В центрі уваги

Де у Луцьку купити шпалери, як у Сільвіо Берлусконі або Кім Кардашьян

Де у Луцьку купити  шпалери, як у Сільвіо Берлусконі або Кім Кардашьян

Чому так важливо правильно обрати шпалери на стіни у Луцьку? Тому що 80% будь-якого приміщення складають саме стіни. Стіни приковують погляд, коли лишень заходиш до квартири чи будинку. Отож, вдало підібрані шпалери можуть кардинально змінити загальний дизайн при повному ремонті, а можуть трансформувати кімнату до невпізнанності, якщо ви не плануєте робити ремонт усієї квартири чи будинку, а просто бажаєте «освіжити» інтер’єр.

При виборі шпалер покупці часто звертають надмірну увагу на малюнок. Проте технічні характеристики цього рулонного матеріалу першочергово важливі.

Звісно, ви можете прийти у будь-який магазин та обрати шпалери, користуючись інтуїцією та обираючи навмання, лишень тому, що  вони подобаються візуально. Але тоді будьте готовими до того, що покупка може виявитись невдалою – шпалери не підійдуть за розміром, кольоровим рішенням, якість виявиться сумнівною тощо. Отож, про невдалу покупку ви будете згадувати протягом багатьох років. Натомість вдумливий підхід до вибору шпалер допоможе вам заощадити не тільки час, а й гроші на ремонт приміщення.

Розібратися у всіх нюансах шпалер, дізнатися, які шпалери підходять для спальні, вітальні, коридору, кухні, дитячої кімнати, чим відрізняються вінілові шпалери від флізелінових, чому ціна на паперові шпалери менша від бамбукових, як купити оригінальні італійські чи якісні німецькі шпалери на стіни – відповіді на усі ці питання ви отримаєте під час детальної консультації у магазині «Даніель» в Луцьку.

У магазині шпалер «Даніель» представлені новинки європейського ринку оздоблювальних матеріалів, повні каталоги всесвітньовідомих виробників шпалер, натомість ціни вас приємно здивують, адже у магазині – постійно тривають різноманітні акції та діють знижки до 50% на шпалери з минулорічні колекцій. 

Чому шпалери на стіну від магазину «Даніель» – це круто та вигідно

Шпалери користуються заслуженою популярністю як оздоблювальний матеріал, адже вони легко клеються на стіну, і ремонт виконати досить просто та без додаткових затрат часу. Крім того, при потребі їх легко відклеїти, що, безперечно важливо для тих, хто любить кожні 2-3 роки оновлювати інтер'єр в своєму будинку або квартирі.

Отож, магазин «Даніель» у Луцьку пропонує:

  • шпалери високої якості від провідних італійських, німецьких, французьких, бельгійських компаній-виробників;
  • у великому асортименті різних кольорів стилю та видів, з різними принтами чи орнаментами;
  • фотошпалери за індивідуальним замовленням;
  • доступні ціни на шпалери приємно дивують;
  • більше 500 видів шпалер у наявності, та більше 10 000 видів шпалер під замовлення. З повним асортиментом ви зможете ознайомитись у 200 каталогах, які знайдете у магазині.
  • швидке виконання замовлень – 1-2 дня.
  • постійно оновлення асортименту.
  • увесь товар має відповідні ліцензії.
  • шпалери від світових брендів – за цінами вітчизняних. Адже у магазині постійно проводяться цікаві акції та розпродажі. Шпалери з минулорічних колекцій ви зможете придбати за 50% знижкою.
  • в межах міста – можлива безкоштовна доставка.

Важливо! Навіть найякісніші дорогі шпалери можна зіпсувати, якщо клеїти їх візьметься горе-майстер. Відтак, у магазині «Даніель»  вам нададуть контакти кваліфікованих майстрів.

Елітні італійські та німецькі шпалери у Луцьку

Які шпалери краще підійдуть для стін: основні різновиди

Який тип шпалер краще підійде – у відповідь на це питання, яке цілком закономірно у вас виникне першим, варто знати термін служби даних шпалер, їх екологічні показники (особливо важливо при виборі шпалер у дитячу), склад тощо.

