В центрі уваги

Презентували команду «Слуги народу» на Волині

Презентували команду «Слуги народу» на Волині

На Волині презентували нардепів від «Слуги Народу», які представлятимуть партію в регіоні.

Про це інформують у пресслужбі осередку.

Голова Волинської обласної парторганізації — народний депутат Валерій Стернійчук, члени ради — Ігор Чернюх, Ігор Лісовський, Андрій Задорожній та Олександр Сачук.

"Слуга Народу" не боїться сильного місцевого самоврядування. Тут важливо досягти раціональності. Яким чином? Найперше — обрати в місцеві ради людей, які наведуть порядок у своїх громадах", - йдеться у повідомленні.

Як інформують у "СН", волинська команда має головну і чітку мету — згуртувати всіх волинян та розвивати регіон заради комфортного життя у ньому. Нагадаємо, що головою команди на Волині став народний депутат України Валерій Стернійчук.

«Ми хотіли б, щоб осередок став центром об’єднання депутатів різних рівнів, які пройдуть до різних рад під час виборів у жовтні цього року. Обласний осередок працюватиме, буде мати постійно діючі приймальні, проекти, ми сподіваємося на довгу роботу», — зазначила заступниця голови депутатської фракції політичної партії «Слуга Народу» Євгенія Кравчук.

«Команда Слуги народу на чолі з Володимиром Зеленським прийшла змінювати всю країну, від столиці до найдальшого села», — підбив підсумки Валерій Стернійчук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, слуга народу, депутати
В тему