В центрі уваги

Ситна і тепла допомога волинським медикам від WEST AUTO HUB та кафе Kitchen

Ситна і тепла допомога волинським медикам від WEST AUTO HUB та кафе Kitchen

У період пандемії коронавірусу та карантину багато закладів і установ зачинені. Проте в ці складні часи збільшилося навантаження на екстренні служби. Вони працюють в посиленному режимі, тому потребують нашої допомоги. 

Так, компанія WEST AUTO HUB підтримала соціальну акцію з забезпечення харчуванням Волинської обласної клінічної лікарні.

Працівники медичного закладу щодня безкоштовно отримують гарячі страви від кафе Kitchen. Харчування в боксах одразу доставляють в приміщення лікарні.

“Зараз непростий час, тому нам усім важливо бути злагодженими. Працівники медичних установ стоять на передовій у боротьбі з вірусом COVID-19, тому особливо потребують нашої підтримки. Це маленький внесок для того, аби їх було комфортно працювати, однак саме такі речі є важливими”, — зазначила керівник компанії WEST AUTO HUB Юлія Риковська.

Юлія Риковська
Юлія Риковська

Кафе Kitchen щодня готує комплексні обіди та вечері для медиків, а працівники WEST AUTO HUB щодня доставляють їх до лікарні. 

Співвласник Kitchen Андрій Котищук розповів, що медики отримують збалансовану їжу, а їхні побажання враховують при формуванні меню.

"На час, коли лікарі задіяні до боротьби з пандемією, ми вирішили забезпечити їх харчуванням...  Коли ми сидимо всі вдома — медики працюють і зосереджені на своїй роботі", - сказав він. 

Тож, аби працівники Волинської обласної клінічної лікарні не відволікалися на думки про те, як і що поїсти, благодійники забезпечують їх повноцінними гарячими стравами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, медицина, Фото
В тему