В центрі уваги

Карантин роботі не завада: 7 підприємців та компаній, яких не зупинив коронавірус

Карантин роботі не завада: 7 підприємців та компаній, яких не зупинив коронавірус

Незважаючи на карантин, вимушену ізоляцію вдома, дотримання соціальної дистанції, потребу носити захисну маску та рукавички, постійно мити та дезінфікувати руки, одяг та взуття, а ще — щоденно статистику віз МОЗ, із якої ми дізнаємося, що кількість хворих в Україні, на Волині та у Луцьку  постійно зростає, життя не зупинилось.

 А значить дрібні та не дуже проблеми та потреби нікуди не зникли.

 Відтак як у Луцьку під час карантину вирішити життєві питання, та до яких спеціалістів варто звернутися – пропонуємо почитати у нашій статті.

Де отримати автопослуги або купити автомобіль

Більшість відділів комплексу автомобільних послуг WEST AUTO HUB  на час карантину працює дистанційно.

Як розповіла керівник компанії Юлія Риковська, працівники перейшли в онлайн.

"Звичайно, додалося роботи нашим IT-спеціалістам. Ще більше наших послуг перевели в онлайн. Наприклад, онлайн доступні такі послуги як купівля автомобіля, замовлення доставки, за попереднім замовленням можна замовити специфікацію. А митне оформлення здійснюємо на місці. Наші брокери мають засоби захисту і працюють з клієнтами", - каже вона.

Тому, щоб отримати широкий спектр послуг пов'язаних з авто,

достатньо набрати номер 0 800 33 58 21.

Юлія Риковська

Як тренуватися вдома під час карантину 

Персональний тренер в ANT sport health academy Вікторія Каліщук звикла постійно бути у залі, тренуючись разом зі своїми «мурашками». Так Вікторія називає підопічних дівчат, які обожнюють свого тренера за віру в себе та постійну мотивацію. А під час карантину Вікторія тренує своїх підопічних в домашніх умовах, безкоштовно надсилаю відео-тренування.

А ще Вікторії знімає відео своїх тренувань вдома, для яких використовує еспандер стрічковий ,  трубу від пило смоку, диван та лавку у дворі! Ще й при цьому шуткує, що  «Спортзал для слабаків»!

«Аби знизити вагу, потрібен дефіцит калорій та робота м'язів, а в лежачому режимі ти його не отримаєш. Час дуже швидко летить,  карантин закінчиться.  

І в тебе є вибір: «пролежати його»  і вибрати якийсь з понеділків, щоб нарешті дійти до залу,  і почати боротися з тими «клятими» кілограмами  з нуля.

 Або ти піднімаєш свою с@ку і починаєш ВЖЕ СЬОГОДНІ  подорож за чудовим настроєм , красивими формами, крепу чим здоров’ям та чудовим післятренувальним станом!» .

 І провідником у світ здоров’я,  спорту та  гарного тіла стане Вікторія Каліщук,

до якої ви можете звернутись

 +380955905830

facebook

Як під час карантину харчуватись смачно та корисно, аби не набрати зайву вагу

Печінковий рулет або хлібець, заєць у сметані,  рибні котлети або запечена скумбрія, кекси, піци та десерти, шоколадний смузі або легендарні солодкі «горішки», сирний пиріг або млинці із сиром, торт «Наполеон» або шоколадна ковбаска, сирні вафельки або домашнє «баунті» - погодьтесь, лише назви цих страв викликають непереборне бажання з’їсти чогось смачненького, водночас, не дуже корисного для здоровя та фігури.

А якщо ми вам скажемо, що можна усе це готувати вдома, та ласувати цими стравами, і при цьому не гладшати? Так, усе у ваших руках!

За консультацією щодо того, як можна худнути смачно та харчуватись без шкоди здоров’ю –

звертайтесь до тренера Вікторії Каліщук!

Як захистити свої права на карантині та вирішити юридичні питання у Луцьку

Волинського адвоката Ірину  Міщук, справжнього професіонала у своїй галузі,  легко завести цікавою справою. Вона завжди скрупульозно вивчає всі матеріали справи, досконально вивіряє позицію, ретельно відбирає докази. Якщо вже вона за справу взялася, доведе її до кінця.

Ірина Міщук працює юристкою 15 років, адвокаткою – більше 10. Спеціалізується в основному в галузі кримінального права. Хоча за цивільні справи береться також. Має досвід роботи в господарському та адміністративному праві.

А ще у своїй професійній адвокатській діяльності коригується повагою до кожного клієнта без винятку. «Не має різниці чи це підозрюваний, чи потерпілий, в першу чергу, це – людина», - акцентує  Ірина.

