В центрі уваги

Перманентний макіяж брів, губ, повік, ореолу грудей у Луцьку – якісно, стерильно, безболісно

Перманентний макіяж брів, губ, повік, ореолу грудей у Луцьку – якісно, стерильно, безболісно

Будь-яка жінка хоче виглядати ідеальною 24 години на добу, 7 днів на тиждень!

Саме тому варто зробити перманентний макіяж очей (повік), брів, губ – аби не просинатися мінімум на годину раніше та докладати зусиль, щоб привести себе в порядок день у день. Нарешті для жінок завершилась епоха глобального недосипу!

Така косметична послуга, як перманентний макіяж, на сьогодні користується заслуженою популярністю. Адже вона допомагає мати неперевершений вигляд, почуватися доглянутою та впевненою в собі. При цьому не забирає лишнього часу та зусиль зранку, які б жінка могла спрямувати на відпочинок, сон, приготування сніданку для  коханого чоловіка чи діток.

Тому для особистого комфорту та економії дорогоцінного часу жінки звертаються у салони краси, аби зробити своє життя простішим і якіснішим. Сучасні технології дозволяють виглядати бездоганною завжди, навіть о 6-ій ранку!

Сьогодні перманентний макіяж заслужено вважають інноваційною і цілком безпечною процедурою.

Переваги перманентного макіяжу очевидні:

  • змінює форму губ, виправляє асиметрію, додає насиченості кольору і чіткої форми контуру і найголовніше, приховує різні дефекти;
  • брови набувають більш чіткої форми, виправляє асиметрію, вони наповнені кольором, але при цьому мають дуже натуральний вигляд. Красиві доглянуті брови давно стали must have 21 століття.
  • перманентний макіяж повік (стрілки) позбавить вас від олівців і підводок, і найголовніше, від болісних старань намалювати лінії однаковими;
  • економлять час і сили.

При цьому варто пам’ятати, що перманентний макіяж передбачає несення пігменту за допомогою голки поверхнево в шкіру. Тобто, по суті, це довготривалий мейк-ап - перманентний макіяж тримається на обличчі  в середньому від року до двох.  

Його не можна змити якимись косметичними засобами або, якщо ви економите  - простою водою. При цьому не забувайте, що економити можна на будь-чому, але не на обличчі та загалом здоров’ї! – саме тому варто довіряти лише професіоналам у сфері «beauty».

Хочете завжди посміхатися і бути красивими та, в першу чергу, здоровими?  Бажаєте бути майстром перманентним макіяжем та професіоналом у своїй справі,  і мати багато вдячних постійних клієнтів? 

Тоді вам до Марини Попович – майстра перманентного макіяжу, офіційного тренера міжнародної Академії перманентного макіяжу Academy-S від Святослава Отченаш!

Перманентний макіяж: навчання в Academy`S by Sviatoslav Otchenash

«Моє першочергове правило у перманентному макіяжі – це якість. Якість в усьому: в наданні косметичних послуг, використанні матеріалів (пігментів, анестезії), навчанні тощо.

Коли я вирішила стати професіоналом в бьюті-сфері та обрала надання послуг перманентного макіяжу, то, в першу чергу, ретельно вивчала цей ринок. Орієнтувалася на європейську якість, європейську сертифікацію.

Чому саме європейська якість? Тому що в Україні, на жаль, ніхто не контролює такі послуги, як для прикладу, перманентний макіяж. Відтак жінки приходять «за красою», а отримують натомість неприємні наслідки.

Ознайомившись з декількома школами-курсами по перманентному макіяжу, зупинила свій вибір на Академії Святослава Отченаша», - розповідає Марина.

Академія Святослава Отченаш пропонує інновації в роботі, найвищі стандарти якості продукції та обладнання, а також унікальну систему навчання.

Цей проект є результатом більш ніж 10 років активної роботи в галузі індустрії краси, постійного розвитку та експериментів лише з однією метою - створити інноваційний підхід, який допомагає отримати найкращий досвід у галузі краси.

Academy-S - це досконала система навчання, можливість кар'єрного росту в найсильнішій команді професіоналів світу.

«Закінчивши рік тому навчання в Академії, отримала базові навички в цій сфері. Але не зупинилася на досягнутому, адже розуміла, що якість надання послуг по перманентному макіяжу можна підтримувати лише за умови постійного особистого вдосконалення та відданості своїй справі.

На сьогодні я маю статус CraftMaster, який надає мені право офіційно викладати іншим студентам техніки перманентного макіяжу, затверджені в Academy-S, а також використовувати сертифіковану продукцію.

В Україні статусу  CraftMaster досягли лише троє людей – представники Києва, Дніпра (Александрії) та я, Марина Попович. 

Базовий курс перманентного макіяжу від всесвітньовідомої AcademyS by Sviatoslav Otchenash найпопулярніший в світі! Методика навчання розрахована як на починаючих майстрів, так і з досвідом роботи!

Так, базові техніки виконання перманентного макіяжу, розроблені Святославом Отченаш, які я маю право викладати в Академії,  охоплюють:

  • мікропігментацію брів. Magic Shading - Техніка затінення брів
  • мікропігментацію губ. Aquarelle Technique - природний ефект
  • мікропігментацію повік. Classic Eyeliner Technique

Якщо ви хочете добитися висот в професії ПМ, а також стати частиною великої команди професіоналів - цей курс для вас!

  • Тривалість курсу 6 днів!
  • В курс входить: теорія основних технік AcademyS, відпрацювання ескізів на папері, постановка руки на латексі, відпрацювання на живих моделях.
  • Всі студенти базового курсу отримують стартовий набір в подарунок (машинка не входить)!
  • Всі студенти отримують безкоштовні онлайн консультації з підтримкою і відповідями на всі питання по технікам базового навчання!
  • Сертифікат Міжнародного зразка!
  • Не зволікай, кількість місць обмежена!!!

