В центрі уваги

У Луцьку в «Промені» — допрем'єрний показ нового мультфільму від PIXAR

У Луцьку в «Промені» — допрем'єрний показ нового мультфільму від PIXAR

Кінотеатр Multiplex, що в РЦ «Промінь», запрошує вас на допрем’єрний показ нового мультфільму від легендарної анімаційної студії PIXAR – «Уперед».

Дія фільму розгортається в чарівному світі, населеному ельфами, тролями, кентаврами і іншими істотами, - повідомили в кінотеатрі. Колись їх світ переповнювала магія, але з часом все стало інакше, і тепер істоти живуть звичайним життям. Мама двох братів-ельфів Іена і Барле Лайтфут дала їм чарівний посох, який їм заповідав їх тато, який працював бухгалтером, перед своїм зникненням, коли їм обом виповниться 16.

За допомогою чарівного каменя в цьому посоху брати зможуть повернути свого батька на одну добу. В результаті вдалося повернути тільки нижню частину його тіла, і брати вирушають в подорож незвичайними місцями, щоб вдосталь насолодитися одним днем з татом. І в цій пригоді вони також з'ясують, куди поділася магія з їх світу

Світова прем’єра мультфільму - 5 березня, але кінотеатр Multiplex відкриває допрем’єрний показ мультфільму «Уперед», який відбудеться 29-го лютого.

Лише один день, та  лише чотири сеанси!

Купуйте квитки за посиланням - https://multiplex.ua/ua/movie/353007#29022020

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Промінь, луцьк, культура
В тему