Відтак карантин, запроваджений в Україні через поширення коронавірусу, вніс зміни до сталого життя. Система правової допомоги не стала винятком. Адвокати призупинили особистий прийом громадян, а правові послуги надаються дистанційно.

Щоб захистити свої права під час карантину та  отримати професійну юридичну консультацію у сфері кримінального, цивільного, господарського та адміністративного права, звертайтесь до Ірини Міщук

 (050) 432 86 64

 (067) 217 93 91

imischyk@ukr.net

Де можна отримати якісні митно-брокерські послуги на Волині

Ваша організація чи фірма займається зовнішньоекономічними операціями? Вам потрібно розмитнити вантаж на кордоні? Ви не знаєте, як швидко та юридично грамотно оформити проходження  вантажу? Митниці закриті через карантин та світову пандемію коронавірусу, і ви в розпачі, адже ваш вантаж «застряг»?

Тоді вам обов’язково потрібно скористатись послугами митного брокера!

У Луцьку та на Волині справжніми професіоналами на  ринку митно-брокерських послуг є група компаній «Глорія-Імпекс».

"Професійна компетенція спеціалістів компанії,  досвід роботи із зарубіжними партнерами та надійність дозволили зайняти лідируючі позиції серед партнерів та клієнтів", - акцентує директор компанії  Олександр Миколайович Галюк. 

Група компаній «Глорія-Імпекс» надає повний комплекс митно-брокерських послуг для великих та малих підприємств, а також для приватних підприємців-фізичних осіб.

Брокери  компанії допоможуть оформляти угоди на поставку товарів, консультують під час оформлення документів, ведуть юридичний супровід до завершення оформлення вантажів.

Важливо, що «Глорія-Імпекс» працює по всій території України та пропонує повний спектр на ринку митно-брокерських послуг, який охоплює Волинську, Львівську, Житомирську митниці ДФС України.

Серед послуг компанії:

  • акредитація на митниці;
  • підготовка пакету митних документів, професійний переклад на англійську, німецьку та польську мови;
  • декларування товарів, оформлення митної декларації;
  • визначення коду УКТЗЕД;
  • оформлення міжнародних фітосанітарних, ветеринарних сертифікатів, а також сертифікатів походження товарів;
  • митне оформлення в режимах: імпорт, експорт, реімпорт, реекспорт, транзит, тимчасове ввезення, митний склад, переробка на митній території;
  • розрахунок митної вартості;
  • цілодобовий юридичний супровід і консультування з усіх питань щодо співпраці з митницею. Представництво в суперечках з державними митними органами.

Щоб скористатись цими послугами, Вам варто лише зателефонувати – і Ви отримаєте повний спектр митно-брокерських послуг «під ключ»!

Центральний офіс, м. Луцьк:

ТОВ «ГЛОРІЯ-ІМПЕКС»

gloria-impex.com

Директор: Олександр Миколайович Галюк

+38 (067) 208 74 47

Волинська обл., с. Струмівка,

вул. Рівненська, 4/301

+38 (0332) 772-927

+38 (0332) 772-926

 +38 (050) 788-3333

 +38 (067) 208-7535

info@gloria-impex.com

Як під час карантину не зійти з глузду та зайнятись особистісним розвитком

Карантинні обмеження, ураган інформації зі всіх сторін, від якої стає моторошно, панічні атаки та стан постійного стресу навіть в тих, хто до карантину вважав себе стресостійким, фінансові проблеми та дистанційне навчання  школярів, що забирає масу сил та нервів у батьків – такою є реальність.

Тому дуже важливо знати, як не зійти з розуму, зберегти  здоровий глузд, та чекати на закінчення карантину, аби з головою поринути у нове життя, із новими ідеями та планами, насолоджуватись кожною щасливою миттєвістю життя.

І в цьому вам прийдуть на допомогу онлайн-консультації  психологині, власниці тренінг-центру EGO Дарина Самолюк.

«Для усіх ситуація #коронавірус та #карантин - випробування. Мотиви, причини різних емоційних станів - в кожного різні.

Якщо до карантину ви мали невирішені ситуації, проблеми, що супроводжувались переживаннями та складними емоційними станами – карантин це міг загострити, і ви маєте всі шанси відчувати «емоційну солянку», безвихідь, паніку, депресію. Якщо це так, краще звернутися до психолога.

Головне що хочу донести — у психолога консультуються ЗДОРОВІ люди, зі ЗДОРОВОЮ психікою. Психологія — це наука, що вивчає процеси, явища психіки в межах НОРМИ!