Отож, в магазині «Даніель» ви можете придбати:

  • Паперові шпалери  - екологічні (здатні «дихати»), дешеві та зручні у використанні (не вимагають спеціального клею), мають різноманітний дизайн.
  • Вінілові шпалери – складаються з паперової або тканинної основи, та мають у складі  вінілову плівку або спінений вініл. Шпалери вінілові добре згладжують можливі дефекти стін, та потребують спеціального клею.

Будьте обережні при вирівнюванні стиків. Неакуратне накладення пласта на пласт дасть опуклий шов.

  • Акрилові шпалери  -  за характеристиками схожі до вінілових, однак  замість вініла використовується акрил - специфічна полімерна субстанція. Згладжують можливі дефекти стіни. Вимагають використання спеціального вінілового клею.

Акрилові шпалери досить міцні та не бояться помірної вологи. У разі забруднення їх можна  протирати м'якою ганчіркою, злегка змоченою у воді без миючого засобу.

Важлива особливість – при поклейці вінілових шпалер доведеться довгий час тримати приміщення закритим, адже шпалери дуже чутливі до температурних перепадів.

  • Флізелінові шпалери - міцні, довго служать (7-8 років). Ціновий сегмент – середній.

Шпалери не згладжують великих нерівностей, однак прекрасно декорують маленькі щілинки і тріщинки. Вимагають спеціального клею, однак в процесі поклейки не роблять пухирів та не розтягуються.

Види флізелінових шпалер:

  • монотонні, частіше білого кольору, створені під акрилову або латексну фарбу;
  • з шовкографічним дизайном;
  • рельєфні.

Флізелінові та вінілові шпалери схожі зовні, проте флізелін здатен пропускати повітря.

  • Фотошпалери – під індивідуальний розмір, який вказує замовник. Фотошпалери на стіну не тільки гармонійно доповнять інтер'єр, але дають можливість втілити у життя різні декоративні задумки.

Креативні та концептуальні, шпалери прикрашають будь-який дизайн, адже мають багато різновидів за тематикою: 3D фотошпалери, Квіти, Арт, Місто, Природа, Дитячі, Фрески, Море, Карти, Ретро та чорно-білі, Їжа та напої, Тварини, Космос, Техніка і транспорт, Лофт, Японські та просто сади, Замки, Постери, Гламур, Фільми тощо.

Фотошпалери можна використовувати у будь-якому приміщенні: в спальні, вітальні кухні,  дитячій, передпокої, ванній кімнати, офісі.

Щодо текстури, то фотошпалери можуть бути на флізеліновій або на паперовій основі. 

Окрім стін, фотошпалерами прикрашають підлогу, двері та стелю.

  • Шпалери з тканини (текстильні) - головною їхньою особливістю можливість поєднання з інтер'єром будь-якого стилю. Завдяки текстильним шпалерам поверхня стін стає об'ємною, відтак вони ідеально підходять для декорування вітальні, спальні, кабінету.

Італійська якість Zambaiti Parati – за українськими цінами

Італійські шпалери преміум-класу тепер можна купити у Луцьку! Ціна на італійські шпалери Zambaiti вас приємно здивує!

Шпалери преміум-класу від компанії-виробника Zambaiti Parati, досвід якої вимірюється 50-річною діяльністю, створені для людей, які цінують якість і естетику.

Натхненні модними тенденціями в неповторному італійському стилі, Zambaiti Parati щорічно виробляє кілька колекцій шпалер. Гарантією неповторного і завжди актуального стилю італійських шпалер є те, що і відділ розробок, і виробничий комплекс компанії розташовані в Бергамо, недалеко від Мілана. Саме там  народжуються і розвиваються найбільш інноваційні тенденції ринку.

Марки «Zambaiti Parati» і «Murella» є продукцією найвищої якості, яка і прославила компанію «Zambaiti» в усьому світі.

