підхід до кожного покупця.
  5. У нас є спеціальні пропозиції будівельним та гуртовим партнерам. Ми запровадили конструктивні програми лояльності, партнерського співробітництва.
  6. Якщо ви починаєте будівництво великого об'єкта – підключайтеся до нашої унікальної пропозиції об'єктних поставок, де ви зможете отримувати всі потрібні матеріали за цінами виробника, а також консультації від постачальників.
  7. Працюємо лише з перевіреними виробниками та якісними матеріалами. Це торгові марки, які зарекомендували себе на ринку України тільки з найкращої сторони: Nelskamp, Braas, Tegola, Isola, S.Anselmo, Ruukki, Budmat та ін.

Ми на 100% впевнені в цій продукції, а її якість підтверджена міжнародними сертифікатами.

  1. Ми постійно самовдосконалюємося, тож наші спеціалісти відвідують професійні семінари для покрівельників, конструкторів, архітекторів та дизайнерів. І це не просто слова – ми з гордістю збираємо отримані на навчаннях сертифікати.
  2. Задля максимальної користі для клієнтів, співпрацюємо з відомими архітекторами та дизайнерами. Тож їхня професійна консультація, яка допоможе Вам зробити правильний вибір.
  3. Наші спеціалісти обстежують проблемні дахи до або під час монтажу. Якщо ви не знаєте, кому довірити монтажні роботи, ми порадимо перевірені бригади, за яких відповідаємо власною репутацією.

м.Луцьк,

вул.Володимирська, 91а

+38 (067) 332-50-78

+38 (050) 438-38-78

+38 (0332) 76-07-01

eurodach.lutsk@ukr.net

youtube.com/channe

eurodach.lutsk.ua

facebook.com

youtube.com

instagram.com

Євродах

«Свій дах» - найкраща компанія металевих дахів!

У компанії «Свій дах» виготовляють покрівлі високої якості з відмінних матеріалів. На підприємстві Вам порекомендують та підкажуть, яка покрівля буде найоптимальнішою для Вас, адже широкий асортимент дозволяє поєднати гарну ціну й хорошу якість.

Варто зауважити, що «Свій Дах» є одним із лідерів на ринку сучасних покрівельних матеріалів, що базується на товарі з металу!

Отож, тут ви зможете придбати: фальцеву покрівлю, металочерепицю, металопрофіль, несучий металопрофіль (60, 92, 125), сендвіч-панелі.

Також в асортименті є водостічні системи, огорожі, жалюзі, штахетник, дахові вікна, супутні матеріали та аксесуари.

10 переваг для клієнтів від компанії «Свій дах»:

  1. Ми стежимо за тенденціями на будівельному ринку. Саме тому в нашому асортименті наявна фальцева покрівля трьох типів.
  2. Багаторічний досвід та орієнтування на клієнта.
  3. Гнучка цінова політика та хороша якість матеріалів.
  4. Співпраця з найкращими виробниками металу: словацький, німецький, польський, швецький та австрійський.
  5. Робота на теренах Волинської та Рівненської областей, а також доставка в будь-який інший регіон.
  6. Безкоштовна консультація про покрівельні матеріали, що Вас зацікавили.
  7. Доставка товару в короткий термін (до 10 календарних днів). 
  8. Для клієнтів, які хочуть отримати повний комплекс послуг, можливе замовлення ремонтно-будівельних робіт.
  9. Кваліфіковані спеціалісти не лише підберуть для вас найкращі матеріали, а і нададуть корисні поради щодо їх застосування.
  10. Місія компанії спрямована на впровадження нових стандартів якості наданих послуг, на виконання зобов'язань за термінами і побудову довгострокових партнерських відносин з нашими замовниками.

Адреса: м. Луцьк, вул. Винниченка, 26, офіс 202

Телефон: (050) 916-89-73

Пошта:

Сайт

Facebook

«Свій дах»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, будинок, Дах
В тему