Серед моїх клієнтів багато людей, які прийшли не тому, що вже зовсім зле, пожежа, трагедія, руйнація (стосунків, кар’єри, здоров’я, самоприйняття). А тому, що хочуть КРАЩЕ, ЯКІСНІШЕ, НАТХНЕННІШЕ жити, почуватись, реалізовуватись, взаємодіяти!

І на завершення. Карантин закінчиться. Школи відкриють. Економіка запрацює. Вибори відбудуться. А неприємний присмак спогадів з карантину може залишитися надовго. Тому давайте його проведемо максимально гідно, максимально корисно та максимально результативно».

Дарина Самолюк є авторкою програм «Знайти покликання»,  «Лідер школа» для підлітків, проєкту «Перезавантаження» з туристичною компанією MAKINTOUR, трансформаційного тренінгу «Мрії здійснюються», ведучою МАК-клубу з використанням метафоричних асоціативних карт.

Зв’язатися з Дариною можна

050 37 47 557

t.me

instagram

facebook

Де у Луцьку та Волині знайти корм та ліки для домашніх тварин

У період карантину  нашим домашнім улюбленцям потрібен різноманітний корм , засоби гігієни, засоби захисту від кліщів, ліки та багато чого іншого.

Відтак зоомагазини «Природа» продовжують працювати!

У нас можна знайти усе необхідне для домашнього улюбленця:

  • сухі та вологі корма провідних виробників: «Homе Food» «RoyalCanin», «Purina», «Whiskas», «KiteKat», «Клуб 4 Лапи», «МісКіс»,
  • засоби захисту тварин від бліх та кліщів, краплі, таблетки,нашийники та шампуні: «Palladium», «Bayer», «Trixie», «Бар’єр»,«Природа»;
  • гігієнічні наповнювачі: «Animall», «Cristals», «Kotix», «Мурка»,«Комфорт», «Supercat»;
  • корм для рибок, гризунів, папуг:» Природа» , «Акваель»,«Акваєр»«Tera», «Vitakraft», «Verse-Laga», «Папужка»,«Лорі».

Представлені практично всі відомі бренди. Ми постійно розширюємо асортимент товарів, замовляємо товари різних виробників для того,щоб кожен клієнт міг вибрати товар на свій розсуд.

Також, замовити товари можна на сайті https://priroda.navolyni.com, або долучайтесь у групу Viber  «Зоохоббі на Волині».

Щоб приєднатися до вайбер-групи — натисніть тут.

При попередньому замовленні діятиме знижка -7 %. Телефон для замовлення - 0996333868 або 0667993400

Зоомагазини Вол.-Волинський (телефон для замовлення - 0665519168)

Щоб приєднатися до вайбер-групи магазину — натисніть тут.

ЗооВет Рожище (телефон для замовлення - 0956599644)

Щоб приєднатися до вайбер-групи магазину — натисніть тут.

Зоомагазини Нововолинська (телефон для замовлення - 0969913212)

Щоб приєднатися до вайбер-групи магазину — натисніть тут.

Окремо хочемо повідомити, що зоомагазин у "PortCity" та ветеринарна  аптека на Старому ринку, продовжать працювати після карантину. Всіх клієнтів просимо вибачення за незручності.

Яке таксі у Луцьку в умовах карантину працює за єдиним тарифом

Служба «Еліт-Експрес таксі»  - цілодобова служба замовлення таксі в місті Луцьку.

У нас Ви можете замовити автомобіль будь-якого класу, який гарантує комфорт, надійність і безпеку поїздки.

Наші  водії-професіонали мають «Спеціальну перепустку» на перевезення під час карантину, з печатками Луцької міської ради, спеціалізованої дезінфекційної служби та з печаткою служби таксі, на яку працює.

Окрім «Спеціальної перепустки», кожен наш водій має в автомобілі засоби індивідуального захисту, медичну довідку, ліцензію на перевезення, страховку, довідку про проходження техогляду автомобіля, тимчасовий реєстраційний талон, шляховий лист та інші документи, необхідні для перевезення людей.

На карантинний період всі служби матимуть єдиний тариф – 6 гривень за кілометр по місту, 35 гривень – посадка і 10 гривень за кілометр за межами міста.

Телефони (цілодобово):

(050) 5544656  

(050) 5864838 

(067) 8022808  

(093) 8486661

15-61

Виклик таксі «ЕЛІТ-ЕКСПРЕС» доступно також через мобільний додаток «Є- Експрес», який можна завантажити через GooglePlay Market або AppStore.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, карантин, коронавірус, спорт, харчування, таксі, психологія, тварини, адвокат, юристи, митниця
В тему