10 Квітня 2019
Новини

Чоловік дотримується посту, вживаючи лише пиво (фото)

Чоловік дотримується посту, вживаючи лише пиво (фото)

Натхненний німецькими ченцями 17-го століття, які нібито жили тільки на міцному пиві під назвою доппельбок під час Великого посту, чоловік з Огайо у США почав 46-денну пивну дієту і перестав вживати будь-яку тверду їжу до Великодньої неділі.

Про це повідомляє Facenews.

Багато християн вважають за краще не пити пиво під час Великого посту, як спосіб утриматися від чогось, що їм подобається, але Делл Холл, директор з продажу Fifty West Brewing Company в Цинциннаті, штат Огайо, робить прямо протилежне.

Ще 6 березня він почав 46-денну пивну дієту, відмовившись від твердої їжі і отримуючи поживні речовини тільки з пива і вітамінних добавок. Хоча він визнає, що перші кілька днів були важкими, Хол стверджує, що тепер відчуває себе приголомшливо і на 11 кг легше, ніж коли починав.

«День другий і третій були досить складними. Я хотів заїхати в Taco Bell після кількох пляшок пива, тому що це те, що ми зазвичай робимо. Останні пару днів я зовсім не був голодний. Я сподіваюся, що це буде хорошим знаком, і я протримаюся до кінці поста», - розповідає Делл Холл в інтерв'ю Cincinnati Enquirer.

Хоча ченці, які надихнули Делла дієту, споживали дуже ситний тип пива, яке вони називали «рідким хлібом» через високий вміст в ньому вуглеводів, Хол вибрав різноманітність, випиваючи будь-яке пиво, яке він хоче.

Делл випиває своє перше пиво близько полудня, коли голод справді посилюється, а потім ще кілька келихів після роботи. Він також п'є чорну каву, несолодкий чай і газовану воду.

Незважаючи на те, що чоловік стверджує, що пивна дієта не має нічого спільного з бажанням скинути зайві кілограми, Хол стежив за його вагою з самого початку, і до 7 квітня - через місяць свого поста - він уже втратив 15 кг. Делл вже мріє про стейк після пасхальної неділі, але планує дозволити своєму шлунку звикнути до твердої їжі поступово.

«Ваша травна система як би відключається. Тому ви повинні поступово вводити тверду їжу», - говорить він.

Примітно, Хол говорить, що з тих пір, як він сів на свою пивну дієту, його нюх покращився, і тепер він може відчувати запах чилі в повітрі з довколишнього ресторану Pleasant Ridge Chili.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В оці жінки виявили чотири живих бджоли

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото, Курйози
В тему

Останні матеріали