В центрі уваги

Де розважитися у різдвяні вихідні в Луцьку?

Де розважитися у різдвяні вихідні в Луцьку?

Луцьк багатий на різноманітні заклади, що пропонують смачну їжу і приємну атмосферу. Але так нудно просто сидіти за столиком, замовляючи чергову піцу чи порцію суші. Радіємо, що альтернатива таки є.

В Луцьку можна поєднати активний відпочинок, смачну кухню і додати різноманіття своємо відпочинку. Єдиний у місті цілодобовий заклад George`s Club, де одночасно працює три зали, в яких розваги на будь-який смак.

Тут знаходять собі місце такі різні люди, насолоджуючись відпочинком. Активні йдуть в боулінг, кмітливі - в більярд, а творчі - в ресторан-караоке. Хоча, такий поділ зовсім не потрібен, адже під час відпочинку завжди можна змінити заняття. Погравши в боулінг, піти на більярд, або ж поспівати в караоке.

Якщо вам особливо пощастило і саме зараз ви святкуєте день народження, то тут є можливість отримати знижку. На гру в боулінг та більярд 30% в день народження та тиждень після нього, а в караоке 20% на все меню, якщо ви зробите попереднє замовлення банкету.

George’s Club - це територія вашого відпочинку, яка ніколи не зачиняє свої двері.Боулінг та більярд працюють щодня цілодобово.Ресторан-караоке - щодня з 20:00.

Щоб забронювати столик телефонуйте 050 490 77 14. Доріжки для боулінгу бронюють за номером 050 490 77 13. George’s Club знаходиться в РЦ «Промінь» на третьому поверсі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, розваги
В тему