В центрі уваги

Де у Луцьку замовити фасадні касети з металу (фото)

Де у Луцьку замовити фасадні касети з металу (фото)

Якісно, надійно, модерно, красиво та за вигідною ціною – це все про фасадні касети з металу, які нещодавно почали випускати у луцькій компанії «Євродах Центр».

Варто зауважити, що фірма «зайшла» на ринок вже більше 20 років тому.

За словами директора «Євродах Центру» Миколи Дацюка, фасадні касети з металу ідеально підходять для офісних приміщень, магазинів, аптек та іншої комерційної нерухомості. Їх виготовлюють з металу 0,5 міліметра, а розміри є різні. Окрім стандартних, також роблять на індивідуальне замовлення. Максимальний розмір касети - 80 на 80, адже, як зазначив Микола Дацюк, це прив’язано до можливості обладнання.

«Деякі елементи можна використовувати і в приватному будівництві. Зокрема для лицювання димоходів, закінчень покрівлі, а також їх можна використовувати для вставок на фасадах», - сказав директор компанії.

До слова, раніше ми вже писали, що також тут продають покрівельні матеріали, мансардні вікна, комплектуючі елементи для покрівлі, стінові матеріали тощо.

«Ця тема в Україні не нова, але в Луцьку вона не розвинена. Звісно, ми не перші, хто в обласному центрі виготовляє такий вид фасаду, але ми перші для кого це є пріоритетним. Адже для того, аби виготовити касету потрібно мати професійне обладнання та добре навчених працівників», - зазначив Микола Дацюк.

Також він додав, що ціновий сегмент на касети на їхній фірмі є посереднім.

«Воно виглядає дуже стильно, сучасно. До всього ж, ми маємо різну кольорову гамму. Клієнту можемо запропонувати на вибір 11 кольорів, а за їхнім бажанням можна поєднувати кілька кольорів фасаду», - зазначив директор.

Фасадні касети розраховані на 30 років експлуатації, також у фірмі дають 10 років гарантії.

«Але зазвичай такий фасад більш довговічний і клієнтам не потрібно буде його міняти 40-50 років. Також він не потребує ніякого догляду: зробили і забули. А в разі пошкодження можна легко відкрутити касету та швидко її замінити», - підкреслив Микола Дацюк.

Асортимент фасадних касет за місяць планують викласти на сайті, а наразі ви можете ознайомитися з іншою продукцією компанії. А на YouTube-каналі Миколи Дацюка власні послуги презентують справжні майстри своєї справи: архітектори й дизайнери, покрівельники, муляри, спеціалісти з гідроізоляції, штукатури тощо.

ВИ МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ КОМПАНІЮ  «ЄВРОДАХ» ЗА АДРЕСОЮ:

м.Луцьк,

вул.Володимирська, 91а

АБО ЗВ’ЯЗАТИСЯ З НИМИ ЗА НОМЕРАМИ ТЕЛЕФОНІВ:

+38 (067) 332-50-78

+38 (050) 438-38-78

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь
В тему

Останні матеріали