Про ступінь якості цих шпалер з Італії свідчить той факт, що саме їх обрав для дизайну свого будинку Сільвіо Берлусконі, італійський політик, колишній Прем'єр міністр Італії, один з найзаможніших медіа-магнатів в Італії.

При виробництві шпалер Zambaiti Parati застосвуються особливі технології, зокрема вкраплення в полотна кварцових гранул. Це дає можливість шпалерам зберігати чудовий  зовнішній вигляд протягом 15-20 років, та підвищує міцність полотен.

При нанесенні малюнка використовуються два методу тиснення - гарячий і холодний. Від обраного методу залежить характер і властивості візерунка.

Залежно від основи шпалер Zambaiti Parati, їх можна розділити на категорії:

  1. Вінілові на паперовій основі. Підходять для оформлення вітальні, спальні, дитячої або робочого кабінету, передпокою.
  2. Вінілові на флізеліновій основі. Мають високу міцність, стійкі до вигорання і дбайливого чищення.
  3. Вінілові . Можна мити, стійкі до вигорання. Використовуються в приміщеннях з підвищеною вологістю, таких як кухня, ванна.
Більше 10 тисяч видів шпалер у Луцьку

Rasch – європейський аристократичний дизайн 

Німецькі шпалери фабрики Rasch (Раш) по праву є синонімом найвищої якості і благородного дизайну. Колекції шпалер з Німеччини представлені шістьма тисячами артикулів вінілових, флізелінових і паперових шпалер.

Серед переваг шпалер Rasch:

  • Екологічна безпека. Так, паперові шпалери Раш можна без побоювань використовувати для оформлення дитячих кімнат. Зважаючи на демократичні ціни, оновлювати стіни можна хоч кожного року, адже разом із віком змінюються вподобання вашої дитини.
  • Вінілові і флізелінові матеріали мають підвищену стійкість до механічних пошкоджень, деформацій, вологи і УФ-променів. Вони прості в монтажі та догляді.
  • Різноманітність малюнків і фактур дозволяє підібрати покриття до будь-якого стилю оформлення.
  • Широкий діапазон цін за рулон шпалер.
  • Гарантія виробника на стійкість до вигорання — 5 років.

Так, нещодавно Кім Кардашьян і Каньє Уест показали свій будинок в Лос-Анджелесі з мінімалістичним інтер'єром, який виглядає досить незвично. До речі, репер описує особняк як «футуристичний бельгійський монастир». Неабияку родзинку у загальний стиль будинку вносять саме шпалери Rasch, у світлих – для більшості кімнат, та рожевих – для їхньої дочки Норт, тонах.

Французькі, англійські, бельгійські шпалери – у Луцьку

Також у магазині шпалер «Даніель» у Луцьку можна придбати шпалери:

  • Marburg (Німеччина) - це флізелінові, паперові, текстильні і вінілові шпалери, виготовлені з використанням новітніх технологій.
  • Erismann (Німеччина) – шпалери на флізеліновій основі, під фарбування, вінілові, а також шпалери дуплекс з тисненням.
  • AS Creation (Німеччина) - це паперові, флізелінові, текстильні, вінілові і структурні покриття, виготовлені за новітніми технологіями.
  • Limonta (Італія) - виготовлені з міцного матеріалу - вінілу і флізеліну. Матеріал добре протистоїть волозі, високим температурам, механічним пошкодженням, а також з часом не вигорає на сонці.
  • Ugepa (Франція) – виготовлені із застосуванням високотехнологічного обладнання із застосуванням екологічно чистих якісних матеріалів.
  • Grandeco (Бельгія) – паперові, флізелінові покриття для стін. Крім того, вінілові полотна, які виготовляють із надміцного вінілу, спіненого вінілу і компакт-вінілу.
  • Graham&Brown (Англія) - ексклюзивні паперові та флізелінові шпалери.

У магазині шпалер «Даніель» - постійно діючий розпродаж минулорічних колекцій по всім виробникам  -50%

Шпалери «Даніель»

Луцьк, вул. Єршова, 11

ТЦ «Глобус»; 2 -ий поверх

0688380262

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, Ремонт
В тему