В центрі уваги

Волинська компанія спростила оформлення страхування авто

Волинська компанія спростила оформлення страхування авто
Менеджер відділу обслуговування клієнтів Вікторія Шляхтич та директор волинської регіональної дирекції компанії ARX Ліна Черчук

Комплекс автомобільних послуг WEST AUTO HUB розпочинає співпрацю зі страховою компанією ARX. Відтепер оформити страховий поліс на авто стане ще легше.

В офісі компанії за кілька хвилин можна оформити обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (автоцивілка) та страхування “КАСКО”.

“Ми пишаємося, що наші компанії стали партнерами для надання ще кращого та більш легкого комплексного оформлення автомобілів для наших клієнтів. Наша турбота про клієнтів завжди стоїть на першому місці, тому ми раді тому, що наші цілі з співпадають цілями компанії WEST AUTO HUB”, - зазначає директор волинської регіональної дирекції компанії ARX Ліна Черчук.

До речі, страхова компанія ARX - частина міжнародної канадської страхової групи Fairfax Financial Holdings. 25 років успішно працює на ринку України, 11 з яких під брендом АХА Страхування. Компанія є лідером страхування «КАСКО» 10-й рік поспіль та має 92 % задоволених клієнтів.

Щоб дізнатися більше про оновлену процедуру страхування, переходьте на сайт компанії WEST AUTO HUB

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: автомобіль, Волинь
В тему