Додаткова інформація за телефоном +380673326490

Після 6-денного курсу студент отримує статус ARTIST, який свідчить про отримання якісних знань щодо технік перманентного макіяжу, затверджених в Academy-S. Надалі майстер ARTIST може активно працювати, удосконалюючи техніку.

За результатами своєї роботи ARTIST може набути статусу  ROYAL ARTIST  - що буде свідчити про високу якість надання перманентного макіяжу та набутий професіоналізм світового рівня.

Сертифікати  Academy-S – міжнародного рівня, тому ті, хто пройшов навчання, можуть працювати по всьому світу.

Наступною сходинкою в навчанні є CraftMaster  - сертифікат цього рівня надає право викладати навчання перманентному макіяжу інших студентів, організовувати власні курси від  Academy-S. Відтак, для отримання статусу CraftMaster потрібно отримати схвальні відгуки від всіх CraftMaster світу. На сьогодні, це 56 професіоналів.

Майстри Academy-S є постійними учасниками дискусій та майстер-класів на найважливіших світових форумах у галузі індустрії краси та PMU.

Відтак Академія Святослава Отченаш – це вже не просто тенденція,  а справжній стандарт в індустрії краси!

Тому запрошую приєднатися до команди професіоналів, стати студентом Academy-S, незалежно від професії чи попереднього досвіду! Висока відданість та наполеглива праця допоможуть вам може стати справжнім професіоналом у beauty-сфері світового рівня!

Перманентний макіяж: як доглядати після процедури

Перманентний макіяж являє собою тимчасову корекцію будь-яких рис обличчя по бажанню клієнта та можливість знову змоделювати їх через деякий час.

При процедурі пігмент імплантують на незначну глибину епідермісу за допомогою спеціальної машинки або маніпули. Як правило, після процедури фарба тримається від 1,5 до 2 років.

Для безболісного виконання перманентного макіяжу використовується анестезія, в склад якої може входити лідокаїн, ультракаїн, прилокаїн, тетракаїн, адреналін.

Процедура триває в середньому 2,5 години.

Обов’язкові умови догляду шкіри після перманентного макіяжу:

  • категорично заборонено протягом 14 днів відвідувати сауну, басейн, солярій, гарячі ванни, 7 днів не мочити брови,
  • влітку захищатись від ультрафіолетового проміння, не відвідувати косметолога (скраби, пілінги). Якщо був татуаж губ, не вживати алкоголь без трубочки.
  • крем для використання порекомендує майстер перманентного макіяжу,
  • категорично забороняється здирати корочки.

Протипоказання перманентного макіяжу

Сучасний перманентний макіяж - практично безболісна і цілком безпечна процедура. Тим не менш, існують випадки та ситуації, в яких процедуру робити не можна (загальні протипоказання), або ж тимчасово утриматись або перенести дату проведення процедури (тимчасові протипоказання).

Загальні медичні протипоказання:

  • захворювання, пов'язані зі значним зниженням згортання крові (тромбофілія, гемофілія);
  • цукровий діабет (інсулінозалежна форма);
  • будь-яке хронічне захворювання в стані загострення;
  • інфекції і субфебрильна температура;
  • важкі захворювання внутрішніх органів, печінкова і ниркова недостатність;
  • стан імунодефіциту, ВІЛ, гепатит;
  • прогресуюча стадія псоріазу, псоріатичного висипання на обличчі;
  • епілепсія;
  • прийом стероїдних препаратів,
  • психіатричні розлади.

Тимчасові протипоказання:

  • нездужання, застуда;
  • вагітність і період годування груддю до 6 місяців після народження дитини;
  • менструація;
  • вживання алкоголю в день і 2 дні перед процедурою;
  • гіпертонія;
  • бронхіальна астма
  • дерматити і нейродерміти
  • герпес, заїди;
  • прийом препаратів, що розріджують кров;
  • використання поживних речовин для відрощування вій і брів;
  • ботокс;
  • опіки (менше 1 року);
  • операції, перенесені менше 7 місяців тому

Перманентний макіяж: ореол грудей – сучасні тенденції

«На сьогодні Святослав Отченаш розробив цілу лінійку пігментів для перманентного макіяжу, а також ореолу грудей.

Ця процедура дозволяє приховати шрами і рубці після операції, зробити ореоли однорідними за кольором, однаковими за формою. Перманентний макіяж ореолу грудей спрямований на виправлення естетичних недоліків.

Після проведення естетичної дермапігментаціі ореол грудей і камуфляжу післяопераційних рубців - кордони ореол і стики рубців зі шкірою - максимально м'які, виконані в техніці розтушовування», - розповідає Марина Попович.

Для тих жінок, які проходять лікування після онкології, перенесли операції по видаленню грудей в результаті хвороби, Марина проведе перманентний макіяж брів, губ та ореолу грудей АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО!

«Розумію, що боротьба з хворобою передбачає фінансові витрати, відтак «на красу» коштів не залишається.

Після хвороби та «хімії» жінки бояться на себе дивитися. Психологічно це підкошує. Тому хочу таким жінкам повернути бажання знову дивитися на себе в дзеркало», - зауважує майстер татуажу Марина Попович.

Відео перманентного макіяжу від Марини Попович 

Отож, бажаєте отримати природний, красивий та якісний перманентний макіяж у Луцьку від офіційного представника міжнародної Академії Святослава Отченаш?

Звертайтесь до CraftMaster Марини Попович!

Додаткова інформація за телефоном +380673326490

freedomartmar@gmail.com

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: макіяж, краса, Волинь, луцьк, навчання
В тему