В центрі уваги

Їж і худни: новий фітнес-проект закладу «Кitchen» від WEST AUTO HUB

Їж і худни: новий фітнес-проект закладу «Кitchen» від WEST AUTO HUB

Швидко, смачно, корисно та дешево – такі пріоритети при складанні меню ставили перед собою творці нового кафе із домашньою кухнею «Kitchen», яке відкрилося у комплексі автомобільних послуг WEST AUTO HUB.

Постійними гостями кафе є працівники сервісного центру МВС, сертифікаційних лабораторій, безпосередньо співробітники WEST AUTO HUB, власники авто, що користуються послугами комплексу, та інші. Крім того, скуштувати страви, приготовані із душею, приїжджають справжні поціновувачі української кухні, які вже оцінили смакоту їжі від «Кitchen». Отож, щодня у кафе людно.

«Зважаючи на корпоративні культуру та дух, розуміючи, що офісна робота часто-густо не дозволяє харчуватись не лише смачно, а й корисно, та переймаючись здоров’ям своїх працівників, керівництво WEST AUTO HUB з 3 березня запровадило досить цікавий експеримент у співпраці із «Kitchen» та фітнес-клубом «Будуй Тіло», — розповідає маркетолог кафе Юрій.

Зокрема, провели розіграш між працівниками компанії, і тепер двоє переможниць, Дарина Мазур та Оксана Бречко, мають унікальну можливість тричі на тиждень займатися безкоштовно в фітнес-клубі з індивідуальними тренерами, Іллею та Максимом. Вони визначили рівень фізичної підготовки дівчат та склали для кожної індивідуальну програму тренувань.

Тренери «Будуй Тіло» ретельно стежать за тим, що їдять їхні підопічні протягом дня, бо заняття спортом та фітнесом – це тільки половина справи для досягнення спортивного вигляду. Звісно, снідають та вечеряють дівчата вдома, надсилаючи щоденний звіт своїм наставникам.

А ось повноцінний корисний обід, із врахуванням рекомендацій тренерів та необхідної кількості кілокалорій, макро- і мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, учасницям проекту пропонує «Кitchen».

«Хочу зауважити, що збалансоване фітнес-меню мають змогу оцінити і інші відвідувачі кафе. Так, в це меню входить салат (100 г), каша (120 г), м'ясо (100 г), висівковий хліб (20 г), овочевий суп без картоплі, овочі на пару (120 г)», - розповідає Юрій.

До слова, фітнес-проект від WEST AUTO HUB є пілотним, відтак розрахований лише на місяць. Однак вже зараз у компанії розглядають можливість його продовження та міркують, як обрати учасників.

Більше інформації про тренування і харчування, враження учасниць і тренерів, а також багато іншого — читайте у наступних публікаціях про проект.

Саме тут харчуються учасниці проекту від «Кitchen»
Саме тут харчуються учасниці проекту від «Кitchen»

Саме тут харчуються учасниці проекту від «Кitchen»
Саме тут харчуються учасниці проекту від «Кitchen»

«Кitchen»
«Кitchen»

«Кitchen»
«Кitchen»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, Здоров'я, здоровий спосіб життя, спорт
В тему