В центрі уваги

Сучасна лабораторія «ГЕМО МЕДИКА Луцьк» – комплексна діагностика та доступні ціни

Сучасна лабораторія «ГЕМО МЕДИКА Луцьк» –  комплексна діагностика та доступні ціни

Особливістю розвитку лабораторної діагностики за останні роки є розширення застосування лабораторних досліджень у всіх областях клінічної медицини. За умови їх виправданого призначення, правильної підготовки пацієнта, якісного виконання дослідження і кваліфікованої інтерпретації результатів, можна отримати аналітично достовірні і клінічно високоінформативні відповіді щодо діагнозу пацієнта і вибору алгоритму його ведення. Адже саме від достовірності результатів лабораторних досліджень залежить постановка правильного діагнозу. А правильний діагноз – це запорука вдалого лікування.

Високоінформативні лабораторні дослідження стали доступними завдяки медичній лабораторії ТОВ «ГЕМО МЕДИКА Луцьк», де встановлені кращі аналізатори останнього покоління провідних світових виробників: Siemens, Qiagen, Sysmex, Hologic, Roche. Керівництво та персонал лабораторії постійно стежать за міжнародними розробками та досягненнями в області якості аналізу, інноваційними розробками, новим обладнанням та використовують їх у своїй діяльності.

«Таке устаткування встановлене в кращих медичних закладах світу – Ізраїлі, Японії, США. Крім того, наші результати визнають всі закордонні клініки, – зауважує директор «ГЕМО МЕДИКА Луцьк» Роман Каліщук. – За рахунок того, що ми маємо прямі контакти із «Siemens», працюємо без посередників. Завозимо свої реагенти напряму з Австрії. Маємо гарні пропозиції, зручні та зрозумілі для клієнтів і для лікарів».

В лабораторії «ГЕМО МЕДИКА Луцьк» пропонують лояльні, прозорі й максимально доступні ціни на послуги для клієнтів. Великий спектр аналізів за максимально короткі терміни, більшість з яких складає 1 робочий день.

Тож краще дізнатися про свою хворобу вже сьогодні, щоб  дати собі шанс жити завтра – це лейтмотив найсучаснішої лабораторії «ГЕМО МЕДИКА Луцьк».

Види лабораторних досліджень

  • Панель загальноклінічних досліджень

Дана панель включає загальний аналіз крові та загальний аналіз сечі, які, як правило, не вказують на конкретне захворювання, але дозволяють обмежити діагностичний пошук, визначити характер патологічного процесу та провести контроль ефективності лікування.

  • Панель біохімічних досліджень

Дозволяє оцінити роботу внутрішніх органів, системи згортання крові, отримати інформацію про метаболізм (обмін вуглеводів, ліпідів, білків), визначити потребу в мікроелементах та скласти враження про діяльність систем організму: серцево-судинної, ендокринної, травної, опорно-рухової.

  • Панель гормональних досліджень

Включає гормони, які допомагають оцінити стан репродуктивної системи, функцію щитоподібної залози, роботу гіпоталамуса, гіпофіза і наднирників, а також провести пренатальний скринінг.

  • Онкологічна панель

Визначення концентрації пухлиноасоційованих маркерів для ранньої діагностики злоякісних новоутворень.

  • Інфекційна панель

Виявлення антитіл до різних інфекцій в гострій та хронічній формі. А також, виявлення в біологічному матеріалі збудника інфекцій: COVID-19, папіломавірус, гепатити, TORCH та  урогенітальні інфекції.

  • Панель імунологічних досліджень

Імунологічні дослідження – це один з важливих видів діагностики, який дозволяє оцінити роботу імунної системи людини. Концентрація імуноглобулінів А, М, G – дозволяє оцінити потенціал гуморального імунітету, підвищення рівня в крові яких може спостерігатися при деяких аутоімунних та лімфопроліферативних захворюваннях.

  • Панель цитологічних досліджень

Цитологічний метод дозволяє виявити порушення розвитку клітин та допомогає запідозрити розвиток патологічного процесу і провести контроль ефективності лікування.

  • Панель бактеріологічних досліджень

Бактеріологічний метод дослідження дозволяє виявити патогенні та умовно-патогенні мікроорганізми для людини, а також визначити чутливість до антибактеріальних препаратів виявлених мікроорганізмів для проведення специфічного етіотропного лікування.

  • Панель алергологічних досліджень

Дозволяє виявити підвищену чутливість організму до певних алергенів, які ймовірно відповідають за алергічну реакцію, що виникає в пацієнта.

  • Панель гістологічних досліджень

Патоморфологічне дослідження – основний метод діагностики, який дозволяє поставити остаточний діагноз доброякісного або злоякісного новоутворення, або іншої патології за допомогою біопсійного чи операційного матеріалу.

Переваги лабораторії «ГЕМО МЕДИКА Луцьк»:

  • найнижчі ціни на ринку надання послуг з лабораторної діагностики серед приватних лабораторій;
  • забезпечення коротких термінів виконання лабораторних досліджень, більшість з яких 1 робочий день;
  • обслуговування пацієнтів усіх вікових категорій (забір біологічного матеріалу проводиться від народження);
  • повністю автоматизований процес проведення лабораторного дослідження із використанням тест-систем для аналізаторів закритого типу, які працюють тільки з реагентами від виробника даного приладу;
  • більше 500 найменувань лабораторних досліджень;
  • продуктивність та швидкість виробництва за допомогою аналізаторів Siemens, Sysmex, Qiagen, Hologic, Roche;
  • стандартизація і підвищення безпеки процедури взяття крові за допомогою одноразових вакуумних систем та розхідних матеріалів провідних виробників;
  • навчання та професійний розвиток працівників лабораторії.

