В центрі уваги

Луцький гастропаб «London»: пориньте в атмосферу столітньої Англії (фото, відео)

Луцький гастропаб  «London»: пориньте в атмосферу столітньої Англії (фото, відео)

Затишний зал, масивні столи благородного шоколадного відтінку, дерев’яна дошка-меню, барна стійка з високими стільцями, дружні посиденьки за бокалом тягучого темного свіжого пива Guinness чи чаркою бурштинового віскі -  такою є атмосфера справжнього англійського гастропабу «London» у Луцьку.

Посидіти в пабі після робочого дня або у вихідні – абсолютно звичайна справа. Проте для справжніх поціновувачів добротного відпочинку важлива кожна деталь. А паб «Лондон» за кілька років своєї діяльності у Луцьку зумів завоювати прихильність найвибагливіших клієнтів.

Любителі пінного напою приходять сюди поласувати свіжим пивом та елем. А гурмани замовляють у пабі «Лондон» у Луцьку відмінний стейк.

Хтось хоче разом з друзями повболівати за улюблену команду, адже у пабі зручно дивитися трансляцію  футбольного матчу на величезних екранах телевізорів.

А хтось прагне не просто насолодитися їжею або випивкою, а й зануритися в цю унікальну атмосферу, подібну до якої у Луцьку більше не знайдеш.

Інтер’єр пабу «Лондон» - оазис стародавньої Англії в «серці» Луцька

Уся атмосфера гастропабу «London» Луцьк передає дух сторічної Англії. Адже інтер'єр виконаний в строгому, але багатому англійському стилі - власники  Pub London Луцьк знають, як створити справжнє свято «душі й  тіла» для своїх клієнтів.

Масивні дерев'яні столи та надзвичайно зручні дивани з добротної шкіри чорного  кольору добре гармоніюють з стінами та стелею.

При вході на відвідувачів очікує веселий чолов’яга Джонні – символ пабу, готовий будь-якої миті зіграти на волинці.

Хотілося б зазначити, що освітлення у пабі продумано до дрібниць.  Дизайнерські світильники добре поєднуються з елементами інтер'єру з темного дерева. Кожен із столиків підсвічується дуже «м'яко», а «джерела світла» не сліплять відвідувачів, як це нерідко буває. Це створює дуже затишну атмосферу, що розташовує до комфортного і розслабленого проведення часу. А оскільки гастро-паб не має вікон надвір, освітлення грає неабияку роль.

«Над дизайном пабу ми  працювали довго. А ще довше виношували саму ідею гастропабу у Луцьку, це була наша давня мрія.  Хотілося зробити щось надзвичайне, атмосферне, поєднати в нашому закладі все, що нам подобається в місцинах такого ж плану! Тому продумували кожну деталь – від меблів до картин, від меню до розваг», - розповідають власники  пабу Ольга та Ярослав Драннікови.

Читайте також

Першою ідеєю було створити класичний англійський паб, де б  чоловіки могли б випити пива після важкого робочого дня та повболівати разом з друзями за улюблені футбольну команду.

Проте Pub London став сучасним закладом, який підходить як великим компаніям, так і бажаючим посидіти у затишному бенкетному залі.  Як молоді, так і діловим людям. А також, звісно, для сімейного відпочинку. Атмосферні картини на стінах – авторські, їх намалював на замовлення власників волинський художник Олександр Дядіо.

Відтак у Pub London Луцьк комфортабельно розміститься як велика компанія, так і двоє закоханих. Тут є все для відпочинку в колі друзів, романтичної вечері, незабутніх зустрічей випускників, посиденьок з подругами або сімейного застілля - смачні страви та напої, затишна атмосфера, приємна музика та демократичні ціни.

Варто зазначити, що в основному залі гастропабу можуть нагодувати-розважити до 80 людей.

Банкетка гастро-пабу – у  стилі англійського клубу

У затишній бенкетці «Лондону» зручно буде посидити у дружній компанії так би мовити «без приводу», а просто завдяки гарному настрою. А можна запросити своїх гостей на святкування ювілею, дня народження, чи іншого подієвого свята.

Окремий зал, обстановка і оздоблення якого нагадує англійські закриті клуби, які іноді можна побачити в старих кінострічках, вміщує до 20 відвідувачів.

До слова, банкети у Pub London Луцьк можна замовляти від 250 грн на одну людину. А ще    отримати суттєвий приємний бонус -  знижку 10% на усе меню.

Подивися футбол чи зіграй сам за улюблену команду – у «Лондоні» можливо все!

Подивитися визначний футбольний матч  на великих екранах телевізорів, грамотне розташування яких дозволяє з будь-якого місця закладу мати хороший огляд, ще й у компанії однодумців – хіба це не чудовий відпочинок для справжніх футбольних фанатів?

Тож у теплому атмосферному «Лондоні» в Луцьку любителі повболівати за рідну команду зможуть розслабитись,  попиваючи хмільні напої вприкуску з ковбасками, крильцями та іншими смаколиками. Але краще заздалегідь задуматися над тим, де подивитися матч і забронювати столик.

Ще однією фішкою пабу є настільний футбол – на іграшковому полі можна влаштувати дружній турнір, у якому залюбки позмагаються як дорослі, так і  діти.

«П’ятниця, вечір» – гайда у паб «Лондон» на пивну вечірку!

У гастропабі ««London» пропонують посмакувати легендарним пивом Ірландії – темним  стаутом «Guinness», смак якого захоплює і підкорює з першого ковтка!

А ви знаєте, що таке «стаут»? З давньоанглійського stout перекладається як гордий і відважний. Починаючи з 15-го століття це слово набуло іншого значення — міцний. Так називали будь-яке темне пиво з високим відсотком алкоголю.

І тільки в кінці 18-го століття ірландський пивовар Артур Гіннесс підібрав свій ідеальний рецепт пива з добре обсмаженого солоду, з паленим смаком і кавовим післясмаком, позначив його як окремий стиль і дав йому назву «стаут». З того часу так називаються тільки подібні до «Guinness» темні ельові сорти пива.

Читайте також

Окрім ірландського «Guinness» відвідувачам «Лондон» Луцьк прийдеться до смаку свіже пиво на розлив у Луцьку «Земан», від луцької пивоварні у повному асортименті, та нефільтроване пиво «Kronenbourg».

Тим, хто цінить незвичайні, а точніше, фруктові смаки, у  Pub London  запропонують ель вишневий, грейпфрутовий тощо.

Ваш віскі, сер!

Барна стійка в «Лондоні» не дуже велика, але для бажаючих посидіти біля бару місце знайдеться. Тим більше, тут є на що подивитися і з чого вибирати.

Для любителів міцних напоїв у Pub London Луцьк пропонують фірмові коктейлі Великобританії та великий асортимент бурштинового  віскі – цей якісний елітний алкоголь заслужено користується великою популярністю.

Так, «Johnnie Walker» – найбільш продаваний віскі в світі: щороку продається більше 130 мільйонів пляшок цього елітного напою.  Цікаво, що одним з поціновувачів Johnnie Walker Black Label був англійський прем'єр-міністр сер Уїнстон Черчілль. А обличчям рекламної кампанії Johnnie Walker Blue Label став оскароносний актор Джуд Лоу, який знявся в двох короткометражних роликах під назвою «Джентльменське парі».

Не оминіть увагою і улюблений багатьма Jägermeister. Так, у Pub London його охолоджують до нуля градусів, аби відчути приємний смак і гіркоту та смакувати нотками пряних трав.

Бажаєте зануритись у гастросвіт Великобританії? Тоді спробуйте страви з меню пабу «Лондон»!

Якщо у звичайний бар люди заходять випити свіжого пива, спробувати оригінальний коктейль або й  міцніші алкогольні напої, то у «Лондоні» варто спробувати автентичні  страви Великобританії -  адже луцький гастропаб  пропонує не лише різноманіття закусок та пивних дошок, а й традиційну британську та європейську кухні.

На справжніх гурманів тут очікують неймовірно смачна страва «Реберця від шефа», хрусткі курячі крильця, що добре смакують з крафтовим пивом, курячі гомілочки під особливим соусом з кунжутом тощо.

Не змогли вибратись на вихідних на пікнік за місто? Не проблема, адже у Луцьку в «Лондоні» пропонують баварські сосиски та стейки на грилі.

Зі стейків відвідувачам смакуватиме свинний, лососевий (стейк з лосося подають з соусом «Песто», помідорами та моцарелою), курячий. 

Їхній незабутній смак доповнять величезні порції салатів, назви яких свідчать самі про себе – Вестмінстер, Ірландський, Міс Марпл, Англійський теплий або Пивний  Guinness.

Для тих, хто любить більш легкі, але не менш поживні та смачні страви, варто замовити салат Вестмінстер з мідіями, перепелиними яйцями, маслинами та гострою заправкою.

Рекомендуємо звернути також увагу на салат «Ірландський», у складі якого вдало поєднуються куряче філе, сир, мариновані огірочки та печериці.

А для любителів сирів до вподоби прийде «Камамбер фрі», який готують у фритюрі до рум’яної скоринки та подають з медом. Він актуальний завжди - на сніданок, обід та вечерю. З сухим вином або з пивом.

Зголодніли? Замовляйте  ситний комплексний обід у «Лондоні» усього за 65 гривень!

А ви знаєте, що традиційний англійський сніданок вважається одним з найбільш ситних в світі?   До складу обов'язково входять яйця, бекон, тушена квасоля і хрусткі тости. Можна додати помідори або гриби. Друга частина сніданку включає: панкейки з варенням і вівсяна каша з вершками.

Тож розпочніть свій день у «Лондоні» Луцьк зі справжнього англійського сніданку:  яєчні з фірмовою ковбаскою, або омлету з беконом.

А завітавши до Pub London  Луцьк в обідню пору, можна отримати повноцінний смачний  комплексний обід.

Так, як варіант бізнес-ланчів, у Pub London  традиційно чотири варіанти на вибір. Пропозиція діє у будні дні з 12:00 до 16:00. Ціна задоволення всього 65 грн. Хліб та узвар входить в ціну обіду.

Що найбільше люблять їсти діти? Вірно, піцу! Тож у «Лондоні» для маленьких відвідувачів запропонують одну з найкращих піц в Луцьку: Цезарь, Пармська, «Три сири»,  London, Папероні тощо. В піцах від гастропабу у Луцьку тісто тонке, а начинки та сиру багато!

Цікавенькою новинкою у паб «Лондон» стала  піца «Фруктова»: на вершках, з моцареллою, бананом та карамелізованою грушею.

Також дітки залюбки поласують десертами – штрудель, чізкейк, морозиво (морозиво з фруктами: банан, яблука, шоколад, та  морозиво з чорносливом і бананом).

Окремо у Pub London  Луцьк є банкетне меню та фірмові страви – гольонка в апельсиновому соусі  або ребра «Від шефа», які  так і тануть у роті. А ті, хто спробував мідії, смажені у часниковому соусі, більше не зможуть не замовляти їх хоча б раз на тиждень.

– Для нас було головним, коли ми формували меню, аби продукти були завжди свіжі, а страви у меню актуальні. Тож ми щодня привозимо у паб усе свіже для всіх страв, що є у меню, – розповідає власниця пабу Ольга Драннікова.

Читайте також

Що таке Pub London  Луцьк – коротко про головні переваги!

  • Демократичні ціни і смачна їжа;
  • Зручне місце розташування;
  • Строгий, класичний інтер'єр англійського пабу;
  • Невеликий, затишний розмір закладу, приємна атмосфера;
  • Добре підібраний асортимент пива, що дозволяє задовольнити смаки будь-якого відвідувача;
  • Зручне розташування телевізорів з хорошим оглядом, що дозволяє з комфортом дивитися трансляції спортивних заходів;
  • Досить широкий вибір страв і закусок;
  • Привітний персонал.

В цілому, можна сміливо стверджувати, що гастробар «Лондон» у Луцьку добре відповідає його назві і поєднує в собі риси, властиві класичному англійському пабному стилю, та закладу, у якому на першому місці – смачна та різноманітна їжа, що задовільнить смаки будь-якого гурмана.

Дуже приємно, що в Луцьку є такий заклад, який не соромно порадити до відвідування гостям з-за кордону або самому зайти з компанією друзів і провести вечір в затишному місці, не виклавши за це необґрунтовано велику суму.

Тож завітайте до  Pub London Луцьк, де панує дух сторічної Англії, де знають, що запропонувати поціновувачам  хорошого відпочинку, де під класичний мелодійний рок «усіх часів та народів» так добре смакувати віскі,  насолоджуватись  темним  «Guinness» та переглядатись із символом пабу – веселуном Джонні!

Адреса: вулиця Конякіна, 7А, Луцьк, Волинська область, 43000

Години роботи: Пн – Нд  11:00-23:00

Телефон: 095 900 1701

pub_london_lutsk

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: пиво, луцьк, паб
В тему