«ГЕМО Луцьк» – комп’ютерна діагностика

Для того, щоб провести повну діагностику організму людини не завжди достатньо здати лише аналізи. Інколи варто пройти комплексне дослідження, включаючи комп’ютерну томографію. В основі методу лежить дія рентгенівського випромінювання. Апарат крутиться навколо людини і робить декілька знімків, які потім обробляються на комп’ютері та розшифровуються лікарем-радіологом.

У «ГЕМО Луцьк» пропонують проведення діагностичних досліджень дорослому та дитячому населенню методом мультиспіральної комп’ютерної томографії на обладнанні світового виробника SIEMENS, що дає можливість виконувати діагностику захворювань головного мозку, органів грудної клітки, черевної порожнини, малого тазу, всіх сегментів опорно-рухового апарату (хребет, суглоби, кістки тазу), здійснювати пошук та визначення судинної патології, онкологічних захворювань.

Переваги комп’ютерної томографії «ГЕМО Луцьк»:

  • зручне розташування;
  • абсолютно безболісна процедура;
  • доза випромінювання значно менша, ніж на рентгенівському апараті;
  • немає обмежень в проведенні процедури серед людей в організмі яких присутні металічні або електричні пристрої;
  • тривалість процедури становить декілька хвилин;
  • дослідження проводиться нативно та з контрастуванням;
  • результат дослідження до 2-3 годин у вигляді детального заключення, плівки та диску.

Також «ГЕМО Луцьк» пропонує якісні ультразвукові обстеження, як важливий етап у постановці діагнозу. Сучасні ультразвукові системи застосовуються як для скринінгу, так і  для проведення експертної оцінки патологічного процесу. Технологія ультразвукового сканування має ряд переваг порівняно з іншими діагностичними методами: можливість оцінки функціонального стану органів і систем; безпечність для пацієнта й лікаря; доступність. У «ГЕМО Луцьк» використовують цифрову систему компанії SIEMENS – світового лідера у виробництві медичного обладнання. Вона дозволяє з найвищою точністю визначити зміни у внутрішніх органах, кістково-м’язовій системі та судинах.

Працюємо з людьми та для людей

ТОВ «ГЕМО МЕДИКА Луцьк» в своїй роботі керується принципом соціальної відповідальності, при якому соціальні зобов’язання реалізовуються не тільки по відношенню до клієнтів, а й до суспільства в цілому. Неодноразово вони започатковували різні благодійні акції. Так, зокрема, у цьому році  директор Роман Каліщук передав безкоштовні тести на коронавірус в Луцьку міську клінічну лікарню.  На той момент жоден з медичних закладів Луцька не мав таких тестів.

Крім того, ТОВ «ГЕМО МЕДИКА Луцьк» у рамках співпраці з Благодійним Фондом «СТОПРАК» започаткували безкоштовні дитячі обстеження на мультиспіральному комп’ютерному томографі. Абсолютно безкоштовно обстежують онкохворих діток, дітей із соціально незахищених категорій населення, малюків, які перебувають у важких, невідкладних станах. Роман Каліщук розповів, що співпраця зі «СТОПРАКОМ» є продовженням ініціативи, яка спрямована аби допомогти дітям, яких спіткали важкі хвороби та недуги.

Звертайтеся за якісними та точними обстеженнями та аналізами:

У Луцьку

Кабінет діагностики «Гемо Луцьк» знаходиться у приміщенні обласного дитячого територіального об’єднання (прийом усіх вікових груп населення).

Адреса: м. Луцьк, пр. Відродження, 30.

 (0332)-771-367

(095)-857-08-27

(096)-657-22-16

Кабінет ультразвукової діагностики.

Адреса: м. Луцьк, поліклініка номер 2, що на пр. Відродження 13, кабінет 410.

Тел.: (066)-413-41-04

(097)-249-76-49

У Нововолинську

Кабінет діагностики «Гемо Луцьк» знаходиться у приміщенні Нововолинської центральної міської лікарні.

Нововолинськ, пр. Перемоги, 7

(03344)-4­9-0­58

(066)-193-86-25

У Березне

Мультиспіральна комп’ютерна томографія – дослідження, що допомагає зберегти найцінніше

Березнівська ЦРЛ

Березне, вул. Київська, 19

 (096) 213 43 23

У Ковелі

Кабінет діагностики «Гемо Луцьк» знаходиться у приміщенні Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

Ковель, вул. О. Пчілки, 4.

 (095)-575-12-97.

Кабінет магнітно-резонансної томографії

У неврологічному корпусі Ковельського МТМО

Ковель, вул. О. Пчілки, 4

+38 (066) 133 00 47

(098) 629 01 46

У Нетішині

Нетішин вул. Лісова, 1

+ 38 (068) 606 42 47

(095) 147 91 51

facebook

facebook

instagram.com

hemo_medika_lutsk@ukr.net

hemo.com.ua

hemomedika-lutsk.eu

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали